לכותבי התשובות למיניהם

• פותח הנושא ob
  • פורסם בתאריך

ob

New member
לכותבי התשובות למיניהם

אחרי סקירה קצרה בפורום החביב הזה שכנראה תשובות לא אקבל מכם, וזאת כי שמתי לב ש רק חלק מהשאלות נענות, ואלו שנענו היו לרוב שאלות ``קרביות``, ובנוסף התשובות הן שטחיות ביותר. לדוגמא: אם אני רוצנ להתקבל לתפקיד ``ממוחשב וממוזגן`` (כמו ממרם) היתי מעוניין לדעת איך להתקבל, מה הם היחידות המציעות תפקידים כאלו, מי האנשים שיכולים לעזור לי בזה, איזה דברים כדי להפגין ואיזה לא ועוד המון שאלות וחורים בראש האזרחי הלא מודע שלי. אנא ענו לי ברצינות תודה

d&a

New member
ממרם ???

האמת היא שאין לי מושג מה זה ממרם אבל אתה יכול לנסות לברר על כך באתרים הבאים הקשורים לצה``ל : בהצלחה

after1@after

New member
תפקיד ממוזגן - תגובת ``אפטר``

בצה``ל יש המון יחידות והמון תפקידים, וגם בוני האתר, עם כל הכבוד שהם רוחשים לעצמם, אינם מכירים כל דבר. לעצם העניין, ממר``ם היא יחידה שכולה עוסקת בתחום המחשב, אבל יש מלבדה יחידות צבאיות רבות המכילות יחידת מחשב קטנה משל עצמן. יש גם בסיס הדרכה שלם המוקדש למקצועות המחשב. אנו מציעים לך, בכל מיון שאליו תזומן, לומר שאתה מעוניין לעסוק בתחום הזה, ומעבר לכך, ליזום פניה לצבא [באמצעות לשכת הגיוס, או קצין העיר שבה אתה מתגורר (שהטלפון שלו מופיע בספר הטלפונים)], ולשאול מה עליך לעשות. בהצלחה, צוות ``אפטר``.

למעלה