לכו לראות את ניקי ב"אבניו Q"

ליבית1

New member
לכו לראות את ניקי ב"אבניו Q"../images/Emo91.gif

מחזמר ג-א-ו-נ-י!!! אין מילה אחרת לתאר אותו. שעתיים של עונג צרוף. שוב, ציפי פינס מוכיחה שהיא עושה בחירות אמיצות, צבעוניות ומאתגרות לתיאטרון, לשחקנים, לכל אנשי ההפקה ובעיקר לקהל. ההצגה פשוט סוחפת מהשנייה הראשונה שעולה האור על הבמה. הנוסח העברי-קולח ומתאים כל כך למציאות שלנו, טקסטים מבריקים, שנונים ובעיקר מצחיקים!!! הבימוי של משה קפטן מדוייק ונקי וצוות השחקנים הוא זה שממלא את הבמה בכל כך הרבה אור, צבע וצלילים. מיכל מוכתר - כל כך כשרונית ומצחיקה. ניר שלמון - מתוק אמיתי. אלינור אהרון - לא איבדה את יכולות השירה שלה מאז ימי "צעירי תל אביב" ועד היום והיא עושה תפקיד מעולה. עידן אלתרמן - מצחיק מתמיד. רועי בר נתן - מוכשר בטירוף, מצחיק ומרגש ומי ידע שהוא יודע לשיר כל כך טוב?!. טלי אורן - ע-נ-ק-י-ת!!! מי שמכיר אותה מ"מרי לו" בטח לא הופתע, ומי שלא מכיר - תזכרו טוב, הבחורה כוכבת. מצחיקה ומרגשת ושרה.. למות. מיכל ינאי - מבחינתי הפתעת הערב, הפתיעה אותי מאוד מאוד לטובה, היכולת שלה לצחוק על עצמה גדולה מהחיים בעיני.... וניקי שלנו שמוכיח שוב ושוב, שלא משנה באיזה תפקיד ישימו אותו - הוא טורף את הבמה, ממלא אותה באנרגיה ובנוכחות שיש רק לו. הוא עושה מטעמים מכל תפקיד וגם הפעם. לסיכום - משהו ברמה בינלאומית, מצחיק, מרגש, נוגע כל כך, בקיצור - כמו בחיים אבל כל כך הרבה יותר!!! ** אגב, ההצגה מוגבלת בגיל (מעל 16)....

1mayush

New member
נשמע כמחזמר פשוט מעולה !!!

אני עברתי ת'16 אז אני יכולה

למעלה