לכו על זה

דסדס

New member
השאלה שלי,

האם צריך לעשות את זה לפני הופעה, או שישנה אפשרות לעשות את זה תוך כדי הופעה מול הקהל?

ביג דדי

New member
אני בטוח שיש יותר ממישהי אחת

אבל בא לי מישהי לא פלורידאנית לשם שינוי

ביג דדי

New member
../images/Emo6.gif

את לא באמת מצפה ממני לפרט לך למה אני רוצה ברזילאית או שבדית ולא קובנית או פוטוריקנית. אבל מה שכן, אני מכון לגלות לך שהישראליות עושות את העבודה הכי טובה.

avi972

New member
אם את שואלת, זה סימן שאת לא זוכרת

מה את עושה כשאת שיכורה :)

חחח כל שבוע יוצא מחקר חדש...

אני קראתי כמה מחקרים שציינו שיחסי מין גוזלים "אנרגיה" מהשרירים, בטח הרבה זוכרים שלכדורגלנים 'אסור' לקים יחסים כלילה לפני משחק חשוב. אני לא זוכר טכנית מה גורם להחלשות השרירים, אבל שירירים קיימים כמעט בכל הגוף (כולל בראש) ומזה הייתי חושב שקיום יחסים דווקא מחליש אך מצד שני יכול להיות שהאנרגיה שמנוצלת בתהליך הייחסים היא אנרגית עודף, וכשהיא מנוצלת אז הגוף 'נרגע' ומכאן ישנה רפייה בשרירים והרפייה כללית בגוף, ותוצרתה רגיעה במע' העצבית... <<נב. אני לא כזה 'חנון' שאני נשמע מתגובה זאת>>

rigoletto111

New member
נצל"ש לויכוח ישן- סחר בנשים

מסתבר שאם רוצים אפשר להפחית בצורה דראסטית את מספר הנשים הנסחרות בישראל, ללא צורך בהפללת לקוחות (שהיא צעד ראווה, שלא יסייע במאום לנשים הנסחרות)

babylon_a1

New member
חשבון פשוט

אם היו 3000 נערות עובדות והמשטרה גירשה 2789 יש היום 3000 נערות עובדות. יכול להיות שהם ישראליות / פלסטנאיות (או ישראלים) אם יש ביקוש ימשיכו להיות

rigoletto111

New member
כן, אבל הבעייה היא סחר בבני אדם

ומזעזע שישראל היתה בין המדינות המובילות בסחר בבני אדם. אם ישראלית הולכת לעבוד ברחוב , זה לא רעיון מלבב במיוחד , אבל זה לא סחר בבני אדם. ואם כבר דיברת במונחים כלכליים - אם ההצע מצטמצם אז המחיר עולה. מעניין אם זה קרה?

למעלה