לכידת חתולים

לכידת חתולים ../images/Emo54.gif

לכידת החתולים שנקבעה ליום ראשון הקרוב 13.2.05 נדחית בשבועיים. במהלך שבועיים אלו, יתבצע נסיון למצוא מתנדבים למימון תפיסה ועיקור החתולים בישוב.

טלכספי

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד וישר כח! יוזמה בהחלט ברוכה, ואני מקווה שתצלח. ותודה מראש על הנסיון

חתולים ביישוב...

תודה לרונן פלג על הירתמותו המהירה והיעילה לבחינת האימוץ של אפשרויות הומאניות יותר לטיפול בבעיית החתולים ביישוב. מקווים שהתוצאה תפתור את ההטרדות לתושבים שהתלוננו על כך, בלא פגיעה פטאלית בחתולים.

התחלת ביצוע

ההודעה משמחת מאוד. כבר ביום שישי הקרוב מתוכננים אצלי 2 עיקורים וסרוס של חתולי רחוב תושבי הישוב. אני בטוח שזו רק תחילת הדרך.

אברהם ג

New member
ברק, אבקש לדעת מה לעשות עם החתול של

גם לי יש חתול רחוב שאימצנו וברוב שעות היום הוא מסתובב מחוץ לשטח הבית ולכן, המבצע הזה שהוכרז כאן, מתאים לי מאוד לצורך ביצוע הסירוס. רציתי רק לשאול: -האם התהליך הוא ארוך? צפוי לסיכונים? הרדמה? - האם אתה עושה זאת בהתנדבות, כלומר האם ישנה עלות שאני צריך לשלם לך תמורת הפעולה או שהפעולה הינה במסגרת וולנטרית לטובת הישוב? (חשוב לי לדעת את זה , זה ישפיע על החלטתי האם לסרס והיכן). - מה קורה עם חתולי רחוב שלא מובאים למרפאתך ע"י הבעלים, האם אתה מתכנן לטפל גם בהם שהרי הם מרכז הבעיה? נ.ב כל הכבוד לך על רוח ההתנדבות לטובת הישוב שאתה מגלה!

אברהם ג

New member
ברק, אני אודה לך מאוד אם תענה לי

על השאלות ששאלתי למטה. אני סבור שזה מעניין את כל בעלי חתולי הרחוב בישוב ולא רק אותי.

אברהם שלום

ראשית אני מתנצל שלא עניתי לך מוקדם יותר מאחר ולא נכנסתי לפורום בימים האחרונים. ביום חמישי היה לי מרתון דיונים טלפונים בנושא עם כמעט כל הנוגעים בדבר: דר' קרן ממטה בנימין, דר' עינב ממודיעין, מושי ורונית מהמזכירות, רונן מהועד והוטרינרית מהישוב יעל וטלי. אנחנו מנסים לגבש איזה שהוא פרוטוקול עבודה מסודר. לצורך ביצוע המבצע הנ"ל דרושות מלכודות ומושי הבטיח לנסות ולהשאילם במועצה. דרושים מתנדבים שיעזרו בתפיסת החתולים והעברתם בכמויות סבירות אלינו הוטרינרים לצורך עיקור וסרוס. אין לנו אפשרות לאשפז או לאחסן כמות גדולה של חתולים שימתינו לתורם ולכן המספר צריך להיות מבוקר. אני בהחלט מוכן שהניתוחים יתבצעו במרפאתי ע"י שלושתנו טלי יעל ואני. אני אישית ערוך לניתוחים אלו רק בימי שישי וצריך לבדוק עם טלי ויעל מה לגביהן. נושא העלויות צריך להסגר מול הועד מכיוון שאתה בטח לא מצפה שעליות הניתוח הקשורות בחומרי הרדמה תפירה אנטיביוטיקה ועוד יפלו עלינו בנוסף לשעות העבודה הכרוכות בביצוע הניתוחים. לסיכום: הנושא בבדיקה ודורש תיאום בין הגורמים השונים. מה שכן ניתן לאמר הוא שהגורמים אתם דברתי מסכימים על כך שלכידה והמתה זה פתרון זמני בלבד ולא הומני. יום טוב ברק

שגית רם

New member
תודה רבה לוועד על ההתחשבות, אני

מקווה שאכן נוכל לפתור את הבעיה בדרך זו.

למעלה