לכככככככככככככולם

gaia20

New member
לכככככככככככככולם../images/Emo140.gif

אנשים, בעוד כחצי שעה ועוד כמה דקות תכנס לה השנה החדשה אז נשיקה טעימה לכל מי שהולך להתנשק ולא נורא לכל מי שלא
לצערי, גם השנה גאיה תקבל נשיקונת ממני (ולשמחתה...היא אוהבת נשיקות...) אז שיהיה לכם שנה טובה ובריאות ושמחה וכסף וכל מה שאתם רוצים!!!!

קאריני21

New member
אהבה ואושר! ../images/Emo23.gif

מאחלת אהבה ואושר לכולם וכסף אני מאחלת רק למי שזה לא יעלה לו/לה לראש
וכמובן חבר'ה המון המון בריאות מגיע לכם! אתם נפלאים! כל אחד ואחת מכן!!
קארין.

קאריני21

New member
עשיתי את זה...

לא !! לא הז****תי חחחחח עשיתי קעקוע עכשיו זה נראה מוזר .... בגלל שהורדתי את התחבושת ומיד צילמתי את זה ככה. לא לשים לב לסימני הפלסטרים חחחחח

וואו!!! מדהים!!!!!! ../images/Emo45.gif

חברה שלי מאמסטרדם וחבר שלה, עשו את אותו הקעקוע בדיוק היא על השכמה והוא על יד עצם הבריח, כסמל ל-
(במקום לקנות טבעות) בזמנו היא הסבירה לי את משמעות הסימן, אבל אני לא זוכרת בדיוק... אפשר הסברים?! בכל, אופן - מדליק!!!!!!!

קאריני21

New member
פירוש...

חשבתי שאני היחידה עם הדבר המוזר הזה. טוב נו מילא. טוב לדעת שעוד אנשים אוהבים את הסמל הזה. הסבר: הסמל נקרא "טריקטורה" (Triquetra). מבחינה מיסטית היא מסמלת את טבע של שלושת הדברים - Goddess as virgin mother and crone זה מסמל חיים, מוות ותחייה מחודשת של הטבע: אדמה, אוויר ומים. שלושת העיגולים הפנימיים מסמלים את אלמנט האישה והפוריות.

קאריני21

New member
יאפ! ../images/Emo13.gif

למזלי שזה היה רק 10 דקות או 15 דקות. הרגשה מוזרה. קשה לי להסביר. אבל אחרי כל זה.... הרגשתי איך שורף לי ולא יכולתי להרים את היד .... חחחח עכשיו מרגיש יותר טוף.

gaia20

New member
בטח כבר אמרו לך את זה, אבל...

חובה!! חובה!! חובה!! לחטא את המקום עם משחה מיוחדת שאפשר לקנות בבית מרקחת, במשך השבוע הקרוב וכמו כן תעשי לעצמך "הכינותי מראש" לגירודים מעצבנים

קאריני21

New member
אז זהו ש...

אני מלכת הסטריליות!! קניתי את המשחה עוד לפני שהתקעקעתי. גירודים עוד אין לי. אני שוטפת יפה את הקעקוע, בעדינות, לא מקלפת ומורחת משחה 3-4 פעמים ביום. אז אל דאגה ... תודה קושקוש

למעלה