לכלאלו שמחפשים ש"מ- חשובשתקראו!!|פט

• פותח הנושא airib
  • פורסם בתאריך

airib

New member
לכלאלו שמחפשים ש"מ- חשובשתקראו!!|פט

חברים יקרים - נכון הגייע הזמן להתחיל לרכב / להחליף אופניים לש"מ. בתור אחד שמכר לאחרונה את אופניו ( לא לאחר שירקתי כ-2ליטר דםבוויכוחים על המחיר) אשתף אותכם ,באם תרצו או לא בהערה או שמא הארה קטנה: אני עובר על לוח המחפשים לקנות- אנשים התחרפנתם או מה ?? מי המ*&גר שמחפש" אופני ש"מ עם חלקים לא פחות (!!!) מ- LX עד 2500 " או " מחפש אופני ש"מ טובות עד 1500" - מה? איך? איפה?? כמושאומר הכושי בפרסומת- WAKKKE UP!!!!!! בחייכם אתם אולי רוצים לקנות אבל -צאו החוצה לחנויות הפזורות בארצנו ובדקו מחירים- למה?? כי אז תראו שבמחיר הזה כמעט ואי אפשר למצוא ש"מ כפי שפירטתם וזאת כי כל מי שמוכר אופניים יסכים מינימום ל-50% מערך האופניים כחדשות אם לא - משהוא לא מריח טוב. אזתעשו לעצמכם טובה ולנו ( בשם המוכרים) - תבררו לפני זה לגבי מחירים ואל תצאו בהפלצות מטומטמותכמו " מחפש אופני ש"מ עם חלקים XTR ב-1000ש"ח"- תהיו רציניים ותקבלו יחס רציני!! מקווה שעוררתי את מחשבתםשל כמה ואם עצבנתי אחרים... זה בש"כם!!!!

tiranm1

New member
לא מבין מה אתה רוצה לומר, ובכל זאת

מה יש אם מישהו מחפש ויש לו תקציב ??? אם אתה צודק הוא ילמד על בשרו, למה לתקוף ולקרוא לו מפגר ???? וכשי שנישאר ענייניים הנה הבטחה ממני : (תרשום אותה ותבדוק) יש לי ש"מ מודל 2002 ברמת LX (ספשלייזד רוקהופר) בולם מאניטו 100 מ"מ... לא נפרט את כל המפרט... אבל..... אני מבטיח למכור לך אותן בעוד שנתיים תמורת 2500 ש"ח, אם יבוא מישהו אחר אולי אמכור לו בפחות....... קונה ??????? WAKE UP....!!!!!!!!

hindeer

New member
הוא לא קרא לו מפגר

הוא קרא לו מ&גר.... ואני חושבת שזה באמת קצת מעצבן..וביננו אם מישהו כבר נוקב בשמות כמו LX, XTR - גם לי זה נראה מוזר שהוא מצפה למחיר של אופני הגרלות... גם אני עברתי את השלב הזה של ללמוד מה רוצים...וברגע שנחשפתי למושגים הללו...זה היה יותר מדי ברור על אילו מחירים מדובר...

tiranm1

New member
אז קבלו את הצעתי.......

מי רושם צ'ק ראשון ??? 2500 ש"ח...... בעוד שנתיים.....

eizen16

New member
../images/Emo45.gifצודק במאה אחוז !!!

גם אני ניתקל בתופעות הללו של מחפש אופני פיצוץ במחיר פילצוץ...... חברה לפני שתוקפים תבדקו טוב את עצמכם !!! נכון שלא חייבים להסכים מיד למחיר אבל חייבים להיות מחוברים למציאות !!

schwinnie

New member
ש"מ חדש ב-2200 ש"ח

לי יש שווין Mesa DS שנרכשו מהחנות ב-2200 ש"ח. קריאת סקירה אחת או שתיים באתר "הרים" הבהירה לי שאני לא "הפראייר" היחידי וגם לא היחידי שמרוצה מהן. לא נתקלתי עדיין במילה רעה על האופניים (אולי אומרים מאחורי גבי...?). זה היה דגם 2002 ואם נשארו עוד במלאי אולי גם המחיר ירד. עד היום השדרוגים היחידים שביצעתי הם החלפת פדלים ל-SPD, קרניים, גריפים (לא היה קריטי להחליף) וצמיגים שהחנות החליפה לי במחיר סמלי תוך השארת הסמי-סליקים המקוריים בידי. ראיתי גם דגם זהה משומש במצב טוב למכירה בכ-2000 ש"ח עם בולם קדמי משופר ומעביר אחורי LX (כמה ימים אח"כ נעלם מן החנות בה היה מוצג). בכמה לדעתך אני אציע את השווין שלי למכירה עוד שנה שנתיים? חוץ מזה, לא צריך להתרגש מההודעות האלה. טיבם של אנשים לפנטז ולחפש פראיירים. מודעות המוכרים וההיצע בחנויות נותנים תשתית מספיק טובה להכרת המצב האמיתי בשטח.

yaron j

New member
מה.. מי? למה זה כ"כ חשוב לך?

רוצה- תמכור במחיר אפס. לא תרצה, לא תמכור. אנא, אל תנסה לקבוע לאנשים אחרים מה לעשות. (ובאותה נשימה, אם מישהו צריך ש"מ TREK9000 ב800 ש"ח, שיצביע).

yaron j

New member
וזאת (כמובן..) היתה תגובה לarib

ובאותה הזדמנות.. האופניים.

למעלה