'לכלוכים' דיגיטליים על התמונה...

Alkup

New member
'לכלוכים' דיגיטליים על התמונה...

שלום! עשיתי אקספורט בפרימייר לאיזה סרט שבנוי ברובו (ככולו) מתמונות סטילס. רנדרתי וקמפרסתי אותו דרך DIVX 5.1. תכל'ס בחלון של הSAVE עצמו, הוא תמיד כותב שזה 4 נקודה משהו, גם כשזה בעצם יושב על 5.1 - אז אני לא יודע על מי מהם הוא באמת שומר את זה... יש לי בסרט המוכן יותר מדי פעמים בהם בצדדים של הפריים ולפעמים גם במרכז (למשל על הקאונטר) יש ריבועים דיגיטליים מלוכלכים כאלה. ניסיתי לעשות פרניט סקרין, אבל זה לא מעתיק את הסרט. מישהו מכיר את התקלה ו/או יודע מה לעשות איתה? דרך מה כדאי לעשות אקספורט? אולי DIVX הזה לא מתאים לי? מצ"ב הסטינג שלי לDIVX (אם זה עוזר למישהו). תודה! אורי.

the M

New member
לא בטוח

שהבנתי את הבעיה במדויק אבל תנסה קודם כל לקמפרס לAVI רגיל באיכות מקסימלית ותראה אם זה עדיין עושה בעיות.

Alkup

New member
דרך איזה קודק כדאי לעשות את זה?

(אם בכלל???)

Alkup

New member
אין לי כרטיס, ובינתיים אין וידאו על

הטיים ליין. אני לא מכיר גם את הקודק (זה נראה לי קשור לחוסר בכרטיס לא?)... משהו אחר מהרשימה שיתאים? (יש לך אולי MSN מסנג'ר?)

the M

New member
תנסה עם

microsoft windows media player 9 למרות שזה מוזר מאד שאין לך MICROSOFT DV AVI זה לאו דווקא קשור לכרטיס. באיזו גרסה של פרימייר אתה עורך?

the M

New member
למרות ש....

DIVX זה לא בדיוק מה שאתה צריך. הקודק הזה לא ממש מתאים לסרטים עם תמונות סטילס משום שהוא דוחס תוך כדי חישוב בין שתי פריימים (וידאו) בתנועה. מאחר והסרט שלך כולו בסטילס, זה הגיוני שתראה ריבועים וריצודים משום שהקודק מנסה לדחוס את התמונה על אותה תמונה. נראה לי שקצת הסתבכתי עם עצמי פה אבל השורה התחתונה היא: נסה משהו אחר ותגדיר לעצמך קודם כל לאיזו מטרה הסרט מיועד, זה יעזור לך להחליט כיצד לקודד אותו. ועוד משהו שלא הבנתי, מה תתקין בדיוק?

videokid

New member
הפורמט הבסיסי לא נכון.

יש בפרמייר כמה אופציות. 1. AVI 2. DV-AVI 3. MOV אתה על אפשרות מספר 1 לכן זה לא עובד. תנסה לעשות פרויקט חדש. ולהשתמש ב PRESET DV-AVI 48KHZ NORMANL

the M

New member
וואלה....

אבל איך לעזאזל הצלחת לראות את זה מהתמונות שהוא סיפק?

videokid

New member
בפרמייר 5

קודם כל מומלץ שתחליף ל 6 או 6 וחצי 5 דרסה דיי דפוקה... בכל אופן תעשה PRESET חדש. (תסתכל ב HELP איך) כי אני לא ממש זוכר פרמייר 5 תבחר DV-AVI 25 פריים לשניה 48KHZ אודיו. תשמור את זה ותנסה לעבוד עם זה, זה אמור לעבוד. בכל מקרה אם תעבור לפרמייר 6 הבעיה תיפתר (ועוד כל מיני באגים על הדרך)

Alkup

New member
מצאתי אפשרות לLOAD

תחת EXPORT MOVIE, SETTINGS, LOAD אבל הרשימה שלי שם ריקה לחלוטין. איך אני מביא לשם כל מיני פריסטים כאלה? אני צריך אולי להוריד איזה קומפרסור של DV? מאיפה אני יכול להוריד אותו?

VIDE0KID

New member
לא צריך להוריד זה קיים.

פשוט תעשה PRESET חדש. תבדוק ב HELP של הפרמייר איך עושים זאת.

Alkup

New member
מצאתי כמה פריסטים בNEW PROJECT

וזו הרשימה שיש לי. שום דבר שם לא מכיל DV... לא צריך להוריד אותו אם אין לי?... VIDEOKID - למה אתה לא עונה בפרטי?

למעלה