לכללללל הבאר שבעים וסביבתם!!

hagar_gefen

New member
לכללללל הבאר שבעים וסביבתם!!

אהלן לכל הדרומיים המאכלסים את הפורום...:) אמממ....אז כמו שכוווולם יודעים מתוכננת הופעה של אביבו´ש בפורום "בקרוב"... רק שאין עוד תאריך להופעה. בקיצור, חשבתי אולי נארגן איזה מפגש באר שבעים בהופעה...? אנחנו עושים את זה גם עם החבר´ה מהפורום הרשמי... אז כל מי שגר בבאר שבע וסביבתה או שפשוט מתכוון להיות בהופעה שבפורום שיכתוב פה שם, גיל ואם אתם באר שבעים אז גם מקיף... נארגן איזה משהו נחמד אהה...??? שלכם לתמיד, הגר!!! נ.ב. שירלושההההה....אם את קוראת את זה... אנחנו חייבות להיפגש!!!!!!!! את כוסית...:) אז מה אן יש לי חבר...הוא יוכל לצפות בנו...:) חחח...סתם סתם בובה אל תקחי אותי קשה אהה? אוהבת אותך!!!!!

yellow cheese

New member
לכל ההגרו´ס וסביבתה..חח

קודם כל....מה קורה!? הכל טוב?! אצלי הכל אחלה סבבה וכל זה....
אז-לגבי ההצעה שלך: מעולה!! פשוט מעולה!!!! אני יהיה (אני מקווה) בהופעה..... כי אני מתגעגעת לאביבוצ´קה הזה.....
איזה סבבה היה בנוער ינהג אחרת..... טוב זה לא מה שרציתי להגיד..... שיטטטטטט!!!! התבלבלתי!! אה- אז על עצמי: (את כבר יודעת?!) אני שירלי (די נו...באמת?!!) ואני עוד מעט בת 16... (מרתק), ואני לומדת בכיתה י´ במגמת אמנות (אמנות בלי ו´)!!!!! ואני מרוצה מהחיים (ממש..) ואני במקיף רגר... ואני עייפה......... (דההה) וכשאני עייפה אני מתחילה לדבר שטויות.... (ברור) ואני בכלל לא כוסית!!!!! (דההההההה כפול 11000)... ואני משועממת (כבר אמרתי את זה!??) ואני דלוקה על ילד שקטן ממני בשנה... (מה השפיכות לב הזו?) באמת שירלי....תתעוררי.....!!!!!! גרררררררררר..... התעוררתי!!! חלמתי חלום נהדר!!! בחלום אני יושבת באינטרנט..... וכותבת בפורום..... ופתאום הופל´ה..... זה לא היה חלום!!! טוב נו די שירלי.. זהו, נרגעתי!!! בקייצר..... הגרי.... אנחנו ניפגש מתיישהו! בטוח!!!! וגם הדר שאוהבת את דנה ברגר!!!! גם היא מבאר צ´בע....
איזה יבש פה.....לה לה לה לולללולולו אה....אנחנו בנגב....שכחתי!! סוררי על הזיו##$ שכל.. פשוט שיעמם לי... אז סלאמת´ אחות שלי.... נפגש מתיישהו!!!!! שלך תמיד, שירלי (עייפה!) כהן

hagar_gefen

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת!! ../images/Emo6.gif

יאאאא פסיכית!!!!!! חחחח... איזה בובה את!!!!!!! ברור ברור שניפגש.... רק אל תשכי להביא שקית הקאה... וואי היה כזה פגז בנוער ינהג אחרת... שם הכרתי את החבר שלי כי הכרנו בפורום הרשמי של אביב ואז החלטנו להיפגש שם וניפגשנו עם עוד מישהו מזהההה חמודדד גם כן מהפורום... בוא´נה גיליתי שמעריצי אביב גפן הם האנשים הכי מתוקים בעולם! בכל אופן...יהיה סבבי בבי! ניפגששששששששש חולה עלייך שירלו´שה.... שלך לתמיד, הגרו´ס!

למעלה