לכלל משתתפי הפורום .

nunimon

New member
לכלל משתתפי הפורום . ../images/Emo150.gif

היי. בעקבות השרשור ולאחר מספר הודעות שקיבלתי ומחשבות שהיו לי אני רוצה להבהיר דבר אחד. הפורום אינו במה פרסומית אך יחד עם זאת, אין מנוס היות וצעירים רבים יחפשו כאן עצה וחלק מהעצות יהיו המלצות שיכולות להתפרש כפרסומות. דברים כאלו יתקבלו בברכה אך אני לא אסבול בשום פנים ואופן השמצה , או השוואה, לבית ספר אחר ועל חשבונו. לא מחקתי את השרשור האחרון למען יראו ויראו. אין לי בעיה שכל אחד שמזוהה עם בית ספר זה או אחר יפאר ויהלל את בית ספרו וזה לגיטימי אך לא על חשבון בית ספר אחר
גם אני יוצא בית ספר מסוים, ולעולם לא השמצתי אחר. הפורום הוא לא בדיוק דמוקרטיה. מי שלא מתאים לו - לא חייב להשתתף בפורום. אבל מי שבוחר כן להשאר - ולהבא יחרוג מהכללים המקובלים - הודעות תמחק ושם המשתמש יחסם מהפורום עד לשיחה אישית ביננו. משתתפים שינצלו לרעה את מקצועם והבמה בפורום לא יוכלו לכתוב בו ובטח שלא להתקדם ולהחליף צבע .... ובנימה אישית לכולכם, הפורום תפס תאוצה יפה ואני בתור מנהל הפורום מקבל פידבקים טובים מתפוז וכל זה בזכותכם. אז המון תודה לכם המשתתפים. ואני פתוח לכל בקשה או עצה או דרישה שלכם - מבטיח לטפל בה במלוא תשומת הלב. שבוע טוב, אורי

../images/Emo45.gif תודה, בהחלט התבקשה ההבהרה

חבל מאד שיש אנשים שצריכים להשמיץ אחרים כדי לקדם את עצמם
לא סובל דברים כאלה וזו אחת הסיבות שנעדרתי למשך זמן רב מהפורום... מקווה שמעתה לא יעלו הודעות שכאלה. לחבר'ה מבתי הספר השונים - פירגון הדדי הרבה יותר טוב לכולכם לטווח הארוך, לפעמים אם לא מסתכלים על אותו תלמיד בודד שירשם היום אליכם וחושבים טיפה קדימה ועל התחום כולו הדבר טומן בחובו מתעניינים ותלמידים רבים יותר בעתיד... ל כ ו ל כ ם
תחשבו על זה... יום טוב לכולם

maxfain

New member
הצעות

אחרי שחרשנו את נושא הבתי ספר, וויסקי סאוור, התפשרות, איך להפוך את הנייד שלך להכנסה נוספת, הגיע הזמן לעלות שלב ולהרחיב קצת אופקים.. יש כאן איזה בחור אחד שמדי פעם מעלה המלצות על מקומות באירופה, שזה מאוד מעניין לפי דעתי, כיוון שנושא האלכוהול קרוב מאוד לליבנו אז טבעי שיעניינו אותנו כל מיני משקאות לאומיים, נפוצים או פחות נפוצים, סוגי בירה ויין מקומיים, למשל האקוויט, אני אישית כמעט ולא יודע שום דבר מעבר לרמה הבסיסית של ממה הוא מורכב ואיפה הוא נפוץ.. ספרו ושתפו
יין ברנדי גרוזיני (כן כן גם לי זה נשמע מצחיק), מאוד מוערכים בקהילת האלכוהול הבין-לאומית.. יש עוד פרטים? הוויסקי היפני שנכנס חזק לשוק האלכוהול, מה אתם יכולים לספר לי על זה? איך מוצאים עבודה בחו"ל, התרשמויות מאנשים שעבדו.. בקיצור אני חושב שהבנתם את הפואנטה.. אהה ודרך אגב מתי עושים הרמת כוסית כולם ביחד?

cloclo

New member
בשביל זה יש

פורום יין ואלכוהול. כשפתחו את פורום ברמנים וברמניות הכוונה היתה לתת במה לדברים שמייחדים את האוכלוסיה הזאת מאחרים שהם רק חובבי אלכוהול ולא עובדים במקצוע. זה אומר בתי ספר (כן כן...), העבודה עצמה, הלקוחות, החוויות, יותר דגש על קוקטיילים וכו'. זה לא ממש הוגן להתפצל מפורום אלכוהול ואז להפוך את פורום ברמנים לפורום אלכוהול מקביל.

maxfain

New member
לא מסכים

ברמנים לא צריכים להחליף ביניהם מידע?? אותי אישית יותר מענינת דעה של ברמן שמתעסק, או נתקל במשקה מסוים.בקיצור, של אנשי הפורום הספציפי הזה.

cloclo

New member
לא ביקשת דעה, ביקשת

סקירות על משקאות (ויסקי יפני, יין גרוזיני וכו'), ובסקירות על משקאות אין שום משמעות למקצוע של הכותב.

nunimon

New member
צודק ... ../images/Emo45.gif

הפורום הוא לא מתחרה לפורום קיים של יין ואלכוהול. כאן המקום לדבר על המקצוע ועל החוויות, כמו גם על ברים מסביב לעולם, וטיפים וגם בתי ספר. אפשר גם על קוקטיילים ודברים שמגיעים מקהילת הברמנים. אם פה ושם יש שאלה נקודתית אז בסדר שהיא תעלה פה, אבל עיקר הדיונים באלכוהול - יהיו בפורום הסמוך.

מצטרף...ולא מסכים

אני מצטרף לזה שבכיף צריך להוסיף עוד דיונים...אותי אישית מאוד מעניין הנושא של עבודה בחו"ל. מ-א' ועד ת'. לא מסכים עם זה שלא צריך לדבר על בתי הספר התפשרויות והכל. אז נכון, אני ועוד כמה מיצינו את הנושא. אבל! יש מלא אנשים חדשים שנכנסים לפה להתייעץ. ווואלה זאת גם המטרה של הפורום. לא רק של-10 אנשים שהם קבועים פה יהיה על מה לדבר ומשהו חדש ומעניין כל הזמן אלא גם אנשים שנכנסים ורוצים לקבל מענה על תשובה אחת מסויימת, כמו האם צריך לעשות קורס ואם כן אז איפה, אין שום סיבה שהם לא יקבלו תשובה. מה שכן, נגיד בקטע של עבודה בחו"ל, היה אחד שאמר שהוא עבד בלונדון...ואז הוא לא רצה להרחיב יותר. מה תעשה? תכריח?

maxfain

New member
חחח

כן! אני אכריח אותו, אני אצמיד לו אקדח לראש ואשאב ממנו מידע בכוח.. נו מה נסגר איתך אחי? כולה הצעתי רעיון, לא בא לכם? לא צריך. בואו נמשיך להתווכח על קורס ברמנים וויסקי סאוור.

מה קשור אמרתי שאני גם בעד...

ברור שגם אני רוצה לשמוע עוד המון דברים על אלכוהול, עבודה כברמן ועבודה כברמן בחו"ל וכו'. אבל מה לעשות, תמיד יהיו פה שיחות על קורס ברמנית ובתי ספר, כי זה דבר מאוד מרכזי בכל מה שקשור לאנשים שחושבים להיות ברמנים.

למעלה