לכלל משתתפי הפורום . ../images/Emo150.gif
היי. בעקבות השרשור ולאחר מספר הודעות שקיבלתי ומחשבות שהיו לי אני רוצה להבהיר דבר אחד. הפורום אינו במה פרסומית אך יחד עם זאת, אין מנוס היות וצעירים רבים יחפשו כאן עצה וחלק מהעצות יהיו המלצות שיכולות להתפרש כפרסומות. דברים כאלו יתקבלו בברכה אך אני לא אסבול בשום פנים ואופן השמצה , או השוואה, לבית ספר אחר ועל חשבונו. לא מחקתי את השרשור האחרון למען יראו ויראו. אין לי בעיה שכל אחד שמזוהה עם בית ספר זה או אחר יפאר ויהלל את בית ספרו וזה לגיטימי אך לא על חשבון בית ספר אחר
גם אני יוצא בית ספר מסוים, ולעולם לא השמצתי אחר. הפורום הוא לא בדיוק דמוקרטיה. מי שלא מתאים לו - לא חייב להשתתף בפורום. אבל מי שבוחר כן להשאר - ולהבא יחרוג מהכללים המקובלים - הודעות תמחק ושם המשתמש יחסם מהפורום עד לשיחה אישית ביננו. משתתפים שינצלו לרעה את מקצועם והבמה בפורום לא יוכלו לכתוב בו ובטח שלא להתקדם ולהחליף צבע .... ובנימה אישית לכולכם, הפורום תפס תאוצה יפה ואני בתור מנהל הפורום מקבל פידבקים טובים מתפוז וכל זה בזכותכם. אז המון תודה לכם המשתתפים. ואני פתוח לכל בקשה או עצה או דרישה שלכם - מבטיח לטפל בה במלוא תשומת הלב. שבוע טוב, אורי
היי. בעקבות השרשור ולאחר מספר הודעות שקיבלתי ומחשבות שהיו לי אני רוצה להבהיר דבר אחד. הפורום אינו במה פרסומית אך יחד עם זאת, אין מנוס היות וצעירים רבים יחפשו כאן עצה וחלק מהעצות יהיו המלצות שיכולות להתפרש כפרסומות. דברים כאלו יתקבלו בברכה אך אני לא אסבול בשום פנים ואופן השמצה , או השוואה, לבית ספר אחר ועל חשבונו. לא מחקתי את השרשור האחרון למען יראו ויראו. אין לי בעיה שכל אחד שמזוהה עם בית ספר זה או אחר יפאר ויהלל את בית ספרו וזה לגיטימי אך לא על חשבון בית ספר אחר