לכל אוהבי המוזיקה הקלאסית

danistar

New member
לכל אוהבי המוזיקה הקלאסית ../images/Emo13.gif

בעת שיטוט בין אתרי המכירות גיליתי במקרה סדרה של דיסקים המוקלטת ב DD ו DTS שעניינם מוזיקה קלאסית . בסדרה 4 כותרים : לילה ברומא NIGHT IN ROME לילה בברלין לילה בפריז לילה בוינה כל אחד מהכותרים מכיל קצעי נגינה ע"י הפלהרמונית של לונדון ומה שמיחד אותו הוא העובדה שכל כותר מוקדש למלחינים מאותה המדינה בהתאם לשם הבירה. לא יודע מה יש כאן לאנשים נגד המוזיקה ב 5.1 . אני נורא נהניתי ונהנה מהסדרה הזו . בתחילה רכשתי את "לילה ברומא" ולאחר שישבתי והאזנתי לו הזמנתי את כל הסדרה. במקביל למוזיקה ניתן לצפות על המרקע בתמונות של אתרים מאותה המדינה או תמונות נוף לבחירתכם ויש גם חלק ב DVD לבדיקת הרמקולים ( כל ערוץ בנפרד , כמה תדרים שונים 80,1000, קטע מוזיקה ועוד ) בקיצור אני נהנה למה שאתם לא ?? http://www.laserclub.co.il/laser_site/preview.asp?zone=1&id=16595 NIGHT IN VIENNA

דני, אתה לא יחידי

אני הזמנתי מבלקסטאר כמה דיסקים כאלה, יש להם מחלקה שלימה. הרקויאם של מוצרט, הקלטה חיה של קונצרט לזכרו של הרברט פון קאריאן, שבוצעה בפסטיבל זלצבורג בקתדרלה. ה 5.1 נותן לך את התחושה של הקתדרלה. עלה כ 100שח. יש דיסקים זולים של נקסוס, 60 שח, דיסק של מוצרט מוצלח מאוד סימפוניות 28 ו40, ודיוורטימנטו. צילומים מרהיבים מזלצבורג וצפון איטליה. דיסק דומה של תמונות מהתערוכה, היה כשלון, הקלטה רדודה חסרת בס. החברה הזו מוציאה גם את הוידאו אסנשיאל, לדיסק לטיול אינטראקטיבי במאדים.

לכל אוהבי המוזיקה הקלאסית

דני * שלום, אני מעדיף מוזיקה ב- 2 ערוצי סטריאו מכוון שיש לי רק 2 אוזניים. באולם הקונצרטים ובכל הופעה חיה המוזיקה היא תלת-ממדית ועוטפת את המאזין ב-360 מעלות. בפורמט ה-DVD חלק מהצלילים נשמע בצורה לא טבעית מהרמקולים האחוריים, דבר שאינו קיים במציאות. בהשוואה להופעה חיה, תקליטור DVD משנה את מיקום הבמה (ב"ד אחורה) ואת הפוקוס לרעה. הצטרף אלי להופעה חיה של פטרישיה בארבר ביום ב´ בת"א ותבין למה אני מתכוון. בידידות, תומר צין

רון ו

New member
לא כל כך פשוט

לתומר צין ולאוהבי 2 ערוצים בלבד אם היתה לי בבית אקוסטיקה של אולם קטן הייתי מסתפק ב 2 ערוצים. רמקולים אחוריים צריכים להיות מכוונים בזוית כלפי מעלה במרחק ממקום הישיבה ומעל הראש ואז הם מתמזגים נכון. מוזיקה ב2 ערוצים מתאימה לאקוסטיקה של האולם בו הוקלטה, ובבית היא מקבלת תוספת החזרים של החדר - זה מקור הבעיה. בחמישה ערוצים ניתן לשחזר את ההחזרים בדיוק טוב יותר. טוענים שההחזרים הם 70 אחוז מהסאונד.

תומר ידידי, זה פשוט לא נכון

אם אתה שומע את הרמקולים האחוריים, אז המערכת אינה מכוונת כהלכה. או שהרמקולים נמוכים מידי, כיווניים או חזקים מעל הנדרש. ברקויאם, יש לך פשוט תחושה של מקום גדול יותר מהחדר. לילה טוב.

למעלה