לכל אוהבי התאומות וקטנטנות...->

AngelDiva

New member
לכל אוהבי התאומות וקטנטנות...->

לכל אוהבי התאומות וקטנטנות שיש להם יס... היי מה המצב? תקשיבו יש לי בעיה קטנה..אתם מכירים את התוכנית הקיץ הנצחי שבערוץ יסבבה ביס ויש שם הרבה כוכבים מקטנטנות? אז ככה התוכנית היא בשעה של התוכנית "מזל תאומות" ואני לא יודעת איזו מהתוכניוצת לבחור... "מזל תאומות" מתחילה ב- 17:45 ונגמרת ב- 18:05 והתוכנית הקיץ הנצחי מתחילה ב- 17:30 ונגמרת ב- 18:20 בשעה 12:20 או השעה שזה מתחיל לא זוכרת אני לא יכולה לראות "מזל תאומות" אז מה לעשות? תודה הדר...

מריקייט

New member
ברור שמזל תאומות

מה השאלה פה בכלל? ברור שעדיף לראות מזל תאומות ואם את רוצה את יכולה לראות את שניהם כי יש פעמיים מזל תאומות חוץ מיזה את יכולה להקליט את התוכנית של הקטנטנות או מה שזה לא יהיה... מקווה שעזרתי ביי

AngelDiva

New member
כן אבל הפעם השנייה של מזל..

זה בבוקר מוקדם ואני לא יכולה לראות את זה...חוץ מזה הוידאו שלי מקולקל כך שלהקליט אי אפשר...

מריקייט

New member
לאנג´ל וידה

מה?????? 12:20 זה מוקדם בשבילך? זה כמעט צהריים אני קמה בערך בתשע וזה מאוחר בשבילי פעם קמתי בשבע בבוקר ובכל זאת עדיף לך לראות מזל תאומות

tamarosh

New member
קבלי פיתרון פשוט יותר:

אני מניחה שיש לך יותר מטלויזיה אחת בבית...ואני מניחה שיש לך גם ווידאו...ובכן, מה הבעיה בכלל?! בטלויזיה עם הוידאו תקליטי בינתיים את "הקיץ הנצחי" למשל, ובינתיים תלכי לטלוויזיה אחרת לראות "מזל תאומות"!. זהו הכול! וכש"מזל תאומות" יגמר, תלכי לראות את מה שהקלטת! חחחחח...איזו חוכמה זה מה שנקרא "צרות של עשירים". ו...בכלל הדבר הכי פשוט שיכולת לעשות הוא לראות "מזל תאומות" בשידור הראשון שלהן ב-12:30 ולא בש"ח של 18:00... טוב תעשי מה שבראש שלך אני רק מציעה!

levp1

New member
למה "צרות של עשירים"?

אני ממש לא עשיר ויש לי 3 טלוויזיות (ההורים שלי מרוויחים בערך 14 אלף ביחד אז אני ממש לא עשיר)

tamarosh

New member
לא הבנת אה?

זה פיתגם...פ-י-ת-ג-ם לא אמרתי שאתה מיליונר...רק אמרתי שזה "צרות" של סתם...כאילו..לא רציניות ובעיתיות כ"כ. זהו

levp1

מה ההורים שלך עושים? כמה כל אחד מרוויח? מתי השעות עבודה שלהם? איזה ימים הם עובדים ואיזה לא?
אם כבר פירטת לנו.. אז למה לא לפרט כבר הכל?

levp1

New member
אבל זה ממש לא בהקשר להודעה

טוב לא משנה אין לי כוח להסביר כל היום קראתי מניואלים

זה בצחוק יא מוייתק ../images/Emo9.gif

אני במצב רוח טוווווב!!!!! ווייייפייי איי לאבבב דיס וורלללללדדדדד!

omer wild

New member
מה הבעיה ?

יש שידור חוזר של הקיץ הניצחי ב-23:30 כל יום... אז אחרי הצהריים תראה "מזל תאומות" ואז תראה את השידור החוזר של הקיץ הניצחי...

תשובה..............................

ל "קיץ נצחי" ולטלנובלה השנייה(שאני לא זוכרת איך קוראים לה) יש עוד שעת שידור ב 23:30... ככה שאת לא צריכה להפסיד!

למעלה