לכל אוהבי וויאג´ר ואנטרפרייז מלאה

itstzar

New member
לכל אוהבי וויאג´ר ואנטרפרייז מלאה

באגים בעלילה, אני מקווה שראיתם את הפרק היום, מה שני גזעים שנלחמים בינהם מיצרים חלליות ורובוטים בדיוק באותה צורה, אותה טכנולוגיה אותו עיצוב אבל זה זהב וזה כסף, זה יותר הגיוני מצורה בסיסית של כלי קיבול (בקבוק) שלא לדבר שמבחינת העיצוב מישהו חדש שהו עדיין בשנות השישים, ראיתי פרקים של מלחמת הזמן עם תחפושות יותר טובות. טוב לא בדיוק התכוונתי לתקוף אבל רק רציתי להוכיח הטעמה שלי ממקודם שגם בסדרות אחרות העונה הראשנה לא הייתה משהו יחסית לשאר העונות ולכן צריך לתת לאנטרפרייז קצת זמן לפני שמתחילים לתקוף

הבעיה באנטפרייז לא באגים מקריים

אלא החוסר עניין בפרקים , תגיד לי דבר טוב אחד שהיה בפרק ,ושאתה מצפה מסדרת מדב´.

S h a y 9 9 9

New member
חשבתי על זה...

TOS היו רק שלוש עונות והאמתי היא שהן היו כולן משעממות להחריד. TAS- היו כמה פרקים שלא הרצתי קדימה מרב חוסר עיניין (הייתה רק עונה אחת). TNG -אני אישית מאוד אהבתי את העונות הראשונות הרבה יותר מהאחרונות. DS9 -העונות הראשונות היו deep shit nine או deep sleep nine תלוי איזה פרק, החל מהעונה ה4 בערך המצב התחיל להשתפר. VOY הייתה לדעתי בכלל לא רעה בהתחלה אבל בהחלט הולכת ומשתפרת עם כל עונה שעוברת. ככה שלדעתי זה לא כל כך מדוייק להגיד שהעונות הראשונות הן "לא משהו" או גרועות ככלל. כל סידרה עולם ומלואו...

Bajoran Preist

New member
בקשר לעונה הראשונה של DS9

(חיכיתי להזדמנות להגיד את זה) נמאס לי כבר מכל התלונות על העונה הראשונה של ח"ע9, דיפ סליפ ניין, פרקי תקלות בתחנה וכו´. על פי מיטב זכרוני העונה הראשונה לא הייתה רעה בכלל, כמו כל הסדרה בעצם. היא בהחלט לא הייתה השיא, אבל היא לא הייתה גרועה! בו נראה מה היה לנו: Emissary part1 + part2- הפרק הכפול שהניח את הבסיס לכל הסדרה: הכרנו את הדמויות הראשיות(ויש הרבה להכיר), הובהר המצב הבסיסי החדש בין הקארדסים לבאג´ורים, קאי אופקה, גילוי חור התולעת והחיזיון הראשון של סיסקו. אפילו פיקארד ולוקיוטוס אוף בורג הועילו בטובם לקפוץ לבקר. Past Prologue- הרחבה ראשונה של דמותה של קירה, וכל עניין המחתרת. הופעה ראשונה של גארק האגדי. האחיות הקלינגוניות לורסה ובט´ור ממשיכות במאציאן לכיבוש האימפריה כהמבך ישיר ל-TNG, מאמצים שגוועו ב-Generations. A man alone- חקירתו הראשונה של אודו. ג´ייק ונוג מתחברים. קייקו מקימה בית ספר. Babel- וירוס חייזרי תוקף את התחנה כתוצאה מפשלה של קוורק. האם זה נחשב ל"פרק תקלות בתחנה"? מה שונה וירוס חייזרי שתוקף את DS9 מוירוס חייזרי שתוקף את האנטרפרייז או וויאג´ר? Captive pursuit- חייזר מגזרת גמה. New life. New Civilization. Q-Less- קיו נותן הופעה ב-DS9, ביחד עם האקסית של פיקארד, Vash. קודם כל כל פרק עם קיו הוא בדרך כלל נחמד(אבל טוב שזאת הפעם היחידה שהוא הופיע בח"ע9), קווארק ממשיך להפגין "כישורים פרנגיים", וזהו עוד מפגן של קונטיניוטי אל tng. Dax- ג´דזיה עומדת למשפט בשמו של קורזון. פרק טוב מאוד אשר מסביר לנו על הטריל, על ג´דזיה, קורזון ויחסיהם על סיסקו, והראשון בשורה של פרקים "דאקסיים" שיהיו במהלך הסדרה. The passenger- חייזר מתחבא בתודעה של אחד מחברי הצוות. פרק tng ממוצע. Move Along Home- חייזרים מגזרת גמא כולאים את הצוות בתוך משחק. פרק נחמד למדי, עוד תרבות חדשה, והמשחק עצמו היה למיטב זכרוני פסילוגי למדי. משום מה זה אחד הפרקים הזכורים עליי בעונה הראשונה. The Nagus- הפרנגים, אשר נוצרו בtng, מתחילים לקבל בפרק הזה עומק. הנגוז זאק הוא אחד מדמויות המשנה הנחמדות של DS9, וזהו פרק ראשון בשורה של פרקים פרנגיים בניצוחו של קווארק, אשר תרמו את תרומתם לסידרה. Vortex- פרק טוב למדי יוצא אודו לחפש את בני מינו בעקבות רמז שווא. זהו אחד מהפרקים אשר מכינים את הקרקע לבואם של בדומיניון בסוף העונה השנייה-תחילת השלישית. כיצד היינו יכולים להיות מופתעים יחד עם אודו שבני גזעו האבודים הם-הם מנהיגי הדומיניון בלי הפרק הזה? Battle Lines- קאי אופקה אובדת בכוכב לכת המשמש כמושבת עונשין ובו כל מי נהרג לא יכול לעזוב. פרק טוב משני סיבות- 1.רעיון מקורי שאני לפחות לא ראיתי כמותו באף סדרה אחרת. 2. הפרק מניח את הקרקע לתחילת ההתמודדות על תפקיד הקאי ואת סאגת קאי וין, שהסתיימה רק בפרק האחרון של הסדרה עם מותה. The Storry Teller- באשיר ואובראיין מתמודדים עם תופעה על טבעית ועם חבורת באג´ורים בעלי "אמונות תפלות". עוד פרק שראינו כמותו לא מעט בtng וב-וויאג´ר. Progress- החקלאי הבאג´ורי אשר מסרב להתפנות. משל יפה לחיינו אנו, קירה ממשיכה להתפתח, וכך גם הבאג´ורים. If Wishes Were Horses- גמד קסום מסיפורי ילדים מגשים את משאלותיהם של חברי הצוות. אני פשוט אדלג על זה
The Forsaken- יישות חייזרית גורמת הרס במחשבי התחנה, ולוקסנה טרוי באה לחפש צרות. לא חשבתם שתוכלו למנוע ממנה להגיע גם לפה, נכון? Dramatis Persona- עוד פעם יישויות חייזריות עושות בלאגן. היו איזה חמש-שש פרקים מקסימום כאלה לאורך DS9. כמה היו ב-tng, ו-וויאג´ר? (וכמובן, לא ציינתי אם זה טוב או רע. כנראה שיש אוהדים שאוהבים את זה במיוחד) Duet- פרק מצויין עם קירה והקארדסים המדבר על שנאה, יריבויות עבר, והיכולת או האי-יכולת לסלוח. הסוף הוא רע, בצורה לא אופיינית במיוחד לסטאר-טרק. זהו גם הפרק האהוב ביותר על ננה ויזיטור(קירה), ע"פ דבריה. In the Hands of the Prophets- הפוליטיקה הבאג´ורית מזנקת לסידרה בכל הכוח. הופעות ראשונות של ודק ברייל ו-ודק וין, המירוץ לתפקיד הקאי מתחיל, בית הספר של קייקו נסגר. שני הפרקים הראשונים של העונה הבאה הם במידה רבה המשך ישיר לפרק הזה. נו? איפה "פרקי התקלות בתחנה"? במה העונה הזאת הייתה משעממת יותר מעונות אחרות ספציפיות של tos, tng או וויאג´ר? אוקיי, על טעם וריח אין להתווכח. אבל Deep Shit Nine? I think not

S h a y 9 9 9

New member
וואו...

בן אדם, אם הייתי יודע שתיקח את זה כל כך קשה לא הייתי מעביר ביקורת כל כך קשה... אבל, בכל זאת, DS9 בעונות הראשונות הייתה סידרה למייטב זכרוני כשישבתי וראיתי אותה לראשונה, די משעממת. יכול להיות שהרעיונות היו טובים אבל הסצינות הארוכות חסרות התוכן במהלך הפרקים באמת זכורים לי די גרועים. בכל מקרה אני שמח שהצלחתי לפחות להביא לכזה פרץ התלהבות מצדך מזמן לא היה פה קצת אקשן. ואגב, לדעתי היא התפתחה לסידרה באמת מדהימה, שוב רק אחרי העונה ה3-4 כשהג´מהדר לראשונה הופיעו .

Esmena

New member
אתה נערץ כתמיד:)(ספוילר)

הרבה פרקי תקלות בתחנה(אתה מסווה חלק מהם
). רעיון כל כך איום ומשעמם שלא ברור איך נברא, אבל שני דברים בטוחים: הוא לא הומצא בDS9 (אם כי לעולם לא זכה לכזו תפארת) ושהנושא כה נטחן בצורה משעממת ( דיפ סליפ. ניחוש אחד באיזה ארץ הומצא המינוח המלבב) . אגב, ב- Man Alone זו לא בדיוק התעלומה הראשונה שאודו פותר- הוא גם עושה דברים כאלו ואחרים בפרקים שלפני... זה כן הרפק שמציב אותנו עם האמת המרה , שאי אפשר להרוג את אודו בצורה כיפית( השיטה של גראק והאובסידיאן מלוכלכת) ויש בו החמצה מרה של אי -עשיית זה. אני אוהבת עונה זו. הבעיה היא עונה שתיים- שמביאה כמה יצירות מופת והמון בינוניות, וכמו משמשת דוגמה, רחמנא לצילן, לוויאג´ר המאוחרת. אגב, למה גמד קסום מאגדות ילדים תאמר? מי לא יכיר את עוץ לי גוץ לי?

עוצ לי גוצ לי??? לא!!!

עיוותתם לגמרי את עלילת הפרק שלפי דעתי היה טוב נקודה.! מדובר בכלל בחייזרים שעוטים צורה לפי מחשבות של אנשי הצוות וכמו כן מגשימים את מחשבותיהם , בפרק זה היתה לנו את הכפילה של ג´דזיה ושחקן בחיסבול אהוד על סיסקו.

Bajoran Preist

New member
מקבל את התיקונים בהרכנת ראש ובענווה

בכל מקרה, הנקודה ברורה. (כולם חוץ מאיסמנה לדלג על הסוגריים: מה, שמו לב להסוואות? עד שחשבתי עליהן
) אה, וכן,

למעלה