לכל אוהבי ומכירי משינה זהו אחד

MORAN 007

New member
לכל אוהבי ומכירי משינה זהו אחד

מסיפורי ימי חיי :) תהנו!: פרסמתי את זה גם פעם אם ראיתם את זה איפשהו קמתי בבוקר טסתי לפריז לפגוש את רני ובדרך עברתי באיזה אי קטן ראיתי את מורדי וסוזי אויי איזה זוג מקסים וסוזי איזו יד אין לה, וכמה היא צוחקת ומורדי עובד שם כמו איזה סבל משוגע ואז חזרתי הסתובבתי קצת ברחובות שלנו איזה קסם יש שם וכמה חתולים מיילים וילדים שלא ישנים, פגשתי את אנה בדרך, היא סיפרה לי כמה שקשה לה. והיא לא מבינה למה כולם עוזבים אותה ואז הגשם שוב התחיל לרדת, באמצע המסע הארוך שלי פשוט אכזבה . ואז חזרתי מהר הביתה ואימא בקשה ממני לרדת לגברת שרה השכנה ולבקש ממנה ביצה היא פתחה את הדלת אמרה לי מה?!?!??! באת לבקר? היא סיפרה לי ששמעה איזו ירייה בקצה הרחוב. ואז עליתי הביתה אכלתי קצת גזר גמדי ומשם נסעתי לים במכונית הגאונית שלי(שברקע מתנגן לו איזה פחי שואו אחד מנגן ביחד עם שיא הרגש והתחיל להרקיד) לראות את דני גולש על הגלים אמרתי לו תחזור תחזור אבל הגורל צבעו אפל עמוק בפנים הוא אמר לי :אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה.... הוא גם אמר לי שאני לא כמו כולם והוא אמר גם שהוא לא יודע מי אני ושאני אגיד לו הוא ממש אבל ממש לא יודע הוא אמר שאני הכי מיוחדת שבעולם ואז בערפל נעלמתי לו ומשם חזרתי הביתה ושוב באותה המכונית, ואז יצאתי עליתי על רכבת לילה מסתבר שהיא סטתה ממסלולה והגעתי לקהיר שם עליתי על סוס ודהרתי ליער שם ראיתי ביתקה קטנה שבתוכה הייתה נסיכה עם שיערות זהב היא הייתה כל כך יפה ונזכרתי שראיתי איזו מודעה שרשום בה שבן המלך מחפש אותה אז לקחתי אותה איתי על הסוס והבאתי אותה לבן המלך שהוא מאוהב בה והוא מספר לחברים שלו שזה כמו איזה סיפור ילדים האאאא ואיך שכחתי את שלושת הפרשים שהתחילו לרדוף אחרי זה היה מין מרוץ כזה היה כיף אני ניצחתי הגעתי הביתה וראיתי קצת טלוויזיה היה שם איזה סרט עם סצנות פורנו בגרז' ומסתבר שהכל התחיל בנאצר וכרגע אחרי שהשמש כבר שקעה יצאתי אל המרפסת ואני מסתכלת לי בכוכבים ופתאום כוכב אחד נפל מעל לרחוב שלי (רחוב השלמונזה) היתי כל כך שמח(ה) ולידי גם דולקים כמה נרות קטנים אוווווו וכמה טוב לחזור הביתה אחרי יום כזה אוייי אין מקום אחררררר!!! מורן:)

Yuli Gama

New member
אוקי

אבל מה הקשר של זה למד"ב או פנטזיה :)? זה קטע אניקדותה, לא סיפור.

Yuli Gama

New member
הם יגידו : יופי וישמחו לאיד ../images/Emo3.gif

כפי שאמרתי כבר לא פעם. אין לי יותר מדי פיתרונות לבעיות הכתיב שלי, אז כן, אני מצטערת אבל הן יהיו בתגובות שלי לאנשים. אבל תתלונן באמת כאשר תמצא כזאת בסיפורים שלי, ותאמין לי, אתה לא תמצא :)

Boojie

New member
את יותר מדי סלחנית.

לא רק שזה אנקדוטה או וואטאבר, גם סימני פיסוק יש שם במשורה והסגנון הוא סגנון "ואז" מעצבן למדי.

מנצלת את השרשור...

שלום, אני חדשה בפורום הזה ואשמח להצטרף אל המוכשרים שכותבים פה מפרי עטם. אני נהנית מאוד לקרוא את הביקורות המושקעות שלכם זה לזה ונראה לי שזה המקום המתאים לשאול שאלה שמטרידה אותי, הנוגעת למשלבי לשון. השאלה בקצרה: האם אפשר לשלב בסיפור אחד משלבי לשון קיצוניים כאשר הדבר מתאים לאופיין של הדמויות? ובהרחבה: בסיפור שלי שלושה גיבורים: יורש עצר בן שבע-עשרה, סקרן ואוהב חיים, מחנכו של יורש העצר - אציל נכבד ובעל נימוסים נאים. שכיר חרב ממדינה זרה, שנשכר לפגוע ביורש העצר. האם ניתן לשלב באותו הסיפור שלושה משפטים כאלה: יורש העצר: "למה אתה אינך מוכן לעשות מה שאני מבקש, לזרוס?" המחנך: "כאב כבודך, הוד נסיכותך, הוא כאבה של מדינתנו כולה" שכיר החרב: "אתה מוכן לשתוק?" אודה לתשובתכם,

אסתר 1984

New member
זה אפשרי,

מותר, ולדעתי אפילו חובה, אם לדמויות שלך יש רקע שמחייב הבדלים בשפה. מה שחשוב להקפיד עליו הוא המשלב הלשוני של המספר - שצריך להיות אחיד לאורך כל הסיפור. וברוכה הבאה לפורום

Yuli Gama

New member
בהחלט מעצבן

אבל זה כבר לא אשמתה, אלא אשמת הפרסומת של האינטרנט.

Yuli Gama

New member
:)

יש פרסומת לאינטרנט מהיר. ואז....ואז...ואז...... תשלימי את הרווחים בכל העולה על דעתך.

למעלה