לכל אוהבי מיה דגן

nomi17

New member
לכל אוהבי מיה דגן

לכל אוהבי מיה דגן, שכמובן היא מצחיקה מוכשרת ואין עליה איך זה שאף אחד עדיין לא פתח את האתר הרשמי של מיה דגן?!?!?!?!

Yarinv

New member
לפי מה שידוע לי

היה לה אחד כזה שנסגר. אם מישהו מכאן מתכנן אחד כזה, אני מציע את עצמי.

idanias

New member
זה בתכנון כרגע../images/Emo3.gif

אל דאגה אני מקווה שכבר בקרוב האתר יבנה
קיצר אתר רישמי-בקרוב!

nomi17

New member
כן היה אחד כזה

אני יודעת שהיה אחד כזה ואני באמת שואלת את עצמי מי המטומטם שסגר אותו?

LEEkm

New member
היא עזבה לפני הצבא...קצת../images/Emo151.gif

היית בפורום?

LEEkm

New member
אף אחד לא סגר אותו,

זה היה סיפור עצוב של מנהלת קצת מוזרה שנטשה הרבה חברי פורום המומים, ביניהם אני, אך לעצרי היא לא השאירה פרטי הנהלה או שום דבר, כדי שנוכל להחליף את מקומה...

LEEkm

New member
תראה\י,../images/Emo151.gif

כדי שאתר יהיה ראוי להציגו כ'האתר הרשמי למיה דגן', וכמובן שאם זה אתר למיה המדהימה הוא חייב להיות איכותי ביותר, צריך לקנות כתובת. הבעיה היחידה היא שאין מתנדב שמבוגר מספיק, מבין מספיק ואוהב מספיק את מיה כדי להתחיל לסדר את כל הסיבוכים האלו. אני בחיפושים כבר מאז ונסגר האתר הרשמי הישן, נראה מה יהיה.

לא. כדי שהאתר יהיה "רשמי"

לא צריך לקנות כתובת, ולא צריך להיות אתר "איכותי ביותר". הוא סך הכל צריך להיות מאושר ע"י מיה.

LEEkm

New member
לאלא, אני מתכוונת...../images/Emo151.gif

שאני לא רוצה לפנות למיה בבקשה לאשר לנו אתר, כשהוא איזה אתר סטייל 'טיפו'. כדי שאתר יהיה באמת יפה ושימושי והכל, צריך לקנות כתובת. אחרת, כל האתרים של בניית אתרים בחינם וזה, זה אתרים של ילדים בכיתה ד' שמכינים אתר לכל דבר בערך.
מיה זו תחתית הבעיות כרגע, היא תאשר לי אתר אם אני אבקש. אני פשוט לא רוצה לבקש ממנה לאשר אתר לא מושקע ושנראה כמו אתר של ילדים בכיתה ד'. ואהבתי את השם שלך כ"כ!

סליחה, אבל צרם לי

שכתבת "תאשר לי". מיה תאשר למי שיבקש, ולא *רק* לך אישית. סליחה

LEEkm

New member
אני מצטערת, לא שמתי לב.../images/Emo151.gif

בלי כוונה
הכוונה הייתה יותר בקטע שאם הייתי יכולה לעשות, היא הייתה מאשרת לי *דברנו על לפתוח אתר מאורגן ומסודר לפני כמה חודשים, אז אני יודעת...*

idanias

New member
אני לא יודע אם אמרתי לך אבל...

אני פותח אתר למיה דגן דרך תפוז... המנהלים של תפוז(שמעליי)נותנים הטבות לכל אחד לפתוח אתר על הפורום שהוא מנהל בחינם! אני ביקשתי וכרגע זה בטיפול... וזה לא סטייל טיפו וכל זה... הוא יהיה מכובד וכל זה.. ואני מקווה שהוא יהיה הרישמי..

למעלה