לכל אוהבי ניו-מטאל, פאנק-מטאל ,

white witch

New member
לכל אוהבי ניו-מטאל, פאנק-מטאל ,

שלום לכולם רק רציתי להעיר כמה הערות... בתור אדם שיצא לו לפגוש כלכך הרבה להקות, LIMP BIZKIT עדיין נמצאים אצלי בגדר של חלום.. הרבה אנשים יכולים להתווכח איתי על דעותי.. אולי פרד מתלהב אולי לא.. אבל הוא אחד האנשים היחידים שיש לי אליו הרבה כבוד , והייתי מסירה בפניו את הכובע ואני מסבירה למה.. מי שיודע את ההיסטוריה של לימפ יודע שמה שבעצם קרה זה שפרד קיעקע את הסולן של קורן ג´ונתן דיוויס ואז הם התחברו ודרך קורן לימפ הוחתמו בליבל של קורן. פרד אף פעם לא שכח אייך הוא הגיע לאיפה שהוא הגיע והוא יודע שבלי האנשים ששומעים אותו המעריצים אז אין לו בעצם כלום. בגלל זה הוא הוציא לייבל מישלו שהוא מחתים שם להקות..בין היתר את סטיינד ופדל אוף מד. ותאמינו או לא אבל הוא נכנס לפחות פעם בשבוע לצאט שנמצא באתר שלו. וכל מי שיצא לי לדבר איתו על פרד אמר שהוא אדם מקסים ונורא נחמד יום יבוא.. בקיצור אני ממש רוצה שתבדקו את האתר שלי כי אתם תגלו בו הרבה להקות שאתם אוהבים / שומעים ...תהנו:

white witch..... וכולם.....

אם בהודעה הזו התייחסת להודעה שלי אז אני רוצה להסביר לך משהו. קודם כל אני לצערי התחלתי לשמוע את לימפ רק כיצא CHOCLAT STAR FISH TCK. אני גם לא פגשתי או דיברתי עם אף חבר להקה .בכול מקרה בהודעה שלי לא אמרתי שאני חושב שהוא אדם רע אני אישית קראתי וראיתי הרבה ראיונות איתו ואני רואה כמה הוא עדין ועוד עכשיו כשיש לו בן קטן (מי שלא יודע איך קוראים לו אז קואים לו זה השם המלא:דאלאס פרדריק דרסט) ואני ממש מכבד אותו אבל אני מאמין שאם הוא היה מראה גם כשהוא למשל מקבל פרס כל שהוא אז שיעלה בלי לזרוק את הגביע יין שלו אל הקהל. בקיצר אני מקווה שלא תחשבו שיש לי ספקות בקשר ללימפ וגם למטאליסטים ולכל מי שמלכלך על להקות (אפילו על בריטני ספירס אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני בעד דו קיום) זה ממש מעצבן שאתם באים ויורדים על להקות ואומרים איזה הומואים איזה קוקסים. בתחלס אם תלכו לכל הלהקות הללו אתם תראו שרובם אם לא כולם יגדו שהם חושבים שהלהקה שאתם מדברים עליה טובה או שפשוט יגידו שזה לא הטעם שלהם מימון הGיפתי מעומר

למעלה