לכל אוהבי נשותיהם!!!!!

לכל אוהבי נשותיהם!!!!!

אשתי חמדת לבי! במשך השנה החולפת השתדלתי לספקך כ-365 פעמים,סקסואלית והנאתית,אולם הצלחתיבכך רק 36 פעמים.זהו ,איפוא,ממוצע של הרמה אחת כל 10 ימים,וכל כך למה?אפרט להלן ואנמק מדוע לא עמדתי במשימהלעיתים מזומנות יותר,ובכן: 17 פעמים טענת שאני עלול להעיר את הילדים,23 פעמים אמרת שכבר מאוחר מדי,15 פעמים התלוננת שחם מדי,5 פעמים קבלת שקר מדי,15 פעמים סברת שהשעה עדיין מוקדמת,49 פעמים אמרת שהחלון פתוח ןהשכנים ישמעו,16 פעמים סבלת מכאבי גב, פעמיים ניתקפת בציחקוקים אוויליים, 4 פעמים היית מלאה מדי לאחר הארוחה, עשר פעמים לא היית במצב רוח נאות, 21 פעם בכה הפעוט, 17 פעם צפינו בטלוויזיה עד מאוחר, 8 פעמים הייתה לך תסרוקת חדשה, 5 פעמים התחזת כישנה, 25 פעמים היו לנו אורחים, 11 פעמים היית מוכרחה ללכת לשירותים, 19 פעמים הייתה לך מגרנה, סה``כ 329 פעמים של כלום. במשך הפעמים שעלה הדבר בידי לא הייתה הפעילות נמרצת במידה משביעת רצון כי: 6 פעמים לעסת מסטיק בזמן האירוע, 3 פעמים צפית בטלוויזיה בזמן מעשה, 18 פעמים ביקשת ממני לגמור מהר, 6 פעמים הוצרכתי להעירך ולבשרך שאנחנו כבר אחרי הכול ופעם אחת נזהרתי יתר על המידה כי נדמה היה לי שאני מכאיב לך. על כן דובשנית שלי אין תימה לעזאזל שאני גולש כל כך הרבה!!!

גבר 48

New member
מקום למחשבה

חמוד, ישן וטוב. לכל אלו שזה מצבם, ליבי ליבי עליהם. אלו לא חיים, ולכן-או שתתחילו להתייחס לאשה כאל אשה, ותלמדו לגרום גם לה הנאה, ואז תיפטר הבעיה, ואם זה לא הולך, או שאין לכם כח להתאמץ -תיפרדו, וכמה שיותר מהר יותר טוב, כי הלחץ שעולה מהביצים מגיע בסוף למוח, ואז אנחנו רואים עוד כותרת בעיתון: עוד בעל היכה/ רצח / אנס את אישתו. רבותי, לפתור בעיות, לא לטאטא מתחת לשטיח עם חיוך והשלמה עם המצב.

יאנה

New member
לך ארבל..........

אני צריכה לציין שאם זה סיפור חייך, אתה בבעיה רצינית ;-), אבל כל דבר ניתן לטיפול..........

נכון יאנה!!!!

בדיוק על זה רציתי לדבר איתך ובא המפגש של מחר והכל פתר. נציץ ואולי ניפגע, נצית אש התאווה???

מעניין מאוד....

למה אנחנו ממציאות את כל התירוצים.. חשבתם שזה אולי בגללכם בגלל שאתם משתנים ברגע, שאתם נכנסים מתחת לחופה....... פתאום אין את הנשיקות הרומנטיות עם לשון הכרס מתנפחת אצלכם, חוזרים עייפים ואז אצלכם זה יאללה העיקר לגמור, או שמפעם לפעם האיכות שלכם יורדת,, או שפשוט אתם מפסיקים להיות מושכים בעיננו לכן הכל מתחלק 50 אחוז תירוצים שלנו ו,, 50 אחוז בגלכם והשינוים שלכם למרות כל זאת אני מאחלה לכל הנשואים והנשואות רק סקס טוב ומענג לאורך כל השנים ובכלל לכולםםםם שיהיה לך לילה כחול וקסום חוקרת

למעלה