לכל אופות הלחם: זקוקה לעזרה.
אז ככה: אני גרה בחו"ל ועשיתי חיפושים נרחבים אחר לחם שלא מכיל גלוטן וגם אינו מכיל קזאין, ואין להשיג דבר כזה בכל האזור שלי. אז החלטתי צחלעשות מעשה ופשוט לאפות לחם. עכשיו, היות ואני ממש לא אופה דגולה וזו תהיה הפעם הראשונה בחיי שאני אופה לחם, אז קודם כל כמה שאלות ברשותכן: א. מה המסקנות שלכן. האם עדיף אופה לחם או אפיה ידנית? ב. אם אפיה ידנית, האם תבנית סיליקון תתאים לצורך העיניין או שצריך את תבנית הפח הישנה והמוכרת? ג. הבנתי שהלחם לא שומר הרבה זמן על טריות, לכן מומלץ בתום האפיה לפרוס אותו ולהקפיא, וכל יום להפשיר לפי הצורך. האם נכון? ודבר אחרון, שאני יודעת שנשאל כבר אלפי פעמים, אבל אני מתעצלת להריץ חיפוש. למי יש מתכון מנצח ללחם שהילדים אוהבים?
אז ככה: אני גרה בחו"ל ועשיתי חיפושים נרחבים אחר לחם שלא מכיל גלוטן וגם אינו מכיל קזאין, ואין להשיג דבר כזה בכל האזור שלי. אז החלטתי צחלעשות מעשה ופשוט לאפות לחם. עכשיו, היות ואני ממש לא אופה דגולה וזו תהיה הפעם הראשונה בחיי שאני אופה לחם, אז קודם כל כמה שאלות ברשותכן: א. מה המסקנות שלכן. האם עדיף אופה לחם או אפיה ידנית? ב. אם אפיה ידנית, האם תבנית סיליקון תתאים לצורך העיניין או שצריך את תבנית הפח הישנה והמוכרת? ג. הבנתי שהלחם לא שומר הרבה זמן על טריות, לכן מומלץ בתום האפיה לפרוס אותו ולהקפיא, וכל יום להפשיר לפי הצורך. האם נכון? ודבר אחרון, שאני יודעת שנשאל כבר אלפי פעמים, אבל אני מתעצלת להריץ חיפוש. למי יש מתכון מנצח ללחם שהילדים אוהבים?