לכל אותם שונאי ניראל, כנסו בבקשה!

2Dreamy

New member
לכל אותם שונאי ניראל, כנסו בבקשה!

אני לא מבינה מה הבעיות שלכם, אני מעוניינת שתסבירו לי מה הבעיות שלכם איתה כי אני לא מבינה. היא בן אדם בדיוק כמו כולם פה, זה שהיא ערבייה לא הופך אותה לפחות טובה מכל אותם האנשים שמקללים אותה פה! היא זכתה ומגיע לה! היא יפה אמיתית וכל הכבוד לה! שום דבר לא היה מכור פה, אני יכולה להגיד לכם אישית שבחרתי בה בכל דרך אפשרית, דרך כל הפלאפונים בבית ואני מכירה עוד מלא אנשים שבחרו בה. אז ככה ששום דבר לא מכור פה! היא זכתה וכל הכבוד לה. ותבינו- זה שהיא ערבייה לא הופך אותה לפחות טובה מהשאר! די לגזענות. היא זכתה, כואב לכם? תתמודדו! עובדה שבאירופה מאד אהבו אותה, אני חושבת שזה כן אומר משהו. חג שמח לכל הפורום.

prins2

New member
../images/Emo142.gif ממש לא! אני אהבתי אותה-

אני אהבתי אותה בהתחלה, באמת ראיתי אותה כקורבן אבל לא, היא הגיעה הגישה כזאת שלילית שרואה הכול שחור, במקום לנסות להתידד עם הבנות ולהתעלם מההבדלים שביניהן היא הרחיקה אותן ממנה ועשתה ביניהם פער גדול.. ומימי, איזה חולרה איך היא אמרה שמה "פעם בצבא הרגתי ערבי" וצחקה, נכון זה לא בסדר אבל זה שניראל חושבת שהבנות מתכננות עליה כל הזמן וכאלה..וואי יש לה דימיון שעובד שעות נוספות! קיצר זה ממש מעצבן!! והיא גם ממש מתנהגת כמו גבר!! זה מה שיש לי איתה לפחות.. ומבחינה מקצועית, היא לא זוהרת כמו שדוגמנית צריכה להיות, ובלי איפור אני נראית יותר טוב ממנה..

ט ל ו ש1

New member
אני מדברת על אנשים שלא אהבו

אותה
את לא יודעת למה היא הגיעה ישר בגישה כזאת, אולי היא סבלה מגזענות בעבר,אולי סיבה אחרת..אולי כי באמת שונאים ערבים..היא לא הייתה צריכה לבוא בגישה כזדאת היא באמת קצת הגזימה עם המתכננים עליי..אבל אפשר להבין. אנשים שלא היו במצב שכולם שונאים אותך, ושאתה יחיד בחברה שכולם שונאים אותך שם..לא יבינו מה זה.

ט ל ו ש1

New member
בד"כ, לא יבינו.

אני לא הייתיי במצב כזה, אבל אני משןם מה מבינה אותה

Pure Aqua

New member
בושה, תכנסו

ההתנהגות של חברי הפורום היא פשוט משפילה ומביכה, כל עניין הזכייה של ניראל מוכיח שכולם פה לא מבינים קצת מעבר. ניראל זכתה והגיע לה לזכות, היא הכי יפה והיא הכי מיוחדת, היא באמת זאתי שתוכל להיות הדוגמנית הבאה של ישראל. שימו לב רבותיי שאת כל המשימות היא צלחה בהצלחה ובכל זאת- הבנות בחרו בה, ויודעים למה? כי זה הכי קל, הכי פשוט להצביע על האדם השונה ולרצות להעיף אותו. אני מובך מכל מה שהולך פה בפורום ואני לא מתכוון להכנס לפה עוד הפעם. המון אנשים בחרו בניראל בגלל שאהבו אותה ולא הייתה פו שום קונספירציה פוליטית. זה שאתם לא מרוצים לא אומר תמיד שמישהו פעל נגדכם, תשמרו על שפה הולמת ועל איזשהי אנושיות כי להגיד שהיא אמרה שהיא שונאת יהודים, או זה שעליה ללכת לעזה ולהירג זה פשוט מכפיש. צריכים לדעת לקחת דברים בפרופורציות ולהפסיד בכבוד, ובאלגנטיות. בושה, ביזיון.

SWING4U

New member
אני לא יפה נפש, אומר את מה שכולם

חושבים. אל תהיה צבוע..

Pure Aqua

New member
לא

אני לא צבוע, זה פשוט מקומם אותי שאנשים לא יכולים לראות בניראל מעבר לזה שהיא ערבייה, וחוץ מזה, להתבטא בכזאת צורה זה באמת לא הולם.

SWING4U

New member
אתה באמת חושב שהתוצאות אמיתיות?

באמת מאמין שהציבור הרחב הצביע בעדה?

אז ככה,

ערוץ 10 לא זייף שום דבר. ניראל לא זכתה במירב הקולות מטעם הקהל, היא זכתה ב-28% וביחד עם קולות השופטים היא קיבלה הכי הרבה, אם זה היה מסתמך על הקהל בלבד, מימי היתה מעליה.

cHoCoLaTe BoY

New member
בואי אני יגיד לך למה מוזר שהיא זכתה

הנה אני הולך על עובדות והכל הגיוני תראו: בגמר הגדול ניראל נכשלה, למה? במשימה הראשונה היא פחדה ליפול מהמבנה הגבוה והיא בכתה וכל תמונה שלה הפרצוף שלה היה נראה פוחד ולא מרשים ועשתה תנועות גוף של פחד, אל תגידו שלא, אפילו השופטים אמרו. במשימה השנייה אולי היא הייתה טובה אבל המבטא שלה הרס, או קיי בוא נגיד שהיא הייתה טובה יש לה בנתיים 1 מתוך 2 במשימה השלישית נו אתם יודעים מה קרה, לא רצתה להשתתף בגלל המשפחה שלה וכל זה, וגם שהיא השתתפה כאילו היא עשתה טובה ותסתכלו על הפרצוף שלה לעומת האחרות כאילו היא סובלת במשך כל הקליף, מה זה לא ברור? אל תגידו שזה לא נכון.. אז מה היה לנו? 1 מתוך 3 בקושי? והשופטים הביאו לה מקום ראשון? אליסיה הייתה טובה ממנה בטוח במשימה הראשונה והשלישית אולי בשנייה שתיהם היו אותו דבר.. אז טוב יש לה 2 מתוך 3 זה יותר טוב מניראל לא? אז תגידו לי איפה אני טועה? הבאתי עובדות

למעלה