הבגדים לא עולים כה יקר, בזמננו היינו מתחדשים פעמיים בשנה, פסח, וראש השנה, היום הילדים מתחדשים בכול עונה, לכן לא יקרה אם בראש השנה חא יתחדשו, אבל הם כן התחדשו.ראש השנה שלו ומה שקופץ לי מיד בראש זה מהילדות, בגדים חדשים מכף רגל בערב זה בתקופה לא פשוטה כלכלית. ואצלכם?
ראש השנה אצלי וגם פסח, אצלי זה החגיגיות והארוחה המשפחתית....ראש השנה שלו ומה שקופץ לי מיד בראש זה מהילדות, בגדים חדשים מכף רגל בערב זה בתקופה לא פשוטה כלכלית. ואצלכם?
בית כנסת, ושוב בית כנסת ועוד בית כנסת.
אבי עליו השלום אהב לקחת אותנו לבתי כנסת בשבתות וחגים.
בעיקר את הבנים, ארבעה.
בית כנסתראש השנה שלו ומה שקופץ לי מיד בראש זה מהילדות, בגדים חדשים מכף רגל בערב זה בתקופה לא פשוטה כלכלית. ואצלכם?
תתפלאי, יש כאלו שעושים בחד"פבית כנסת
שולחן ערוך בכלים הכי יפים, לא חד פעמי
מפגשי משפחה
אלה ששונאים לשטוף כלים ואין להם בעיה לבזבז הרבה כסף על חד"פים כל השנה. הבעיה העיקרית היא סכו"ם חד"פ שהוא מאוד שביר.תתפלאי, יש כאלו שעושים בחד"פ
גדלתי במשפחה חילונית בישוב חילוני. חקלאים חיו בקושי רב. אוכל לא חסר, ייצרנו אותו. לחינוך (טיול שנתי, ספרי לימוד, חוגי העשרה) הצליחו למצוא תקציב. בגדים, ועוד פעמיים בשנה? ממש לא. נעלים קנו לי פעם ב- 3 שנים. בשנה הראשונה היו גדולות, בשניה התאימו, בשלישית- חתכו את החרטום והאצבעות הציצו החוצה. נעלתי אותן נעליים (גבוהות עם שרוכים) גם בקיץ, תקציב לסנדלים לא היה. בגדים קנו רק כשהישנים (שהיו מכובסים ומגוהצים למופת כל הזמן) נקרעו ואי אפשר היה להטליא. גם גרבים היינו מתקנות- אמי ואני- בשעות הערב אחרי העבודה, וקניית זוג חדש היתה נדירה.ראש השנה שלו ומה שקופץ לי מיד בראש זה מהילדות, בגדים חדשים מכף רגל בערב זה בתקופה לא פשוטה כלכלית. ואצלכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.