לכל אחד יש מלאך ששומר עליו

ענתי44

New member
לכל אחד יש מלאך ששומר עליו../images/Emo57.gif

אתמול ישבתי לבדי במסדרון הארוך. ברכיי רעדו ממתינה לגזר הדין. הפעם לא היה מדובר בעוד ראיון עבודה שכשל, אלא בתשובה לבדיקה חשובה שעברתי. מן השמיים גזרו עלי לחסד - הכל בסדר " נא לחזור בעוד חצי שנה למעקב", אמרה לי שליחת האל עלי אדמות, הרופאה. נשמתי לרווחה. כל המחשבות עלי ועל המחלקה האונקולוגית הלחיצו. במיוחד המחשבות לגבי אמא. לפני חודשים מספר כשעברתי ניתוח חירום חלמתי שאני רואה אור ומתוכו מתקרב אלי אבי ז"ל. אני רוצה לרוץ אליו ולחבק אותו. לחוש שוב בזרועות החסונות מגוננות עליי. לזנק על גבו ולשחות איתו לעבר השובר גלים בחוף בת גלים שבחיפה כמו בילדות. אבא הרים יד כזקיף קשוח בעמדת הכניסה לבסיס צבאי, אוסר עליי להתקרב. אחר חייך את חיוכו הטוב, עינייו היפות גומאות כל סנטימטר ממני, בדיוק כפי שהביט בי לפני שנלקח אז לחדר הניתוח. " עוד לא!", אמר לי ונעלם. קרובה נפעמת אמרה לי שאבא הוא המלאך השומר עליי. ואחותי שאינה מאמינה במלאכים וכל השאר אמרה לי שאני הזמנתי את החלום הזה לתת לעצמי כוח להלחם ולהבריא. אז בלי להכנס לסוגיית האמונה, אני סבורה שלכל אחד יש את המלאך השומר עליו. במיוחד לנו, המטפלים בבן משפחה חולה. וזה לא משנה אם ה"מלאך" הזה שליחו של הקדוש ברוך הוא, או דמות שאימצנו לנו, מישהו יקר שמת, או סתם דמות שהמציאנו. או אפילו הכוח הפנימי שלנו, כלומר, האני הפנימי שלנו. או דמות וירטואלית- כמו כולנו כאן בפורום, או אפילו בני אדם בשר ודם שמעניקים לנו את הכוח. כי לי תמיד אמא היתה המלאך השומר שלי. היא ואחייניי אותם אני אוהבת הכי שאפשר. הם כור מחצבתי, הכוח שלי נובע מהם. כי פעם , לפני כשנתיים, כשחזרתי מעוד ראיון עבודה בו הובהר לי שיש לי מחלה קטלנית מבחינת המעסיק הישראלי, " עודף כישורים", וממש רציתי למות. ואפילו ישבתי ליד כדורים, המחשבה על אמא שלי וארנון היקר שלי, שזקוקים לי, גרמה לי לבחור בחיים ולהתמודד עימם על כל מורכבותם. הם היו המלאך השומר שלי. אז לכל אחד יש את המלאך השומר שלו שמגונן עליו ושנושא אותו על כפיים כשאי אפשר יותר להמשיך ולצעוד במסע החיים. צריך רק לבחור אותו ולהיעזר בו. דבריי אלו מוקדשים במיוחד לסמדר, למני וגם ל malin 10

mali10

New member
המלאך השומר...

ענתי יקרה, אני מקווה שהמלאך השומר עלי, שישמור טוב ולא יתעייף באמצע. לפני כשבוע, נהג פזיז כמעט הוריד אותי מהכביש. הרגשתי חרדה גדולה.מצאתי את עצמי מתפללת ( אינני דתיה )שאלוהים ישמור עלי. אני בת יחידה להורי. המחשבה להשאיר אותם לבד הבהילה אותי. אינני יודעת באיזה תחום את מחפשת עבודה, אולי תחשבי לכתוב ספר. אני מעריצה את כושר הביטוי שלך.

ענתי44

New member
המלאך השומר עליך לא ינום ולא ישן|רו

היי מלי, המלאך השומר שלך לעולם לא ינום ולא ישן. אבל, את צריכה לעזור לו לשמור עליך. כמובן להזהר בדרכים. ותמיד לקחת בחשבון שיש מטורפים שמטורף גדול עוד יותר העניק להם רישיון להרוג. לשמור על עצמך פיזית ובעיקר נפשית כי הנטל שמוטל על כתפייך כבד מנשוא. ובעיקר לדאוג שיהיו עוד אנשים מהמשפחה המורחבת שיעזרו לך. ושיהיה סידור בשעת צורך. לפני כשנתיים, כשאמי היתה במצב יותר טוב אבל עדיין תחת טיפולי, הרגשתי רע מאוד בשולחן החג בראש השנה ואחותי לקחה אותי למיון. אפילו מברשת שיניים לא לקחתי איתי. הסתבר שהייתי במצב קשה ושאושפזתי ל 10 ימים ועברתי ניתוח קשה. הדבר הראשון שביקשתי היה להביא לי בבוקר את הכדורים של אמא שאסדר לה מה לקחת. אז כבר הבנתי שאני חייבת לתת לעוד אנשים להיות מעורבים בטיפול באמא. המלאך הטוב שלי עזר לי כששכבתי 6 שעות בחדר ניתוח ודאג שאתאושש מהר ואחזור לטפל באמא. לכן צריך להיות דרוך וערוך לכל מצב ולהאמין בטוב- זה מה שהמלאך השומר עלינו רוצה בתמורה. אגב, לא צריך להיות דתיה כדי להתפלל. תפילה זו משאלה מהלב. ואלוהים לא צריך מתווכים לעזור לנו לתקשר איתו וגם לא מי שיחבר עבורינו את הנוסח של התפילה. אני כל לילה מתפללת עלפי מה שאני מוצאת לנכון וגם מודה על הטוב שהיה ועל חסדים קטנים ותשורות של החיים זה גורם להרדם עם חיוך. תנסי. הלילה אני אתפלל עבורך ועבור הורייך. במקצוע שלי אני עיתונאית אם כי אני לא מתפנקת ומחפשת עבודה גם בתחומים אחרים. החלום שלי לכתוב ספר, אבל לילדים. ויום יבוא והוא יקרום עור וגידים אבל עם כתיבת ספר לא הולכים למכולת. זה בשבילי כמו תחביב לכתוב. הכתיבה היא עוד מלאך ששומר על בריאותי הנפשית וגם את מוזמנת לאמץ לך את הכתיבה ששומר מסך שלך. איזה יופי להורים שלך שזכו בבת כמוך!

למעלה