לכל אחינו המוכפשים...

איתי חי

New member
לכל אחינו המוכפשים...

ולכל התומכים בלב הכתום של עם ישראל בין דתיים ובין שאינם...אני כבר סיימתי לדבר אל אותם פושעים המדברים סרה על עמנו שגם ככה מלא מחלוקות וזורעים שנאה והרס... אותם אלו המוסיפים חטא על פשע בעודם רוצחים את אופי אותם האנשים יקרים מפז ומפנינים שנשלחו למקומות הנידחים הללו לבנות ולהבנות תוך יסורים ומסירות נפש עילאית ולא די להם בכך אלא שהם ממשיכים בכיבוש הנורא שהם עושים אכן צבא כיבוש...אגב לאותים המתייפים בנפשם ראיתי לנכון להזכיר לכם את יפו אולי שכחתם (חתיכת כיבוש אה???). כמו כולנו הייתי צמוד למרקע בימים האחרונים האמת שנבהלתי יותר נכון אני חושב שנפגעתי היה כה צורם וצורב לראות שבצורה כזו אכזרית ונבובה נרקבה לנו המדינה לתוך הרי העובש שהיו קיימים רוצה אני להאמין שהעובש יצור אנטיביוטיקה אך ליבי מנבא לי אחרת.. וכפי שאמרתי אחרי מעקב צמוד ודיונים אינ-ספור בפורומים כאלה או אחרים מצאתי את הסקנה הבאה...חשוב שכל אדם יפנים את זה עמוק לליבו היהודי.. וכשהוא מסתכל בחדשות ובתקשורת הוא יראה איך המדינה שלנו לא מנסה להביא בטחון המלחמה היא כאן המלחמה היא אחרת כה ארוכה היא כה ישנה ומוכרת אותם אמירות אותם גידופים אותם הכפשות ואותם האשמות... "מלחמת המדינה נגד הדת" ולאותם חסרי אמונה אני שולח מכאן את תפילתי להצלחת חיילי צה"ל שאינם עוסקים בעקירה אלא בשוטף.. ולאותם אלו שכן עוקרים אני אומר בכאב גדול מאד חבל...אתם תאלצו לשאת את התוצאות ולכולכם הייתה ההזדמנות לסרב. מכרתם את מה אינו שלכם...הייתם שותפים ולכן אתם פושעים...ואפי' טיפת הערכה לא מגיע לכם... אינכם אלא חלשים וחסרי משמעות בתוך כל המהלך העצום הזה..אני מזלזל בכם ובכמוכם...שמרו על עצמכם ועלינו...היה לכם מבחן פתע ונכשלתם..נראה שהייתם יותר טובים כאשר באמת שמרתם עלינו עכשיו אתם המחריבים הרשמיים של ערכי ונאמני ישראל...יש אדם וזה לא אתם הקונה את עולמו בשעה פספסתם...דם היהדות כולה על ידיכם חורבן לחובשי הכפה הכתומה על הלב... וללב בכתום גם וכאשר אינו שומר תורה ומצוות.. אל תטרחו להגיב רק תקראו את זה ותעשו עם זה מה שאתם חושבים לעצמכם כי ממילא זה מה שאתם עושים... וכולכם עוד תראו שמתוך הרקבון והשפל שהובנו לידו אנחנו נוציא פרי וניצן... לא לעולם חוסן... אתם חסרי משמעות נקודות אפסיות ואכזריות אינכם אלא אותם שאריות הרפש האנושי שמנסה עדיין להוכיח שבגלל שהוא רוב אז הוא צודק...וגם לא בטוח שאתם רוב... אחדות איתכם אני כבר לא רוצה לא רוצה לצרף את עצמי אליכם לא במחשבה לא בדיבור ולא במעשה... חיו ותנו לחיות אנחנו רוצים רק מעט שקט...נמאסתם. אגב אני עדיין לא מבין איך הארץ לא מקיאה אותכם אבל אני משוכנע שזה יקרה בביאת משיח ואז אני מבטיח לכם אתם תהיו כה עצובים והאכזריות שלכם תיהפך לחמלה ורחמים..חמלה ורחמים לא על אחר אלא על עצמכם... אז........תהנו מ...הזמן שנשאר לכם אתם לאט לאט נשכחים ונעלמים ככל שתהיו יותר רבים כך אנו נתחזק...כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ... האמת שאני ישמח אם פשוט לא תגיבו לזה אני לא רוצה יותר לשמוע אתכם את הדברים האלו אני שומע כל יום בחדשות וכל החיים שלי בתקשורת ו...לא מצאתי את הלב היהודי...אולי צריך לבדוק את היהדות שלכם יכול להיות שיא כך נעלמה לה במצרים הרחוקה? והמבין יבין... אז ככה ילדים אכזרים של אמא "תקשורת-מדינת ישראל" לכו לכם לשדות הקרב שלכם ותספו אחד לשני כמה שנהייתם חולים אתם לא יכולים להפסיק אני יודע את זה..... שוב אני מבקש אל תגיבו תגידו פחדן תגידו הכל אני רק מרחם עליכם. וזה הזמן שלכם לחשבון נפש.

למעלה