לכל אחת/ד מאיתנו

אמא לה3

New member
לכל אחת/ד מאיתנו

גם כמאמנת גם כמתעמלת היו פדיחות מצחיקות באימון, לנו או למתעמלות.... ספרו על המקרים הכי מצחיקים שקרו לכן באימונים... לדוגמא, מתעמלות שמפליצות באמצע תרגיל (קורה המון) הקטנטנות שבורח להן פיפי (גם קורה) אלו שרצות לארגז ונכנסות בו ובטח יש עוד המון מקרים קורעים כאלה.... יאללה, תתחילו לכתוב

קרה לי כמאמנת

בריחות שתן: בתחילת האימון, כשכולן ישבו בשורה, אחת המתעמלות הקטנטנות לא טיפטפה כמה טיפות, אלא השתינה שלולית ענקית על המזרן. במהלך תרגיל שכלל טיפוס על סולם, אחד המתעמלים הקטנטנים השתין מלמעלה, מגובה מקסימלי של סולם שבדי. אמא של מתעמלת סיפרה לי שהבת שלה חזרה הבייתה עם בגדים ספוגים בשתן כי היא פחדה/התביישה לבקש לשירותים באמצע האימון... פלוצים: כמובן יש הרבה פעמים. אבל הכי מצחיק היה במהלך פירמידה, שאחת עולה על השנייה, התחתונה ממש הפליצה לעליונה בפרצוף, ברגע של שקט... רצות לארגז ונכנסות בו, גם כמובן התרגלנו, אבל הייתה לי פעם תאונת שרשרת, שבנות היו צריכות במהלך חימום לקפיצות לרוץ ולקפוץ לעמידה על הארגז ואז לקפוץ למטה, אחת אחרי השנייה. אז אחת רצה ונכנסה בארגז והארגז כולו התפרק, וזאת שהייתה צריכה לעשות אחריה לא הצליחה לבלום ונכנסה בה ובארגז המפורק גם כן... וכמובן במצבים של עמידות ידיים או בכלל של גוף הפוך, יש הרבה יריקות וטפטופי נזלת של ילדות קטנות...

למעלה