לכל איש יש שם (אמצעי)

לכל איש יש שם (אמצעי)

אז מי מזהה את הבאים: נורמן, פטרישיה, זקארי, אן, אדוארד ? [רק לשם ההבהרה, מדובר ב-middle names של חלק מהדמויות האהובות עלינו]

o n o f f

New member
נסיון.....

הראשון זה סאם. סאם נורמן. זאקרי זה....גוש'? למרות שמתאים יותר לטובי.. אן לא יודעת מקווה שזאת סי ג'י כי פטרישה שם לא משהו בכלל.....ואדוארד...המממ ליאו?

אז ככה

נורמן זה אכן סם. סי ג'יי בכלל לא קשורה - היא קלאודיה ג'ין. טוביאס זאקרי זיגלר (יהודי מבית לא הכי טוב). ג'וזיה אדוארד בארטלט (ה-ג' ועד ה-אד יצא JED). אביגיל אן בארטלט (לזה הגעתי בדרך השלילה). נ.ב אהובתי איימי גארדנר - שמה המלא הוא אמיליה. סתם, שתדעו.

Sorry

אמנם אלוהים נמצא בפרטים הקטנים וכמו תמיד איימי גארדנר הסיחה אותי מהעיקר. זואי פטרישיה ברטלט.

האם אתה רומז שאיימי היא אלוהים?

ואגב, YOU DA MAN !

אגב, למי שתהה, זו התוצאה של...

לראות את 3X03, Ways and Means, כיוון שבתחילת הפרק החוקר המיוחד, קלמנט רובינס, קורא בפני המושבעים את רשימת העדים שהוא רוצה לזמן... איזה פרק אלילי - אני חולה, חולה, חולה על CJ בפרק הזה. חולה עליה ברמות היסטריות. היא שייכת לרשימת הנשים שיכולות לגרום לי לשכוח שאני הטרוסקסואלית... אוף... אין כמו סורקין לכתיבת נשים מדהימות - סקסיות, חזקות, חכמות, מצחיקות, ערכיות ועדיין פגיעות ורגישות - CJ, דונה, איימי, ג'ואי, אבי, זואי ועוד ועוד.

מה שמעניין

מעבר לכל השמות האמצעיים (הכולל גם את אלינור אמילי בארטלט) הוא ציון מספר הפרק 3x3. Ways & Means הוא הפרק ה-3 בעונה ה-3 אבל הוא הפרק הרביעי ששודר - עונה 3 החלה עם הפרק Isaac & Ishmael שלא קשור לעלילה. ובאותו פרק - משום מה לא לכל הדמויות יש שם אמצעי. לא ברור לי אם טרם נבחרו להם שמות אמצעיים או (יותר סביר) שמבחינה חוקית מוציאים צווים לפי השם הרשמי (מה שמופיע על רשיון הנהיגה). מי שבחר שלא להשתמש בשמו באמצעי מאבד אותו. נ.ב. השם האמצעי שלי אכן מופיע על רוב המסמכים שלי. סתם שתדעו, לקראת תביעות עתידיות.

stavoonia

New member
השמות...הוספתי בונוס...!

זואי פטרישה בארטלט ג'ד אדוארד בארטלט טובי זאקרי זיגלר אביגייל אן בארטלט סאם נורמן סיברון

בדיוק לכן לא ספרתי אותו

וגם לא ראיתי אותו בסיבוב הזה. הוא זכור לי כפרק פשטני ומשמים למדי, ואני צריכה ריגושים.

למעלה