לכל איש יש שם, שנתנו לו הוריו

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
לכל איש יש שם, שנתנו לו הוריו

וזה השם שלי כעת. בעוונותי, שכחתי לספר לכם, שקבעתי את תאריך יום ההולדת שלי (זה שהיה בשבוע שעבר
), לחזור לשם נעורי. סיפרתי, או לא... שכאשר קיבלתי את הגט, הודעתי לבנותי שמעתה אחזור לשם נעורי, הסייחה קפצה ואמרה - "אמא, מה פתאום, איך נהיה משפחה?" אני שכל נושא הגירושין ישב והעיק על מצפוני, זחלתי לאחור ואמרתי - טוב, לא אשנה, אשאר עם אותו שם ארוך וקשה... עברו השנים, הסייחה בגרה והגיע לגיל בו עליה להוציא תעודת זהות. באה והודיעה שהיא רוצה את שם משפחתי מעורי..... אופסססססס מה זה? שאלתי... אמרה שהיא לא אוהבת את השם ורוצה לשנות. הבנתי שזה הזמן, בחרתי לי את מועד יום ההולדת לשנות - זה מה שעשיתי! כעת אני רולן חדשה

rolan

New member
ניתן לשנות מתי שרוצים, רק שבתעודת

הזהות משרד הפנים משנה בגיל 18. היא תמתין עד שתגיע לגיל, בינתיים היא כותבת את שם המשפחה שלי בכל מקום.

*יערית

New member
בשעה טובה../images/Emo45.gif

וכמובן לא שם המשפחה עושה אותך
אלא את עושה אותו
{יערית לא יודעת מה יקרה בעתיד עם שמות המשפחה וכשזה יבוא תתיעץ עימכם}

rolan

New member
את מקסימונת את ../images/Emo66.gif

יערית את כמו אחות קטנה ונהדרת, שדואגת ודואגת, לאחותה הבוגרת

*יערית

New member
אשתדל להשאר...

נאמנה ל"תפקיד" הזה.. בסה"כ אחיות גדולות אצלי תמיד מקבלות הערכה והערצה

רולן יקרה

איך שהתגרשתי בלי לשאול אף אחד השלתי את שם משפחת האקס וחזרתי לשם ילדותי בשמחה ובתחושת עצמאות. זה היה הנצחון הקטן שלי במלחמה של לפני ואחרי הגט. הילדים לא התערבו וקיבלו את זה במלוא הטבעיות

אלף ברכות למזל ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

הייתי פעם אצל נמרולוג,הוא ביקש את תאריך לידתי,ואת שמי..... אמרתי לו יש לי המון שמות,ענה את כולם....התחלתי. 1.שמי הפרטי המלא...... 2.שם כינוי מקוצר..... 3.שם נוסף שהדביקו לי פעם בסיאנס.... 4.שם משפחה ,מבית הוריי 4.שם משפחה מנשואי הראשונים.... 6.שם משפחתי מנשואי השניים..... 7.ואצלי הכל עוד פתוח.... ענה לי הנמרולוג,לכל שם יש משקל לטוב ולרע....ואת נושאת את כל העולם על כתפך,לכי למשרד הפנים והסירי את כל השמות,השארי רק עם אחד,ותראי כמה הקלה תהיה לך. אני מקווה רולן שעכשיו תרגישי הרבה יותר טוב ... אני עוד לא שיניתי ,אבל אחרי שתדווחי לנו על הרגשתך,אולי אמחוק את רוב השמות.

rolan

New member
../images/Emo6.gif יש בזה הקלה

אך לא משום שהרגשתי שכל העולם על כתפי. כמו שכתבתי לאסתי, אני מרגישה שאני חוזרת לנקודת ההתחלה, הנקודה בה הייתי אני - רולן!!! קצת מוזר לי לכתוב את שמי המלא (הקודם), זה נשמע לי כמו שם של ילדה, כך התרגלתי מילדותי ונעורי. אני מרגישה כעת כמו נערה המתחילה את חייה החדשים - זו ההרגשה והיא נעימה. יונצ'יק, כדאי לך לנסות

rolan

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אני לא יכולתי לעמוד בכאב הזה - של בנותי... כאב הפרידה, נשאתי את נקיפות המצפון, הרבה שנים ועדיין יש בי שביב כאב על שפירקתי להן משפחה. היום אני יכולה לומר, בראש מורם ובגאווה, שעשיתי בשבילן הכל, כולל בניית בית יפה וטוב יחד עם אוהי. אולי מכאן נובע הבטחון הזה, להחליף את שם המשפחה, לחזור למקום שבו התחלתי. אולי....

blonda3

New member
רולן בהצלחה../images/Emo140.gif

זה נשמע נהדר. גם אצלי המחשבה לחזור לשם נעורי חולפת במוחי אבל אני עדיין לא בשלה לכך....

למעלה