לכל איש יש שם

לכל איש יש שם ../images/Emo142.gif

לכולנו חוץ מלכינוי, יש גם שם אמיתי שניתן לנו ע"י הורינו בד"כ.
מה השם האמיתי שלכם ומה דעתכם עליו
מה השמות של אחיכם והאם אי פעם רציתם להחליף בינכם את השמות, או רציתם אתם את השם של אחד מהאחים
אם כן- מדוע

מתה על השם של אחי, אני חושבת

שהוא אחד היפים שיש לבנים!!!! ואני (כשהייתי בת 4) עזרתי לבחור אותו, כלומר רציתי שם מאוד דומה- של ילד מתוכנית טלויזיה בערבית(....) וההורים שלי חיפשו שם דומה, עיברי, ומצאו לאחי את שמו המקסים (השם מתחיל בש' וניגמר בר' ויש בו ארבע אותיות).

harar8

New member
השם שלי האמיתי הוא

הדר ואני לא ממש אוהבת אותו אני לא אומרת את שמות האחים שלי אבל יש להם להם שמות יפים ולא הייתי רוצה להתחלף בהם כי הם שמות שיותר מתאימים לבנים.

blck angel1

New member
טוב אני

נעם, נאות אחותי ואחי עידן...מתה להחליף לשם נאות, ואם לא אז לניקיטה או לוס(אור בספרדית) ואני שונאת את השם שלי! הוא מרובע!

eris1515

New member
איריס../images/Emo13.gif

אז כמו שכבר אתם יודעים השם שלי הוא איריס
אני חושבת שהשם שלי נחמד מאוד
אני כעיקרון מסתדרת איתו
דווקא כיף שיש רק איריס אחת בכל הביצפר(אני)
אגב-לא בכל מקום תשמעו את השם איריס
אני כעיקרון לא שומעת אותו הרבה-אני שומעת יותר הודיה ספיר בתאל שמות נפוצים כאלו
האמת שרצו לקרוא לי מ_ _ _-אבל בסוף קראו ככה לאחותי
השם של אחי מתחיל ב-ד' השם של אחותי בתחיל ב-מ' והשם של אחותי הקטנה מתחיל ב-ח' זהו...

sivanshain

New member
שאלה חמודה...

טוב קוראים לי סיון ומעטים האנשים שאני נותת להם לקרוא לי אחרת... אני אוהבת את השם שלי מאז ומעולם ואף פעם לא רציתי להחליף אותו להיפך אפילו אמרתי תקופה שגם לבת שלי אני אקרא סיון אבל אז הייתי ממש ממש ממש קטנטונת... שם אחי זיו ואחותי ניצן... לאמא יש כישרון בשמות...

אני..

השם האמיתי הוא קרן ואני אוהבת אותו... אומרים שאני קרן האור של כל מי שסובב אותי וכמובן, שאני מאירה פנים לכולם.. השמות של האחים שלי הם בן ונועה.. אני אוהבת את השם של אח שלי כי הוא פשוט כזה ואת השם של אחותי אני בכלל בחרתי...=))

למעלה