לכל אי אילו המעוניינים הבטחתי עבודה בפיסיקה של שביטים (טוב נו, רק שביט אחד.. ), אז הנה היא
V voguemaster New member 26/11/02 #1 לכל אי אילו המעוניינים הבטחתי עבודה בפיסיקה של שביטים (טוב נו, רק שביט אחד.. ), אז הנה היא
2 2_be New member 26/11/02 #2 ואהו... רק ריפרפתי ולא קראתי לעומק <ראיתי היום כבר מספיק נוסחאות.. > שלך? מותר להכניס כקובץ לתכני הפורום? זה קורס בפיסיקה של תואר שני? שלישי? ולמה עדיין לא השתתפת בשרשור ההכירות שירד לו למטה שנדע מי אתה (ותוכל לחסוך את השאלה הקודמת שלי )?
ואהו... רק ריפרפתי ולא קראתי לעומק <ראיתי היום כבר מספיק נוסחאות.. > שלך? מותר להכניס כקובץ לתכני הפורום? זה קורס בפיסיקה של תואר שני? שלישי? ולמה עדיין לא השתתפת בשרשור ההכירות שירד לו למטה שנדע מי אתה (ותוכל לחסוך את השאלה הקודמת שלי )?
V voguemaster New member 27/11/02 #3 אז ככה אכן עבודה שלי. אתה מוזמן להכניס בתור קובץ למרות שאני לא יודע כמה יתעניינו בזה לעומק.. זה קורס בפיסיקה של שביטים, תואר שני, רק שרובנו לוקח אותו כבר בתואר ראשון... אני לומד גיאופיסיקה ומדעים פלנטריים בת"א..
אז ככה אכן עבודה שלי. אתה מוזמן להכניס בתור קובץ למרות שאני לא יודע כמה יתעניינו בזה לעומק.. זה קורס בפיסיקה של שביטים, תואר שני, רק שרובנו לוקח אותו כבר בתואר ראשון... אני לומד גיאופיסיקה ומדעים פלנטריים בת"א..
2 2_be New member 27/11/02 #4 יופי...רק.. שאמרת אתה התכוונת לאת, נכון? זה נראה לי קורס מעניין דווקא.. וגיאופיסיקה זה כבר טוב (יש לי תכנון לקחת משם איזשהו קורס בחירה ..)
יופי...רק.. שאמרת אתה התכוונת לאת, נכון? זה נראה לי קורס מעניין דווקא.. וגיאופיסיקה זה כבר טוב (יש לי תכנון לקחת משם איזשהו קורס בחירה ..)
V voguemaster New member 27/11/02 #5 וואלה, לא שמתי לב! ../images/Emo13.gif זה אחלה קורס והמרצה שלנו (ראש החוג) פרסמה לא מעט מאמרים בנושא שביטים (היא גם מתעסקת עם כוכבים..).
וואלה, לא שמתי לב! ../images/Emo13.gif זה אחלה קורס והמרצה שלנו (ראש החוג) פרסמה לא מעט מאמרים בנושא שביטים (היא גם מתעסקת עם כוכבים..).
V voguemaster New member 27/11/02 #6 וואלה, לא שמתי לב! ../images/Emo13.gif זה אחלה קורס והמרצה שלנו (ראש החוג) פרסמה לא מעט מאמרים בנושא שביטים (היא גם מתעסקת עם כוכבים..). מה את לומדת ?
וואלה, לא שמתי לב! ../images/Emo13.gif זה אחלה קורס והמרצה שלנו (ראש החוג) פרסמה לא מעט מאמרים בנושא שביטים (היא גם מתעסקת עם כוכבים..). מה את לומדת ?