לכל אלה שבאו.. תודה גדולה. היה ממש

רוייקו

New member
לכל אלה שבאו.. תודה גדולה. היה ממש

כייף לפגוש ולבלות איתכם. היה כייף גם להכיר את החדשים וניראה היה שאני מכיר כל אחד מימים ימימה.. עם הותיקים מזמן נוצר קשר מיוחד וטוב ואני ממש שמחתי לארח הפעם אצלי בדירה. מקווה שהפעם הבאה תהיה אצלי הוריי, בחצר, כך לא נהיה מוגבלים במספר מקומות. ושוב תודה רבה על המאמץ להשתמע שוב בפגישה הבאה, רוייקו

lir42

New member
רוייקו תודה לך../images/Emo24.gif

מאד נהנתי ושמחתי להגיע תודה לענקון חמודון שהקפיץ אותי עד הבית מקווה שנפגש שוב בקרוב שלכם לירי

פנינוש./

New member
תודה על הערב ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

האווירה הייתה כייפית האורחים היו מקסימים כל אחד באופן שמיוחד לו האכסנייה היתה מסבירת פנים ויפה לעיין תודה לך על הכל ושירבו ערבים כייפים כאילו זר של
מאביחיל

רונית-1

New member
רוייקו וחברים נשיקה וחיבוק ענקי

לכוווווווללללללכככםםםםםםםם, היה כיף לפגוש אתכם. תודה רוייקו על שפתחת את ביתך בפנינו, על הארגון והטרחה. תודה לכל החברים שהגיעו מרחוק ומקרוב, אוהבת וכבר מתגעגעת... שלכם, רונית

sure16

New member
היה נפלא! בפעם הבאה עולים...../images/Emo6.gif

אלי צפונה. אני מבקשת להעריך את המאמץ שעשיתי,ואני בתור פולניה .. אז להת..אני ממשיכה לבלות את השישבת ((ששששש..לא לגלות לבעל שאני נהנית..)נורא כיף לכתוב אליכם מראשון,כמו מאוסטרליה-להיות קרוב ולהרגיש רחוק...נשיקות-שרה

gal33

New member
תודה לך על הארגון ועל המקום ../images/Emo141.gif

אני אישית מאוד נהניתי. זה כל כך כיף לראות מפעם לפעם את האנשים מתכווצים
. שיהיה לכולנו בהצלחה, ולבריאות!! גל

amnon_p

New member
הי רוייקו וכולם.

זו פעם שניה שאני משתתף במפגש של הפורום. שמחתי לפגוש דמויות נוספות ונהניתי מאוד. ממש חבורה נהדרת, איכפתית ותומכת. רוייקו, תודה מיוחדת לך על האירוח והמאמץ. סוף שבוע נהדר לכולם. אמנון

רוייקו

New member
עכשיפ קמתי ../images/Emo1.gif ורציתי שוב להודות

לכולם על שבאתם. אני שמח שהיה מוצלח והרוב הגיעו. בפעם הבאה יהיה רעיון טוב להדרים או להצפין. מה אתם אומרים ? אפילו ביום שבת אחת. שלכם בידידות, רוייקו

RomiVais

New member
אני בעד להדרים ../images/Emo8.gif

שמחה מאוד שהיה לכם כיף וחבל לי שאני מפסידה כל פעם מחדש שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא אוהבת רומי

היה נחמד מצחיק מעניין ואינטימי../images/Emo24.gif

תודה ענקית לרוייקו על פתיחת ביתו וליבו . היה מרתק לשמוע את שלל החוויות הזכרונות התקוות והחלומות . שבת יפה שקטה וקסומה לכולם ענקון

שושה11

New member
המון ../images/Emo51.gif ו-../images/Emo24.gif

שבת שלום לכולם! היה כייף לראות אתכם אתמול. רוייקו - תודה על האירוח הנפלא. החברה היתה נהדרת ופשוט נהדר לראות את כולם. שלומית - תודה מיוחדת על ההסעה. שבת נפלאה לכולם! נראה לי שיהיה יום נהדר ללכת לים...
נראה לי נהדר טיול לצפון באיזו שבת (... טיול משפחות...) שורה - יהיה נהדר להגיע אליך!
אוהבת, שרה

קוביקו

New member
איזה מוגבלים במספר המקומות??

דווקא היה כיף להצטופף בספה... היה לי כיף לפגוש אותכם, ולבלות ערב ניפלא. אם כי קצר מדי מבחינתי, מה לעשות הייתי חייב להתכונן עוד כמה שעות למבחן (אני מקווה שיהיה לי 100...) ממש הצטערתי שהייתי צריך לפרוש מוקדם רוייקו כל הכבוד על היוזמה והאירוח, ולכולם תודה על החברה, ו... על המטעמים הניפלאים! קובי נאור

lir42

New member
../images/Emo4.gifחבל שפרשת מוקדם אבל שמחתי

לראותך מה שלומך? שלך לירי

עדי.פ

New member
תודה לך על ערב נעים ומעניין

היה ממש כיף לפגוש את כולם ולחבר פרצופים ל"ניקים"

למעלה