לכל אלה שזילזלו עד כה ברמת רעילות..

יקנעמית

New member
לכל אלה שזילזלו עד כה ברמת רעילות..

הפימו. אני חייבת לספר לכם, ואתם גם מוזמנים לראות במו עיניכם, איך תנור הפימו שלי ניראה. כולו מרוח מבפנים במין שכבה מגעילה של חומר בילתי מזוהה, דומה לשמן, ומזה דוחה. אז לחשוב שאותו ה"מגעיל" הזה אצלכם כבר מיזמן בבטן......בעעע בעעע בעעע. זה לא צחוק. תעשו הכל הכל הכל שיהיה לכם תנור ניפרד. והנה כמה הצעות של איך לעשות את זה: אולי הגיע הזמן וזו הזדמנות להחליף את התנור במטבח, ואז, את הישן להוציא למרפסת ולהשתמש בו לפימו??? אולי לקנות תנור יד-שניה?? אולי לקנות תנור מתצוגה, או מטכנאי תנורים משהו משופץ, או את התנור ההכי פשוט וזול שיש בחנות?? אולי איזה קרוב משפחה או חבר מחליף את התנור?? תטו אוזן וקומו ועשו מעשה....חבל על הבריאות.

יקנעמית, מה דעתך על תנור עם ניקוי

קטליטי, בניקוי התנור מגיע ל 500 מעלות, ושורף את כל הליכלוך עד אפר. את חושבת שישאר משהו מהרעל של הפימו אחרי ניקוי כזה?

ƒan†a

New member
בדיוק מה שלי יש בבית...

ועד היום השתמשתי בו(לא הרבה כל כך-אבל השתמשתי) מהיום יש לי כבר טוסטר אובן משלי

מה אני אגיד לך - אשכרה הכנסת אותי ל

פאניקה. אז הלכתי לטוסטר שלי (שכידוע משמש אותי לאפיית נריות ולפיצות כמעט בו זמנית
) ו..... כלום. יבש. נקי. אין שום חומרים בלתי מזוהים למעט טיפהל'ה פיח למעלה. (זה מהפיצות
) בכל זאת אני אבדוק אם הטוסטר השני עוד עובד. תודה על האכפתיות.

גם אני נלחצתי הלכתי עכשיו לבדוק!../images/Emo4.gif

את הטוסטר שמשמש אותי לאפיית פימו בלבד כ-שנה וחצי וכלוםםםםם נקי. אפילו עברתי עם האצבע לבדוק .... בכל אופן - בלי שום קשר - אני שומרת על כללי הבטיחות ואופה בטוסטר שמיועד רק לפימו!

יקנעמית

New member
ברור, הרי אתן מנקות אותו מידי פעם..

ואת מה שמצטבר אי אפשר לראות כי זה בתוך החריצים. אני, לא מנקה את תנור הפימו שלי וזו הסיבה שאני כן רואה מה שהצטבר שם.

Olivka

New member
גם אני רצתי לבדוק ו....../images/Emo2.gif

כלום, נקי כמו ביום קנייתו. ואני משתמשת בו כבר בערך שנה ואף פעם לא ניקיתי אותו.

לא מזלזלים, אך גם לא צריך להגזים...

אני בעד שלא ניצור פאניקה מיותרת... יש לי תנור נפרד לאפיית החימר הפולימרי, הוא משמש אותי כבר כמעט שלוש שנים. מעולם לא ניקיתי אותו ואין עליו שום שכבה נראית לעין. מתוך סקרנות גרידא העברתי עליו עכשיו מגבון ניקוי והוא יצא נקי...כך שאני באמת לא יודעת מה מקור השכבה שהופיעה אצלך בתנור. אני כן הייתי ממליצה לאפות בתנור נפרד, בייחוד אם נוטים לאפות בתדירות גבוהה, משום שברור לי שיש אדים של פולימרים שלעשות טוב הם בטוח לא עושים...אבל להישאר בפרופורציות ולא להיכנס לפאניקה.

זה נכון מה שיקנעמית אומרת. גם אצלי

כמו טיפות של שמן. זה לא נהייה גבישי ולא נעליים אבל זה-זה החומר שיוצא מהפימו כי בתנור הזה לא נאפה שום דבר מלבדו. נורא חסר לי המידע שאני כל פעם שואלת מחדש וללא הואיל האם תנור שנאפה בו פימו הושחת ללא תקנה
מה פירוש "בחריצים"
ומה עם חומרי הניקוי שנתקעים שם
וכולו..וכולו... הרי אם נתקע משהו בחריזים הוא כבר מזמן "צופה" בשכבות של שומן או מה שמותז לשם עם האוכל שנאפה בתנור.... לא ברור.... אגב מאיפה המידע שהחומר נתקע בחריצים....אויש, אי הוודאות הורג אותי אני צריכה

למעלה