לכל אלה שחושבים שזינו זבל של בנאדם!

לכל אלה שחושבים שזינו זבל של בנאדם!

אתם פשוט לא מכירים אותו!! יצא לי להכיר אותו באופן אישי וקרוב, ופשוט התאהבתי באדם היקר הזה! מדובר באדם שתורם המון ונותן בסתר! אדם עם לב רחב! את כל מה שהוא נותן לקבוצה הוא נותן באהבה, הוא לא צריך את החרא שמאכילים אותו "גאוני הדור" דודו עזריה וחבריו, הוא עושה הכל מתוך אהבה לקבוצה! מה נראה לכם? שהוא צריך את הכאב ראש הזה? תאמינו לי שאם הוא יעזוב, אם לא יבוא איזה ארקדי גאידמק, אתם תבכו על לכתו, ובמקום הפגנות מחאה מול הבית שלו, אתם תפגינו כדי שיחזור! ומסר קטן לדודו עזריה: תתבייש לך! אתה לא אוהד אמיתי! אתה נטפל לאדם נשמה בלי לדעת נגד מי אתה מפגין! בתור יו"ר חוג האוהדים (שאלוהים יודע מי בכלל נתן לך זכות לקרוא לעצמך הפה של האוהדים), אתה אמור להביא את האוהדים למשחקים! לא להרחיק אותם! עשה לי ולעוד אלפי אוהדים שבאמת אוהבים את הקבוצה וסתום כבר את הפה! כי אתה לא יודע כלום! לך אתה הבייתה! אינטיליגנט עלאק! לך תחליף את שבי בפרפר נחמד!

רוני 2112

New member
אז למה הקבוצה נראית ככה??

אני לא יודע אם הוא זבל של בנאדם,אבל בעלים של קבוצה הוא לא יודע להיות מעולם לא קיללתי אותו, אבל למה הקבוצה נראית ככה, מתי הפועל ב"ש הביאה כמות כזו של אוהדים למישחק?! תראה לי עוד קבוצה שיש בה בלאגן של שחקנים כמו הפועל כמה שחקנים עזבו בכעס את הקבוצה, יצא לה שם רע בארץ ובאירופה, נראה ששליש מהתקציב הולך לשחקנים שלא משחקעים היין בקבוצה מה שבטוח אם הפועל תמשיך ככה היא תרד עוד ליגה, גם אז ז'ינו יהיה אחלה בעלים של קבוצה?

zuli4

New member
גם אני לא שונאת את אלי ז'ינו..

אבל בנאדם אם אתה לא יודע לנהל קבוצה פשוט תגיד יפה שלום, נעשה לך כבוד ותלך!.. למה האוהדים צריכים לסבול?! עם כל הכבוד לזה שהוא בנאדם טוב, לא כל בנאדם טוב יכול לנהל קבוצה! יש קבוצות בליגה הארצית שמנוהולות יותר טוב מב"ש.. תחשבו על זה..

אין אף בנאדם כיום ש...

ינהל את הקבוצה יותר טוב מזינו! לא פסח, לא גולדמן ולא ברבי.. אלה סתם רודפי פרסום

אין אף בנאדם כיום ש...

ינהל את הקבוצה יותר טוב מזינו! לא פסח, לא גולדמן ולא ברבי.. אלה סתם רודפי פרסום

zuli5

New member
אני בהחלט לא מבינה אותך

אם גידמאק תשובה סבן ושרי אריסון היו רבים בינהם מי יקח את הקבוצה, אולי היתי מבינה. אך במיקרה המצער של הפועל ב"ש אף אחד מלבד זינו אינו מוכן לקחת לידיו את הקבוצה העלובה הזו (אפילו לא פסח, כאשר מתחילים לדבר איתו ברצינות). אם זה המצב יש להגיד לזינו תודה רבה וסליחה על הביטוי "לנשק לו את העכוז" ומלבד שימשיך להיות הספונסר. אם חלילה יעזוב, הקבוצה בדרך הנכונה לליגה ג'.

zuli4

New member
אם כמו שאת אומרת..

צריך להגיד לז'ינו תודה, אז לפחות שיגרום לנו להגיד את זה..שלא יעשה שטויות וימכור שחקני בית כאילו הם כלום, שלא יחליף 15 מאמנים בעונה אחת שבסופה הקבוצה יורדת ליגה.. אם הוא כל כך דואג ואוהב את הקבוצה שיחשוב פעמיים לפני כל צעד שהוא עושה.. ויחשוב על האוהדים! כי זה הדבר הכי חשוב בקבוצה, בלי האוהדים אין קבוצה!!

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo31.gif

להגיד לדודו עזריה שהוא לא אוהד אמיתי, יפה. מתי אתה עשית משהו למען הקהל? לשיםור האווירה? לשיפור תדמית אוהדי הפועל באר שבע? לא עשית. אם היו לנו עוד כמה דודו עזריה תאמין לי שהמצב שלנו היה נראה טוב בהרבה. ואם אתה עדיין חושב שאלי ז'ינו הוא אחלה בנאדם ויושב ראש, צר לי להגיד לך, כושר השיפוט שלך לוקה בחסר, אתה מוזמן להיות ביציע וסרמיל השוממים, רק אח"כ אל תשכח להגיד תודה לאלה שמנסים בשבילך להשיג עתיד טוב יותר וורוד יותר למען הפועל, ולמען אוהדיה. הפועל באר שבע, לעולם לא תצעדי לבד, לעולם!

למעלה