לכל אלה שחוששים מיציאה למחנ"ק

MajorGad

New member
לכל אלה שחוששים מיציאה למחנ"ק

די להיות כוסיות!!!!! אז מה אם האוכל הוא בתנאי שדה, אז מה אם מחרבנים בשירותים כימיים, אז מה אם ישנים בחוץ ולא על המיטה החמה בבית זה לא נורא!!!!! טזה אפילו די כיף גם לצאת מהשיגרה וחוצמיזה החיים מלאים באתגרים! ומצד שני, אתם תהיו כל היום עם החבר´ה, תעשו צחוקים , תבנו, תכייפו הכל ביחד! תחשבו על זה! כי אתם מפסידים חוויה של פעם בחיים

אני מסכימה איתך!

תחשבו על זה... נגיד כל הגדוד שלכם יוצא הוא יעביר קטעים מהמחנ"ק איזה חודשיים ואתם סתם לא תבינו כלום וגם אם תבינו זה לא יהיה אותו דבר וזה חרא זה עוד יותר חרא לא לצאת ואחרי זה לאכול את הלב שלא יצאת

כל מילה נכונה.... מניסיון...../images/Emo4.gif !

אנשים, אל תיהיו מפונקים!!! תצאו למחנ"ק!!! אני מהפעולת פתיחה מחכה למחנ"ק, ואתם לא מיתכוונים לצאת....? נועה.

אני לא הייתי בשנה שעברה

במחנ"ק... כי טסתי לסיאטל לחודש... וזה יצא על המחנ"ק ותאמינו לי זה באמת חרא לא לצאת למחנ"ק!!! ותפסיקו להמיצא תירוצים לא לצאת!? למה להיות מטומטמים למה לחשוב רק על הדברים הרעים... יש אחת שרשמה את כל הדברים הכפיים במחנ"ק (למרות שאני לא מסכימה עם כולם) ויש עודדדד הרבה!!!!! אז אנשים... במקום לחשוב על למה לא לצאת תחשבו על למה כן לצאת...!!!!

עדייייייייי!!!!!!!!

אנשים יש לי עוד ייצוג מהשבט! עוד לא הכנתי צופרים אני מחכה ליום רביעי.. (לקחת ציוד מהמחסן) אח כמה טוב להיות מחסנאית....

loli pop

New member
עדי מה המצב?

מה נשמע? זאת אני ניצן... החלטת להצטרף לפורום?... <ניצן>

למעלה