לכל אלה שחזרו לא מזמן

wrong person

New member
לכל אלה שחזרו לא מזמן

אני נוסע ביום ששי הקרוב. רציתי לשאול בקשר לאוכל.. מה צריך להביא מהבית ומה אפשר לקנות משם? האם יש שם איזה סופר גדול שאפשר לעשות קניות והוא זול או שצריך להביא את הכל מהבית.. שימורים ממתקים וכו' אשמח אם תענו לי. תודה...

macwam

New member
אוכל להכנה עדיף להביא מהבית

וחוץ מזה ישם הכל...מומלץ בברגר קינג ארוחה ל4 ב10 פאונד אנחנו אכלנו את זה 3 אנשים יצאנו מפוצצים וחוץ מזה יש KFC לא מומלץ ופיצה האט אכול כפי יכולתך ב4 פאונד גם לא הכי ממליץ טחנו להם כלכך הרבה הם כבר לא רצו להביא וחיכינו כמעט חצי שעה לכל מגש!הכי טוב תביאו לרוב הזמן מהבית וקצת תאכלו בחוץ ישאיר לכם גם יותר כסף לביזבוזים.

wrong person

New member
לא הבנת את השאלה

אני מתכוון אם אפשר לקנות משם את השימורים והדברים האלה קורנפלקס חלב וכ'... או שזה גם יקר ועדיף להביא מהבית? תודה בכל מקרה.

Naro77

New member
תשובה לשאלה שלך

בנאפה קיים רמזור אחד...תשאלו איפה הוא נמצא הוא לכיוון הניסי ביץ ומתחת לסקוואר. לידו יש את ברגר קינג, פיצה האט KFC ועוד מסעדות. כשאתה בא עם הפנים לים לרמזור פנה ימינה ותמשיך קדימה יש ליד מקדונלדס סופר גדול עם בובות כאלה בחלון. בקיצור זה הסופר הכי זול שמצאתי בנאפה ועוד הרבה אנשים המליצו עליו. יש שם לקנות שישיית מים בלירה. חלב ב-55 אגורות לירה ובקיצור עדיף להביא דברים מהבית כמה שיותר. אבל אם חסר לך אז תמיד כדאי לקנות שם

למעלה