לכל אלה שיורדים על לינקין פארק

Dark Park

New member
לכל אלה שיורדים על לינקין פארק

תשמעו כל אלה כמו " מור " וכל אלה שדומים לה אם כל ה- " לינקין פארק זה פופ אם גיטרה" תעשי לי טובה ולכי לראות את בריטני ספירס ( ברבי!!) ואת יכולה לראות את אן סינק ההומואים האלה שמנסים לחכות את פייב זה שאת מקנאה בלינקין פארק שיש להם מילוני מעריצים לא אומר שאת יכולה להכנס לפורום ולכתוב פה מה שאת רוצה וכל מה שצ´סטר אומר זה נכון לגבי הMTV אם יש לך במקרא YES בבית אז תוכלי למצוא את תחנת הרוק והמטאל שמשדרת ברציפות רוק ומטאל הלא היא MTV-2 ששם למרבה ה"פלא" משדרים את לינקין פארק ברציפות אז את יכולה להמשיך לשמוע את הפופ הדפוק שלך ! לינקין הפארק השולטים וימשיכו להיות !!! ואם יש לך להגיד משהו אני יגיב מיד ואם אתה רוצה להתעסק איתי במסרי לי את האיי פי שלך אופס את מספר האיי סי קיו שלך ואני כבר יסדר לך איזה סיבוב במחלקת התקלות! ולכל אוהבי הלינקין פארק בקרוב מאוד אני יפתח אתר ענק לנוער שפינה אחת תודגש שם מועדון לינקין פארק אם שירים אלבומים ועידכונים הכי חמים אז בקרוב! לינקין פארק השולטים!!

Nightwish-boy

New member
תגובה ציונית הולמת :)

דבר ראשון, סגנון הדיבור הצפוני והמתלהב שלך מאוד מפריע לקיים פה ויכוח אינטלגנטי במקום קללות (ע"ע צ´סטר) והעצבים שלך מסגירים את העובדה שאין שום דבר שעומד מאחורי הטיעונים שלך לגבי לינקין פארק. אני יכול להגיב לכל טענה שלך בקלות ובלי ירידות או קללות כלשהן. דבר ראשון, כמעט כל מי שקוטל כאן את לינקין הוא מטאליסט. כלומר, שומע דברים שלא מופיעים בMTV, ואפילו לא בM2 למרבה הפלא. אין שום קשר לפופ, להפך, אני משוכנע שדווקא את היא זאת ששמעה עד לפני מספר חודשים את בריטני וחברותיה עד שהיא גילתה שעכשיו לינקין זה יותר מאגניב. זה שהרבה אוהבים משהו, זה לא אומר שהוא טוב. זה טעות בסיסית, גם לבריטני יש מיליוני מעריצים ברחבי העולם, זה הופך אותה לאיכותית? לא. ככה שהטיעון הזה נפסל אוטומטית. זה שאת רושמת כל הזמן "לינקין פארק השולטים" רק מוכיח שאת רק מתלהבת מהם ומעריצה אותם בלי לאהוב את המוזיקה שלהם אלא אותם עצמם, שזה חלק מתרבות הפופ הכל כך מסחרית. את נעולה על להקה וסגנון אחד, במקום לנסות לפתח את הטעם שלך, כמו שאני עושה מדי יום ביומו. עוד טיעון שנפסל אוטומטית. הקטע של "קנאה" גם אינו תופס פה, מכיוון שאנו מתנגדים לתרבות הפופ שלינקין פארק הם חלק ממנה ולא יכולים בעקבות זאת לקנא באף אחד שם. זהו טיעון טיפשי מאוד שמשמיעים כמעט בכל ויכוח, כולל על היי פייב בזמנו. עוד טיעון נפסל אוטומטית. ערוץ M2 לא ממש משדר מטאל. אולי חוץ מסלייר וצ´ילדרן. הוא משדר רוק אלטרנטיבי רוב הזמן ולפעמים גם דברים אחרים. זה שלינקין מופיעים שם כל הזמן לא אומר כלום. עוד טיעון נפסל אוטומטית. ועכשיו לכמה טיעונים שלי נגד ההערצה ללינקין פארק. לינקין פארק בניגוד למה שכמה כאן חושבים לא המציאו כלום. הם פשוט לקחו סגנון קיים וידוע והוסיפו לו עוד קצת אלקטרוניקה והיפ-הופ. אין בהם כל ייחוד, ולא חסרות להקות ששרות שירים הרבה, הרבה יותר עמוקים מהם (נשמה?). לדעתי הם להקה די חביבה לעתים אך ממוסחרת, לא יותר מזה. ההערצה המטורפת הזאת שמתאימה כל כך ללהקות בנים, היא מה שגורמת לי להתנגד ללינקין פארק. ולסיכום, תהיי יותר פתוחה בטעם שלך. שלך דור

Dark Park

New member
אתה דפוק....

חח אתה יותר מפגר מאני חשבתי ! תקלוט טוב טוב טוב (אתה יודע מה זה טוב נכון?) אני זכר רוצה שהפרט לך שוב מה זה זכר ? זה נכנס למוח ה-1 K או 1 בייט שלך?

Dark Park

New member
דבר קטן נוסף

יא דפוק אם אני ישמע או שמעתי פופ או בריטני שאני ידרס מחר וכל המשפחה שלי תמות אבל הבעיה היא שלא שמעתי !!!! יא דפוק! וחוץ מזה מה אתה עושה פה היה כתוב על הלינק : פופ??? לא היא כתוב בפירוש לינקין פארק לך לפורום בריטני ספירס עדיך יא אנלפבית דפוק אני יכול עכשיו לכל משפט שלך להביא הצדקה אבל אני לא יוצא את האנרגיה שלי בשביל איזה הומו אחד בשביל להוכיח לו שלינקין פארק שולטים

roychu

New member
כמה דברים....

אני קורא בפורום הזה כי הריבים הפאתטים שלכם מאוד מבדרים, זה דבר ראשון. דבר שני, אתם מדברים על פופ כאילו שזה סוג מוזיקה, כלומר, יש גם סוג מוזיקה שנועד ליהות ´פופ´ אבל פופ היא מוזיקה פופולרית (יענו פופ, פופולרי...או שהשכל שלכם לא מספיק לזה?) ביצ´ני ספירס עושה פופ כדי להרוויח כסף, וזה מצליח לה... לעומת זאת System Of A Down, אף אחד לא יכחיש שהם סוג מסויים של מטאל, אבל בכל זאת משדרים אותו ב-Mtv, ולמה זה? כי אנשים אוהבים את זה, זה פ-ו-פ-ו-ל-ר-י. בדיוק כמו שאנשים אוהבים את ביצ´ני או את סיסטם, אנשים אוהבים את לינקין פארק, מובן? נ.ב M|2 הוא לא ערוף רוק ומטאל כמו שציינת, בפירוש לא. M|2 הוא ערוף מוזיקה אלטרנטיבית, אבל הם עדיין קשורים לרשת ה-Mtv אז גם המוזיקה שם היא מוזיקת פופ, אבל מסוג אחר. ככה שכמו שתוכל לשמוע שם את לינקין פארק,תוכל לשמוע גם את פלסיבו (החביבים עליי במיוחד) שהם בריטפופ, לא מטאל ולא רוק. ודבר אחרון, אני לא בא לרדת על לינקין פארק, פעם מאוד אהבתי אותם ואניעדיין חושב שיש להם שירים חביבים אבל בכל זאת, אצלכם זה לא חיבה למוזיקה, וגם לא הערצה... זאת אובססיה. יום טוב וחג פורים שמח, רוי

xero1

New member
את בטח מתכוונת "שאני אדרס"

גוף ראשון בעתיד, זה עם א´ בהתחלה ולא עם י´. בכל מיקרה, למה לקלל? הוא ענה לך בצורה מתורבת ביותר, דווקא שאתה עונה לו בקללות, לא מראה מי-יודע-מה על זה שאתה מעוניין פה בדיונים מקוצעיים, או שמא אתה לא מעוניין שיהיו דיוניים מקצועיים מכיוון שאתה לא יכול להשתתף בדיונים מסוג זה. לא משהו אישי נגדך. באמת. ו... חכה, אני רואה את העתיד! אתה הולך לכתוב לי תשובה בוגרת ביותר. מלך אני.
מלך.

roychu

New member
רן, I´m With You (זה שיר שלהם לא?)

הילד צריך שיעורי דקדוק, דחוף...

lp4ever

New member
לינקין פארק זה...

רוק קל! לא מטאל, לא פופ עם גיטרות זה רוק קל! לא כבד פשוט קל. אני מעריצה שלהם מאז ומתמיד (טוב לצערי לא גיליתי אותם מוקדם כי רק לפני איזה שנה נפתחתי למוזיקת רוק וכו´) ואני מאוד לא מכבדת את אלה שאומרים שלינקין זה פופ עם גיטרות זה רוק קל שזה לא דבר רע חברי אוהבי הלינקינים זה רק אומר שלינקין פארק היא להקה שמנגנת רוק אבל זה לא מטאל כמו להקות כסלייר וצ´ילדרן אלא רוק יותר "נעים". M2 באמת שלא ממש משדר מטאל אלא יותר מגוון של רוק הם לא מראים פופ (כמו בריטני... איחס אמרתי את השם!) וזה הרעיון של התחנה. כן זה מאוד מגניב שהם מראים הרבה לינקין כי הם רוק. אז ל"סיכום" לינקין פארק (לדעתי) הם רוק קל דבר טוב שלא צריך להתבייש בו אני פשוט לא מבינה, זה כאליו שאנשים פה מגינים אליהם כאילו שזה הדבר היחיד שהוא רוק מסוים אז הם רוק קל, ביג דיל! אם אתם אוהבים אותם אז תהאבו בשביל המוזיקה! ודי כבר לכל ה"או צ´סטר אי לב יו!" זה כל כך פרחי כמו הבנות הסנוביות האלה שכל הזמן שרות in the end כאילו שזה השיר היחיד של לינקין פארק! די! ובאמת אלה שלא מסכימים איתם תדברו איתי בנחת על זה לא צריך להגזים העולם לא נהרס בגלל מה שאמרתי. ובבקשה אני מבקשת מכל אלה שקוראים את ההודעה הזו אפילו אם אתם לא מסכימים איתי תודו שלינקין פארק זה לא פופ עם גיטרות. אני חושבת... רוק קל! ג´ו.

Dark Park

New member
דיקדוק!!?

מה אתה חושב לעמצך שאני כותב ובודק אחרי זה כל אות אם זה נכון?? אני מקליד בכזה טיל שאני לא רוא הכמע מה שאנ כותב אז נכון יהיו כמה שגאיות!

roychu

New member
בבקשה תגיד לי שמה שכתבת

פה למעלה (ואני מצטט ´רוא הכמע מה שאנ´) הוא בכוונה...

lp4ever

New member
לכל האנשים!!!! החיים(או מתים)!!!!!!

תקשיבו לי! מספיק להרוס לנו את היום להיכנס ולקטול את לינקין פארק! הבנתי! את שונאים אותם בסדר יאללה עכשיו לכו מפה ותמצאו חיים! מספיק אם אתם שונאים את לינקין פארק אז מה לעזאזל אתם עושים פה? למה להרוס את היום של אנשים? מה זה מצחיק? יא דפוקים! אתם יכולים לומר מה שאתם רוצים אבל אהבתנו ללינקין פארק לא תדאך! אז מספיק לקטול אתם רוצים לקטול אותם אז לכו למקום אחר!!! גם די לקרוא לאנשים הומואים, אני מבינה שזאת צורת ביטוי אבל באמת אין לכם כל כבוד כלפיהם?! לינקין זה רוק קל! face it it´s a big deal או פאק! ג´ו.

xero1

New member
דבר ראשון תפסיק לבכות

דבר שני. אין חיים? טוב, אולי לי באמת אין, אבל למשל לNightwish-boy ול- roychu ניראה לי שיש חיים. אולי הם לא אוהבים את לינקין פארק, אבל הם לא מקללים פה את כולם, הם פשוט באו לפה לדון בנושאים. זה שלחלק מה"מעריצים הגדולים" פה של לינקין פארק אין תשובות מפסיק בוגרות בשביל האנשים האלה, זה לא מוכיח כלום. להיפך. להתראות

xero1

New member
את רואה? זה מה שאני מדבר

את עונה רק תגובות שנגדי, ולא מועילות ומוסיפות שומדבר לדיונים שהולכים פה. בסדר, את בת, הבנתי. אבל מה דעתך גם להגיב על מה שאמרתי..?

למעלה