לכל אלה שכל יום אני רואה

הולי

New member
לכל אלה שכל יום אני רואה../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif

הולכים ברחוב ושואלים שאלה. כל אילו שגרים כאן, שאוהבים את הערב הזה ולא שוכחים לומר שלום. אני בחיים לא אבין אתכם. לא את הנערות, בנות גילי, שמוגדרות כנסיכות. גם לא את הנערים, ש"אף פעם" לא עושים בעיות. לא את ההורים, ששומרים היטב על סודות המשפחה, לא את הילדים, שאף פעם לא ילמדו מה זאת אהבה. כולכם חיים על כסף, ועל תדמית שאתם מוציאים בלי סיבה. כולכם רוצים תרבות וחינוך ושפה גבוהה. כולכם רוצים שאני אף פעם לא אגדל, ותמיד אשאר נסיכה. ואם אתם רואים אותי איתו, אתם אומרים שאני רעה. אם קבלתי 98, והיא- הבת של השכנים קיבלה 100, אז אני לא משקיעה. איזה הורים גרועים יש לי, ובכלל- צריך לשלוח אותי לפנימייה. ובערב, שאנחנו לבד "הצעירים", מבלים "זמן איכות" בצפייה בסרטי קולנוע מפגרים... אז אתם לא יודעים מה קורה, נכון?! אתם לא שומעים את הילדים המחונכים שלכם מקללים, ואתם גם לא רואים אותם מרביצים. גם כן חינוך; "תמיד תשיגו את מה שאתם רוצים"... אז תתפלאו, אנשים יקרים, שגרים איתי בקהילה האיכותית שלנו, אבל הילדים שלכם רוצים דברים רעים. ואתם למדתם אותם להשיג את זה, כי ככה- כי הם הרי הכי טובים. ועכשיו שהוא השיג את זה, וביקש שאני לא אגיד כלום כדי לא לפגוע בשמה הטוב של המשפחה, תגידו לי אתם, לזה קוראים תרבות גבוהה?

Y A E LY

New member
כשחשבתי מהרגש

הסכמתי איתך במאה אחוז כשחשבתי מההיגיון נזכרתי בקטע הבא- לפיכך נתנו לו לאדם שתי עיניים. שיראה בעינו האחת את מעלות חבריו ובעין השניה את חסרונותיו של עצמו אז אולי, גם אם הם באמת חרא של אנשים, ואני מסכימה אתך בכל מילה- אולי כדאי להסתכל גם על הטוב שלהם? אוהבת תמיד- אל תקחי הודעה זו באוירה שופטת אלא בתור עיצה כי אלו האנשים שנגזר עליך לחיות איתם

למעלה