לכל אלה שלא הצליחו להכנס לתוכנית

0ne Man

New member
לכל אלה שלא הצליחו להכנס לתוכנית

לכל אלה שלא הצליחו להכנס לשידור התוכנית עם לי דן: על מנת לאפשר לכם "לתרגל" את צורת הכניסה לבלוג טי וי, פתחתי את חדר הקורס בשפת סימנים בבלוג טי וי הערב. בתוכנית מוקרנת שיקופית בלבד,ולא יהיה שידור, אולם תוכלו להכנס ולבדוק שאתם רואים תמונה. חפשו את תוכנית "קורס ללימוד שפת סימנים"! כל אלה שלא יצליחו להכנס או למצוא את החדר, מוזמנים לפנות אלי במסר פרטי ואשתדל לסייע! שבוע טוב!

0ne Man

New member
../images/Emo41.gifהשיעור הבא עם לי דן../images/Emo41.gif

יתקיים ביום רביעי, 24.3.04, בשעה 21.00! אני מקווה שבינתיים אוכל לשדר שידור חוזר של השיעור הראשון לאלה שפיספסו את השיעור הראשון. אני ממליץ שתתרגלו כניסה לחדר הבלוג טי וי שלנו. לנוחותכם צרפתי צילום מסך של הקישור, שבעזרתו אפשר להכנס לתוכנית בבלוג טי וי.

0ne Man

New member
שידור חוזר של התוכנית עם לי דן

שלום לכולם, הנהלת תפוז תשדר את התוכנית שהיתה עם לי דן בשידור חוזר מחר, יום שני, בשעה 18.00 בבלוג טי וי. במקביל הם שולחים לי את ההקלטה, ואני אארגן שידורים נוספים לפי דרישת הגולשים במועדים נוספים. לכבדי השמיעה שביננו- מומלץ לפתוח את הרמקולים בעוצמה גבוהה, כדי להבין את ההסברים של לי דן. לצערי התוכנית לא תשודר עם כיתוביות. צפייה מהנה!

0ne Man

New member
../images/Emo41.gifתזכורת!הערב שידור חוזר עם לי!../images/Emo41.gif

הערב בשעה 18.00 תשודר על ידי הנהלת תפוז הקלטה של השיעור הראשון עם לי דן בבלוג טי וי. מובן, שהיות ומדובר בהקלטה, אין אפשרות לשאול ולקבל תשובות מלי בצ'ט. צפייה נעימה!

אוקה

New member
אתה 10!!!

אגב, שלחתי לכל מי שיש לי כתובת אימייל שלו קישור לפורום והודעה על הקורס המגניב שלכם (שלנו ) אוקה

למעלה