לכל אלה שלומדים משפטים הוניברסיטה העברית

favor1

New member
לכל אלה שלומדים משפטים הוניברסיטה העברית

תספרו איך זה נראה היום הראשון של הלימודים, את השנה הראשונה, סגנון המבחנים, האם זה קשה ללמוד במקביל בחוג אחר, למשל כלכלה. בבקשה חברה ספרו כל מה שביכולתכם לספר על השנה הראשונה ועל כל השנים בכלל. אני נורא מתגעגע לתחילת הלימודים!!!!!!!!!!!!!!!!

mtap18

New member
תשובה

היי, ביום הראשון פשוט נכנסים לכיתה שבה מועבר השיעור הראשון ומתחילים ללמוד :) לפני כן יש כמה ימים של אוריינטציה- מגיעים לפקולטה, מכירים קצת את האוניברסיטה, תוכנות, לנו אפילו היתה הרצאה אחת. יוצאים לאיזה בר ערב אחד עם כל החברה של השנתון... ככה שמכירים אנשים עוד לפני היום הראשון. אמנם ראיתי שהרבה מרצים מתחלפים שנה הבאה, אז אולי זה לא הכי רלוונטי, אבל לנו חוץ ממבחן אחד, כל המבחנים היו בחומר סגור. היה מבחן אחד אמריקאי- כל השאר שאלות פתוחות. השנה הראשונה היא בעיקרון עמוסה. יש המון עבודות להגיש. אני אמנם לומדת רק משפטים, אבל ממה שהבנתי מי שלומד עוד מקצוע, עמוס לו הרבה יותר. הייתי מציעה לך בעיקר לאזור הרבה כוחות- לצאת, לבלות, להנות ולהגיע עם הרבה אמביציה..... שיהיה בהצלחה

sacrament

New member
שונאת אנשים חסרי הומור../images/Emo3.gif

סתם, סתם... רק אל תרביצי לי (-:

mtap18

New member
../images/Emo52.gifיצא לי אלים, הא? האמת שהגעתי

למסקנה שאני צריכה להתאפק ולא לכתוב ישר מה שעולה לי בראש, כי תמיד זה בסוף נשמע תוקפני מדיי.... ואם היית מכירה אותי, אני הכי לא תוקפנית בעולם... בכל מקרה, אני לא ארביץ לך... מבטיחה

למעלה