לכל אלה שמתעניינים במוסד/מרגלים:

ADAM-A

New member
לכל אלה שמתעניינים במוסד/מרגלים:

יש כזאת יחידה, לא הרבה יודעים מי מה מו... פשוט היא קיימת! ואלה שכן יודעים, ו-ב-מ-ק-ר-ה עוברים כאן בפורום, בטח שלא ינדבו לך מידע על זה... מה שכן זה, אם אתה מתאים ויש לך את הכישורים הרצויים, סמוך עליהם, הם עוקבים אחריך מהתיכון, עולים עליך בצו ראשון ושני ובבקו``ם, כשכולם יעלו על האוטובוס לטירונות גבעתי וגולני... אתה תעלה על ה VOLVO ל ***** בשששששקט בששששקט... בהצלחה! :)

Orbi

New member
חבל שאתה מזבל בשכל

המוסד הינו גוף שאינו קשור לצהל, ולכן אין אפשרות לשרת שם בשירות סדיר. גם במודעה, חבל שלא ערכת אותה לפני שהעלת אותה לפורום, רשום מגיל 25 לאחר שירות צבאי.

ADAM-A

New member
Orbi`le... כנס בפנים!

שמע, אתה יכול להיות בטוח שאני יודע שלא שולחים טירון בן 18 לרגל באיראן... כשכתבתי לוקחים אותו ב VOLVO בששששקט... קודם כל זה היה בציניות, שנית... אם באמת ``קלטו`` אותו לפני הגיוס, הוא ישלח לאנשהו באמ``ן, יכיר את המערכת המודיעינית ואם הוא מתאים ויגיע לגיל שאפשר להתחיל... מברוק!

Orbi

New member
אז למה לעשות לילדים דווקא?

יש פה הרבה מלש``בים מפוחדים ומבולבלים שמקשיבים לכל שטות שיוצאת בפורום, הם יכולים לקחת את זה ברצינות וזה סתם גורם אכזבה אחרי זה.

liorle

New member
קצת סדר.

לגבי חיילים בסדיר. בשב``כ ובמוסד יש בנות בשירות חובה בתפקידי שלישות. בנוסף יש מספר בנים בשב``כ בתפקידי דוורים של חומר מסווג נקרא ``יונים``. למיטב ידיעתי אין שום בנים בשירות סדיר במוסד.

avipe

New member
אתה טועה

המוסד כמו השב``כ וכמו למשל משרד הביטחון הם כולם גורמים בטחונים שעובדים עם צה``ל וכך גם צה``ל אחראי לספק להם מספר מסויים של חיילים מדי שנה אם זה לשב``כ ולמשרד הביטחון -מזכירות(חיילת שב``כ וכו..) ובשבכ יש גם מעט מאוד אנשי שטח סדירים.. וכנ``ל גם במוסד יש חיילים וחיילות..אני משאר שהם לא ממש מרגלים אבל יש כזה דבר בטוח...

??????????????

New member
אתה טועה!

משרד הביטחון דבר ראשון הוא הגוף שממונה על כווולם צה``ל השב``כ המשטרה הנבדל מהם הוא המוסד שלא קשור למשרד הביטחון אלא למשרד רה``מ במוסד ובשב``כ בשירות סדיר משרתות רק בנות אם אני לא טועה ובקשר לגיוס מרגלים שהטמבל הזה המציא זה שטויות במיץ לא וולבו ולא נעליים וביכלל אני לא ממליץ להתלהב מבילבולי שכל של מחוצ`קן בן 16

למעלה