לכל אלה שנמאס להם להמתין לטכניון ..

eimad

New member
לכל אלה שנמאס להם להמתין לטכניון ..

אני לא יודע איפה עומד הסכם .. אבל אתמול פגשתי מועמדת שזומנה לראיון אישי על סכם נמוך מאוד מזה של כולכם ... בסביבות 94 נדמה לי או אפילו פחות .. אני לא יכול להבין איך ז מתנהל שם ? כנראה שבטכניון באמת יש קומבינות ... כי יש אנשים עם סכם אחרי מור לא התקבלו ועדיין , ומצד שני אחרים מתקבלים על סכמים מאוד נמוכים יחסית והיא לא עתודאית גם לא בהעדפה מתקנת לדעתי תפציצו את המיילים של הקבלה - תתקשרו יום ולילה ...זה ממש אבסורד .. וזה ממש לא הגיוני שהם לא מפרסמים את הסכם זה פשוט לא הגיוני לדעתי להישאר תקועים ככה באוויר

NoOoLa

New member
אתה מדבר אמת ?!!! ../images/Emo10.gif

אני עדיין לא התקבלתי עם סכם 94.87 , כך שזה קרוב מאוד לסף הקבלה 95.1 , עוד טיפה ואני בטכניון
....התקשרתי לשני מספרי מדור הרישום וענו לי בחורות עם קול גס , "את הבדיקה תבדקי באנטרניט או במענה הקולי , אין לי תשובה" .... האם יש לך מס' להתקשר ולברר .... אני חכיתי הרבה לקבלה ועוד מוכנה לחכות בשל להתקבל בטכניון ..... תודההה

mmm wondering

New member
היי מנאל איך היה בטאבא??

את בטוחה שהסכם עכשיו 95.1?? הם אמרו לך את זה או שזאת סתם השערה?

NoOoLa

New member
היי ודייעההה...

טאבא הייתה מעולה
אין כמו הנוחה והשיזוף שם
ממ כנו שאומרים שכן מישהו התקבל עם סכם 95.1 וזה דבר טוב כך שהסכם עדיין יורד .... מקווים להגיע עד 94.87 ואז נתקבל
עדיין מאמינה שכן אתקבל לטכניוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....

מה אני אגיד שיש לי

95.18 ומישהו עם סכם זהה לשלי התקבל ואני עדיין בהמתנה????!!!!!!..... אין עם מי לדבר שם הם אומרים לי רק לחכות בסבלנות וזהו ושהם לא יכולים לחשוף מידע כלשהו בקשר לקומבינות אני בספק תבדוק טוב טוב את המקורות שלך...

t1212

New member
גם אני מחכה

בסבלנות מה לעשות אני שום דבר אחר ראש מדור רשום אבנר אמר שהסכם שלי(94.82) טוב מאד ויש לי סיכוי גבוה להתקבל רק צריך לחכות בסבלנות(מאיפה תבוא?!!!!) עד אמצע ספטמבר אז חברה תחכו אולי אולי נתקבל ....................

אני מבין אבל...

אבנר בחור באמת נחמד אבל עדיין הוא שומר על חשאיות מסויימת ולא נותן מידע ספציפי לצערי.... אני פשוט מבולבל כי התקבל מישהו עם סכם זהה לשלי ואני עדיין ממתין אז אני כבר לא יודע למה לצפות או מה לחשוב... התשובות לא ברורות וכן מה שנשאר לעשות זה להמתין אבל היאוש כבר ממש כבד... חבר'ה עוד כחודשיים מתחילים ללמוד ורבים מאיתנו לא יודעים עדיין אם ילמדו ואם כן אז איפה ומה... אנשים צריכים לשלם מקדמות שבתקופה זו כבר מפסידים אותם למקומות אחרים למצוא מקום במעונות וכו' זה לא פשוט בהתראה קצרה לדעת מה קורה איתך....וכן אני מודע לכך שיש אנשים שנקראים ללימודים גם אחרי תחילתם... מצב מוזר...בנימה אופטימית זו בהצלחה לכולנו העיקר שבסוף ניהיה שלמים עם ההחלטות שלנו, נדע להסתפק במה שיש לנו וניהיה מאושרים !

NoOoLa

New member
ואאאיייייי דברים מוסמכים ?

אני עם סכם 94.87 קרוב מאוד לשלך ... אז יש לי סיכוי :או שזה קל לדבר
???

NoOoLa

New member
באמת ??!!? ../images/Emo10.gif

למה ??? אבל אתה אמור להתקבל ... אולי שאתה נרשם לעדיפות שניה ? או שהמור שלך אינו גבוהה ? יש דבר כזה ??? אם לא אז בטח תתקבל אין סיבה אחרת 100%

אין 100% בשום דבר בחיים...

אין לי מושג למה ואיפה ואיך מה שאני יודע שאני עדיין בהמתנה... אולי אני הבא בתור אולי לא לכי תדעי... יהיה בסדר יש מצב שהסכם עוד ירד ...

NoOoLa

New member
חייב לרדת אחרת אני הולכת להתאבד ../images/Emo6.gif

אל תדאג , אני מאמינה שתתקבל בימים הקרובים

נולא ו mmmmm wondering תודה רבה!

אני מקווה שיצא לנו ללמוד ביחד ונסיים את המסע המתיש הזה שידנו על עליונה!

charmed2

New member
תראו,

נראה לי שמאוד הגיוני להניח שהסכם ירד אחרי המו"ר של ספטמבר..

למעלה