לכל אלה שראו את העונה הראשונה בסדרה הישנה

May2112

New member
לכל אלה שראו את העונה הראשונה בסדרה הישנה

שאלה לי אליכם (חח כמובן שזה כולל גם את אלה שסתם יודעים עליה דברים)
איך מסבירים שם את העניין של ההתחדשות?
כאילו, איך בכלל מגיעים לזה? זה משהו שברור מאליו מההתחלה? או שפתאום מתחלף הדוקטור?

BloodyRose

New member
לפי מה שידוע לי

עניין ההתחדשות עלה רק כשהשחקן הודיע שהוא פורש. זה בא בהפתעה גמורה לצופים (ושוב, אם אני לא טועה, זה לא קרה בפרק האחרון של העונה שהוא שיחק בה, זה קרה בפרק הראשון של העונה שאחריה. משם כל ההתחדשויות התרחשו בפרק הראשון של העונה החדשה. ראסל טי דיוויס שקל אם לעשות את זה גם בעונה המחודשת, ואת הפרק הראשון להתחיל עם הדוקטור השמיני, אבל הוא לא רצה לבלבל את הצופים שלא מכירים את הסדרה הישנה, ומאז ההתחדשויות מתרחשות בסוף עונה, ולא בהתחלתה).

May2112

New member
תודה על התשובה!

חח עכשיו זה נשמע כל כך הגיוני ההתחדשויות והכול, שזה ממש קשה לדמיין איך מגיבים לזה בפעם הראשונה, כשאין לזה הכנה וזה פשוט נופל עליך
מצד שני, זאת הברקה גאונית כדי לגרום לסדרה להיות אינסופית

מוגלי7

New member
גם ההתחדשות של 9 ל10 הייתה הפתעה לצופים

קודם כל מבחינת צופים וותיקים הבנתי שלא הודיעו בכלל שאקלסטון פורש כשהפרק הזה שודר. אבל בלי קשר זאת הייתה העונה הראשונה של הסדרה המחודשת, משמע הרבה צופים חדשים (me included) שלא ידעו מה לעשות עם עצמם כשפתאום הדמות הראשית מודיעה שהיא עומדת למות, מתחילה לעלות באש ומתחלפת באיש אחר לחלוטין. הייתי בהלם מוחלט חחח.

Apple Scruff

New member
וואו, כל כך.
לעתיד הסדרה

אקלסטון הוא ה"דוקטור הראשון שלי". וזה היה פשוט קשה לעכול. אבל ככה זה תמיד, השחקן עוזב, ויש מעין "התאבלות" ועד לרגע ההשלמה שאתה מקבל את השחקן החדש ואפילו אוהב אותו.
אותו תהליך קורה לי עם מאט עכשיו, אבל אני כבר סומכת על היוצרים שיביאו מישהו חדש שלא נתאכזב ממנו בגלל הניסיון עם מאט ודיוויד.

May2112

New member
חחח אז אני ראיתי ספויילר במקרה

וזה היה לי הגיוני ומתבקש (גם ידעתי שמתישהו מאט סמית' מגיע ודיי חיכיתי לו - לא היה לי מושג על טננט XD)

למעלה