לכל אלו שילדו בליס...

etilly

New member
לכל אלו שילדו בליס...

שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן, ומעניין אותי לדעת עם שינו שם משהו. כשילדתי את נעה, בחדר הנקה היו שתי בנות שהיו ישנות שם בכורסאות נפתחות, כדי להניק את התינוקות שלהם שנשארו מאושפזים עקב צהבת או בעיה אחרת כלשהי. הלב שלי נשבר כשדיברתי איתן!! איך זה שהבית חולים לא מסדר מקום מסודר לאמהות האלו לנוח ולהרגיש טיפה יותר טוב?? כשאמרו לי שלנעה יש צהבת, התחלתי לבכות, כי לא ראיתי את עצמי הולכת הביתה בלעדיה. הערך שלה היה גבולי אז לקחתי על עצמי להביא אותה הביתה ולחזור במשך כמה ימים לבדיקות. השאלה היא: האם שמתם לב או נתקלתם בפתרון לנושא? האם יש מקום מסודר לבנות האלו???

אתי בוקר טוב

אני יודעת שנופר 30 גם נאלצה להשאיר את אביב הקטן שלה שם שעדיין יש לו צהבת (הוא בן שבועיים אם אני לא טועה...) ובלילות שהיא נשארה שם היא אומרת שסידרו לה מקום... אבל לא נכנסתי לפרטים איפה בדיוק מה קרה פתאום נזכרת בזה?

etilly

New member
סתם מחשבות של חג...

אל תדאגי! אני לא מתכוונת לחזור לשם בזמן הקרוב (אבל אני מתגעגעת............)

ספרי לי על הגעגוע..

הדבר היחיד שעוצר אותי הוא המשכורת שלי .... וכדי שלא יחשבו לי דמי לידה לפי המשכורת של היום אני פשוט משלבת רגלים עד יעבור זעם....

etilly

New member
לי יש כל מיני סיבות...

אבל הם שמורות במערכת!

ornit_band

New member
לא מנסיון אישי, אבל אחרי הלידה

פגשתי בחורה שהבת שלה נשארה באישפוז בליס (עם שבר בכתף) ובהחלט היה לה חדר. קוראים לו "חדר מנוחה" וכל האמהות הלא מאושפזות ישנות שם. היא אמרה שזה חדר שקט שאפשר לנוח בו ואין מבקרים בסביבה.

כשאני הייתי בטרום פגשתי בחורה

שהשאירה שם את התאומים שלה בפגייה ונתנו לה מקום לישון אם זה בנשים או גניקולוגיה, גם לחברה שלי נתנו להשאר עוד כמה ימים שבנה עוד היה בפגייה עד שהוא השתחרר.

למעלה