לכל אלו שכבר היו ולאלו שיהיו

לכל אלו שכבר היו ולאלו שיהיו

היום באמצע ארוחת שישי המשפחתית, דיברנו על כל מיני מסעדות שעשו לכל אחד מאיתנו את זה בטיול. נכון שאומנם אין כמו אוכל של בית ובמיוחד של אמא... אבל יש מסעדות שנחקקות בזיכרון של כל אחד. אשמח אם מי שהיה או מי שנמצא יכתוב על 3 המסעדות הטובות ביותר בעיניו בדרום אמריקה (אפשרי גם 4) אצלי זה הולך ככה הדירוג הינו אקראי 1. ויאחו ג'ק 2 -- סלטה משהו מטורף. 2. פגסוס- נמצאת ברחוב פרו 450 בבואנוס איירס מסעדה עממית טנדור ליברה מעולה קטן אינטימי טעים בטירוף וכמעט לא מוכר 3. מסעדה שאני לא זוכר את שמה בפטוסי בולביה -- יש המלצה גם בלונלי פלאנט סטייק אלפקות הכי טעים שאפשר למצוא, אין פלא שבמסעדה הזאת גרמתי לצמחונית לאכול בשר.., עושים שמה את הבשר ממש מעולה. וואי איך בא לי סטייק

sUp3r

New member
כמה מסעדות

לאו דווקא עם האוכל הכי משובח... אלא יותר מקומות שהתחברנו אליהם ונהינו לחזור- 1) "הזקנים"-EL SITIO באוונידה דה מאיו בבואנוס איירס- סטייקים טובים ומחירים הגיוניים, כל מכר חדש שלנו עשה היכרות עם הזקנים, אחת המסעדות שהחזיקו אותנו בפסח נטול החמץ, גם המסעדה הראשונה שאכלתי בה בדרום אמריקה :) 2)"דדה" מורו דה סאו פאולו- תכלס אין לי מושג מה השם של המסעדה (אם אפשר לקרוא לזה מסעדה), פשוט קוראים לבעלת המקום דדה אז ככה קראנו למקום. כל יום בין 3 ל4 היינו מתאספים אחרי יום שטוף שמש, מלאים בחול מהים, רצים מהר מהר לתפוס מקום לפני כולם ועפים על שניצל, צ'יפס ואורז עם שעועית שחורה. 3)"חלום כחול" קוסקו- לא נראה לי שיש ישראלי אחד שעבר בקוסקו ולא שמע על החלום כחול. כל בוקר או ליתר דיוק צהריים, קובעים בחלום כחול (הבנות בביגל:), טוסטים, ביצים, סלט חארה:) של תפוזים, ואיזה נס קטנטן, ובסוף מקנחים עם פרי שייק (כאילו שהחארה לא הספיקה) מסמטת המציקים, ונזרקים בפלאזה.... 4)"מסאי" פורטו נטאלס צ'ילה- המבורגרים מטורפים!! בין ההמבורגרים הטובים שאכלתי, אחת הסיבות שאני זוכר את המסעדה זה שכל הטורוסים פינטזנו על הארוחה של אחרי, שכמובן נערכה במסאי. אחחחח איזה ימים.... גרמת לי להעלות זכרונות יפים....

למעלה