לכל אנשים הפורום שלום!

לכל אנשים הפורום שלום!

נראה לי שהפורום התדרדר ושהשיחות פה כבר לא כל כך קשורות לאד... וחבל אם היה לי מה לחדש לכם הייתי מחדשת אבל אין לכן.... החלטתי להמשיך את המשחק... עד כמה אתם מכירים את סרטיו של אד??? בסופו תורגל טיסה למחנה הפליטים בלאטה...(אז תתאמצו כדאי) אתחיל מה המשפט בו הסתיים השירשור הקודם listen, this is one time i dont need you to tell me i fucked up שוב מזכירה לכם... מי אמר לי באיזה סרט ומאיזו סיטואציה.... תהיו בריאים מאיה

מיצי007

New member
אני לא מבינה מה אנשים רוצים../images/Emo70.gif

אני משקיעה.אני מנסה. ומה אומרים לי
שהפורום התדרדר. זה קשור, אומנם היה שרשור לא קשור. אבל זה פורום חברתי. כדי ליצור תחושה של חברה נעימה צריך להיות שרשורים כאלה. בכל מקרה,התשובה היא שדרק בכלא,ואמא שלו באה לדבר איתו על דני. אמריקה X

מיצינקה...יקירה...

את בסדר גמור.... זה פורום לשחקן אחד ,לאדם אחד שלא כל כך חושף את החיים הפרטיים שלו ואין מה לעשות שלא כל יום קוראים עליו בכל המקומות... לכן אמרתי שאם היה לי מה לתרום לפורום מבחינת ידע הייתי עושה את זה אבל אין לי ראיתי את הסרטים שלו מתה על השחקן על האישיות אבל יותר מזה אני לא יודעת עליו.... הרי את בעצמך כשהתחלת את המשחק כתבת"כדי להשאיר את הפורום תוסס" ולזה הייתה הכוונה מצטערת שהשתמשתי בביטוי לא כל כך מתאים ....הדבר האחרון שרציתי לומר זה שאת לא בסדר או שהפורום לא בסדר פשוט רציתי להכניס קצת אקשן... פליז קבלי את סליחתי! מאיה נ.ב התשובה לא נכונה

מיצי007

New member
הבנתי.התנצלות התקבלה.

ובקשר לתשובה. אין לי שמץ...כי המשפט זכור לי משם. יש למישהו אחר מושג

חחח האמת כשקראתי את התשובה שלך

אמרתי הייתכן? ישר הלכתי לבדוק את הנושא סובבתי את הסרט עד למקום המתאים ולא, המשפט אינו מופיע שם...למרות שזה נראה כל כך מתאים... בכל אופן בגלל שזה משפט יחסית קשה קבלו את הרמזים שנתתי בשירשור הקודם א- זה לא משפט שאומרים לאדוארד ב-לא אדוארד אומר אותו אבל אכן זהו סרט של אדוארד...

טוב נו המשפט הקודם נשאר עדיין ומי

שיפתור אותו יזכה לאות כבוד ממני... אבל מגדילה ראש אתכם קבלו משפט אחר: "get the fuck out of my house"

מיצי007

New member
אהההם אוקיי

בפייט קלאב. כאשר אחד מהספייס מאנקיז באים למרפסת של אדוארד ובראד ואדוארד בועט בהם במטאטא.

מיצי שוב תשובתך גרמה לפנות למקורות

לברר על מנת לא לשלול סתם.. שוב טעית כשאדוארד או בראד מעיפים אותם הם אומרים "עוף לי מהמרפסת" והספייס מאנקי מעיף אנשים בסתם"עופו מפה" בשום אופן לא גט דה פאק אאוט אוף מיי האוס... רוצה להזכיר שבגלל בקשתך זה משפט שאדודארד אומר

מיצי007

New member
אההה נכון../images/Emo70.gif

זה מאמריקה X שהחבר היהודי של האמא בא לארוחה והוא מסלק אותו לאחר וויכוח על רודני קינג.

../images/Emo36.gif../images/Emo39.gifלכל אנשי הפורום../images/Emo26.gif

למה אתם לא עונים?????? לא מעניין? משפט קשה? זה מסרט די מפורסם של אדוארד......

swirrrly

New member
אני מקוה שזה לא מספיילר ../images/Emo118.gif

באופן כללי אני מבקשת לא לשים פה דברים מספיילרים... או אם כן........ -

למעלה