לכל אנשי הוויסקי סאוור

לכל אנשי הוויסקי סאוור

(איזה כיף לכתוב את הכותרת הזו....) בוא נשים בצד רגע את דיון האם ראוי לשתות\להגיש וויסקי סאוור ושאר שילובים מוזרים. כרגע שתיתי פעם ראשונה בחיים וויסקי סאוור... להלן התוצאות: א - התבזבזה חצי מנה של גראנטס אייל קאסק ב - מה לאזעזל חשבתם? או לחילופין, מה קשור

Symbolic

New member
עדיף סאוור מגרנטס אייל קאסק

וויסקי מזעזע, לטעמי לפחות.

תאמין לי... לא. האייל סבבה...

השרי דיי טוב. אבל וויסקי סאוור... אני חושב שגם לקינג רוברטס או משהו ספידרק-מסיבות כזה זה לא יכול לעשות טוב....

Symbolic

New member
לא רואה כמעט הבדל

בין הגראנטס הרגיל לבין הפינישים השונים. לטעמי אותו וויסקי גס ולוקה בחוסר טעמים. זה לעניות דעתי.

בקשר לגס - אני מסכים.

חוסר טעמים? לא ממש... ברגיל העובדה שהוא גס מאפילה על הטעם. בפינישים בהחלט יש על מה לדבר... אחרי קצת יותר מחצי בקבוק של כל אחד מהם, הפנמתי קצת את הטעם. וכמו שכבר כתבתי. האייל סביר. מהשרי אני מאוד נהנה... (אולי זה המחיר? כשאתה חייל למחיר יש חשיבות מכרעת על נקודת המבט שלך...)

Symbolic

New member
לגבי המחיר

בדיוטי פרי הוא באמת זול.משהו כמו 11 דולר. בארץ הוא לא כזה זול, סביבות 110-120 לבקבוק, ובאותו הכסף, ואפילו פחות אפשר למצוא בלנדדים טובים בהרבה לטעמי, כמו טיצ'רס ובלנטיינס. אם אתה מרגיש הבדל כ"כ גדול בין הגראנטס הרגיל לבין הפינישים עד רמה שזה מוצדק לקנות את הבקבוק, אשרך. כנראה שהבלוטות טעם שלי עדיין לא הפנימו את הטעמים. ואת כל זה אני כותב אחרי שקניתי את 2 הפינישים השונים בדיוטי פרי לפני כשנה, ושתיתי בהזדמנויות אחרות כמעט חצי בקבוק מכל אחד מהם.

מזתומרת מצדיק.

טיצ'רס, רד לייבל, גראנטס\שרי\אייל, ובלנטיינס - המותגים האיכותיים הזולים ביותר בארץ, והמחיר, כמו שאמרנו, 100-130 ש"ח בקבוק. גם אני אישית מעדיף את הבלנטיינ'ס, אבל זה נחמד לגוון...

Symbolic

New member
הניסוח שלי לא נכון.

עזוב סתם דיון שלא יגיע לשום מקום. אם הגראנטס טוב לך - שיחקת אותה :) CHEERS

Sany b

New member
יש'ך מזל שינון לא קורא פה ../images/Emo67.gif

אחרת היית שותה וויסקי סאוור במקום אחר...

רגע של לשון ../images/Emo8.gif

אם אני זוכר נכון, כאשר אתה פונה לקהל שיש בו יותר נשים מגברים, זה לגיטימי דקדוקית לפנות בלשון נקבה. לדעתי פה מדובר במקרה קלאסי

nunimon

New member
הגיע זמן לשון... ../images/Emo132.gif

והפעם, אין חיה כזו , תחליף את מנחה התוכנית אבשלום קור...
(תודו שהאיקון הזה
ממש דומה לו....
)

למעלה