לכל אנשי הפורום

deePink

New member
לכל אנשי הפורום../images/Emo70.gif

ולI n n u e n d o בפרט... היום ציפיתי לקרוא כתבה תגובה טובה לדיסק או מאמר מנשנש על הלהקה האהובה ומה גיליתי??? כלום נאדה זירו אפס פינטו! שום דבר חוץ מכללי הפורום! אז רציתי להציע משהוא! מכיוון שעכשיו פסח חשבתי לעצמי שבטח לכל אחד פה יש קצת זמן פנוי בחופש! וחשבתי שאם כל אחד יקח על עצמו אחריות לכתוב על משהוא או להוסיף לפורום קטעי מידע או קישורים... 1.מי שהיה בהופעה שיספר עליה- מה היה מה קרה? מי שרו? איזה סדר? בעצם מהתחלה איך בכלל קמתם בידיעה שהיום אתם הולכים לטוס להופעה - בקיצור איזה מאמרוןקטן! 2. להוסיף הרבה הרבה קישורים! (כמו לתווים כמו שמשהיא חמודה חיפשה פה..) 3. מאמרים על הלהקה עצמה! 4. על החברים שבה! 5. ביקורות על הדיסקים! בקיצור אני חושבת שנוכל לשפר את הפורום בהרבה! מי מסכים איתי? מי חושב שאני צודק? ומי לוקח אחריות על כתיבת מאמר או כל דבר אחר שיוסיף לפורום? מקווה שתשתפו פעולה!

I n n u e n d o

New member
היי

כל מאמר יתקבל בברכה
אתה יכול לכתוב גם אם בא לך ומי שרוצה מוזמן לשלוח לי למייל [email protected] כתבות מאמרים וכו מצטערת שלא הייתה בפורום הרבה פשוט לא היה לי הרבה זמן
אבל בקרוב יהיו מלא מלא דברים חדשים

deePink

New member
אוף...

הייתי צריכה לשנות את הניק שלי... אני בת... דבר שני, הפוך דווקא ניסיתי להפוך אתת הדבר לפרוייקט משותף של כולנו- כלומר כל הפורום! לא להפיל הכל אליך...

I n n u e n d o

New member
בסדר

מי שרוצה לשלוח,אני אתח בקרוב קטגוריות אפשר לשלוח לי למייל בנושאים: ביקורת דיסקים ביוגרפיות אישיות דיסקוגרפיה כל מי שרוצה מוזמן

FreddieMercury

New member
צודקת.

באמת צריך משהו שיעיר קצת את הפורום. איזשהו פרוייקט המוני וענק. למישהו יש הצעות?

B a m B a m

New member
היה דיבור על ביוגרפיות.... ../images/Emo168.gif

אני אני עובדת על ביוגרפיה של בראיין לעבודה באנגלית, אז אני אוכל לתרגם אותה ולהעלות אותה לפורום.... אז שמישהו יקח את שלושת האחרים... אפשר לעשות תחרות עיצוב לוגו לפורום ( עד כמה שזה נשמע מוזר...) זה ממש יפה..... שכל אחד פשוט יעלה רעיונות...

mia01

New member
קראתי שלוש ביוגרפיות שונות על פרדי

כשהמעולה והנדירה מכולן היא של ג'ים אהטון שהיה חברו לחיים מתחילת השמונים ועד רגע מותו ומספר בספר על החיים לצידו בשנים האלו. זה אחד הספרים המרתקים שקראתי מימי. הבנתי שהוא די נדיר, מצאתי אותו באיזו חנות ספרים שכוחת אל בסימטאות לונדון. בהחלט אחד הנכסים היותר שווים שלי.

למעלה