לכל אנשי ה"אין לי עם מי להגיע"

לכל אנשי ה"אין לי עם מי להגיע"

סלש "אין לי איך להגיע" סלש "אין לי עם מי להיות" אל דאגה גבירותיי ורבותיי
איך להגיע? אוטובוסים, רכבות, נעשה מפגש אנחנו-הולכים-ביחד-לבארבי מהתחנה המרכזית (מי שבא ברכבת שירד ב"הגנה" זה 4 דקות הליכה מהמרכזית)
איך לחזור? הרבה אנשים יחזרו בבוקר. עד הבוקר נעשה ממש שמח, יהיה אוכל ושתייה ומוזיקה וכו' וכו', בסביבות 5 (שזה האוטובוסים הראשונים) נלך ביחד לתחנה המרכזית (ולרכבת 'הגנה') ככה שתרגיעו את ההורים שלכם, לא יפקירו אתכם בתל אביב לבד בחושך.
עם מי אהיה? אני בא לבד.. לא רוצה להיות לבד! זין לבד, יש פה 2 פורומים חמימים להגן עליכם.. בשביל מה יש פורום , נראה לכם? לענות לסקרים ?
אין לי כסף.. בקופת חסכון, אין לי בבית אפילו מזרון , שאפשר עליו לישון. יש עוד קצת יותר משבוע עד ההופעה, בייביסיטר אחד וזה שלכם, ושאף אחד לא יעיז לבוא בלי קופון הנחה מהאתר של הבארבי.
אני מתבייש לבוא בלי בלון ורוד, אני לא מוצא אחד כזה תחפש טוב יותר. ונחלק שם גם
אני מתבייש לבוא עם בלון ורוד, אני לא רוצה אחד כזה הומו! בקיצור, תקשיבו, ב27 לחודש לא יהיה מקום לנשום בתל אביב כי כולם מגיעים וזהו. :) נגמרו התירוצים, מהיום כולם חגורים! גם מאחור.

Gefi Giraf

New member
יש לי תירוץ יותר טוב!

אני רוצה יום חופש בסילבסטר. ואני לא חושב שיתנו לי שני ימי חופש בשבוע

לא הבנתי

נעשה מפגש ב5 במתחנה המרכזית? (סבבה!) אני באמת מקווה שמישהו יבוא למרכזית כי אני אהיה נטושה שם, ואני "קצת" לא מכירה את ת"א (בעצם כן, אבל אנ'לא יודעת איפה הבארבי) ואני לא רוצה ללכת לבד :( כן כן וגם לי אין עם מי להיות אבל אני לא אפספס הופעה כזאת !

zoe5

New member
אז בתחנה המרכזית באיזה שעה?

וגם זה מקום גדול אז צריך לקבוע מקום ספציפי- ואני לא בטוח אוכל לבוא כי אני גרה בראשון ואנחנו לומדים באותו יום ואני מסיימת ב3:00 אז אני ממש אשתדל לבוא למפגש אבל להופעה אני בטוח אבוא. אז.....בהופעה...תעשו איזה מקום שאני אזהה אתכם אני רוצה לפגוש אנשים!

למה ב5?

קצת לפני ההופעה נגיד, אפשר להפגש שם ב7 בערב, כשכולם יסיימו ללמוד, ליד המודיעין של אגד בקומה 6. זה לא כזה היי היי מפגש חברתי , מפגש כדי ללכת ביחד לבארבי, למי שלא רוצה ללכת ולהתקע לבד. למה ב7? נעשה ב9 בערב! לא אבל בשביל המאחרים וזה.. נפגשים בתחנה המרכזית ב8 וחצי בערב יום לפני ההופעה נשאל פה מי באמת מגיע כדי שנדע לחכות לכולם

ס ט י י ק

New member
ולמי שאין בייביסיטר לעשות?

ואין לי כלום מתחת למזרון.
רגע התחנה מרכזית וההגנה זה לא שתי תחנות שונות?

כן, אבל קרובות

למי שמעדיף ברכבת להגיע. בכל מקרה, שיעורים פרטיים? צריבת דיסקים עם משחקים וסרטים לילדים בכיתה ז' שמוכנים לזרוק 10 שקל על כל דבר? התחנפות להורים, סופרמרקט, טלמרקטינג, הימורים עם חברים בכיתה 'באיזה צרחה המורה תתחיל את השיעור היום', לוטו, טוטו, ווינר, חישגד, זנות, הלוואה בריבית מאמא, בניית אתר לאינפקציה, גניבות, קיבוץ נדבות, יש כל כך הרבה אפשרויות לעשות 50 שקל בערב אחד..

B a m b o o o k

New member
ואני לא צריכה להתאמץ כי מצאתי היום

50 ש"ח על הרצפה... פשוט הציל אותי...

ס ט י י ק

New member
כן רק שאני מהצפון ונסיעות זה 65 ש"ח

+50 כרטיס +אוכל ושתייה כוסעמק
ישלי את מחר ואת יומשישי לקבל 100 ש"ח מסבתא. |מחזיקה אצבעות|

חחחח את חתיכת רעיון מהלך

מה זה , בחיים לא חשבתי על כל זה חוצמזה ההופעה עולה 60, לא?

לא לא לא

את האתר של הבארבי את מכירה? אני יכולה לתת לך לינק אליו אבל מצד שני אני יכולה לשלוח אותך לאתר של אינפקציה לחפש אותו, וכך נרוויח גם עוד כניסה לשם וזה מגניב כי האתר עבר כבר את ה10 אלף כניסות (!) ואני סוטה מהנושא, בכל מקרה, מהאתר של הבארבי, בסקטור 'לוח הופעות- בארבי תל אביב' מחפשים את השורה של אינפקציה, ולוחצים שם על אייקון קטן שנראה ככה: ש"ח (תחברי את האותיות) מדפיסים את מה שיוצא משם ומקבלים בקופה הנחה של עשרה שקלים חדשים. :) ההופעה של אינפקציה עולה 50 שקל, 10 ש"ח נוספים לצה"ל, למי שאין אינטרנט בבית.

למעלה