לכל אנשי פורום פינק פלויד!

לכל אנשי פורום פינק פלויד!

בצער רב אני עוזבת את הפורום וגם את ישראל
. דודים שלי שגרים בארה"ב שיכנעו איכשהו את ההורים שלי לעבור לשם וכבר הרבה זמן הם חושבים על זה, ככה שאני נפרדת מכם, המלצתי לחברתי חן הלא היא THE WALL1, על הפורום ואני בטוחה שהיא נהנת בו מאוד, אז GOODBYE BLUE SKY!!! תודה ענקית לכולם ולציףציף!!!

חמודה.. ../images/Emo24.gif

אפשר להשתתף בפורום גם מארה"ב, כפי שאני עצמי עשיתי בתחילת השנה, כשהייתי שם. בכל מקרה, זה הולך להיות מעבר לא קל, למקום חדש וחברה אחרת. אני מאחלת לך הצלחה רבה, ואל תתנתקי מאיתנו!

תודה ציף

ואם את אומרת שאפשר להמשיך גם מארה"ב אני אשמח ואני מבטיחה שאני יכתוב אם תהיה לי אפשרות

vegetable man

New member
אוי

זה מסוג ההודעות שהורסות אותי, אפילו שאני לא מכיר אותך. שונא פרידות או שינויים שכאלה. לאיפה בארה"ב? את גם תלמדי אנגלית עם הזמן, ותוכלי לכתוב באנגלית (זה ישפר לך אותה!), והאמת - גם תוכלי לכתוב בעברית עם מקלדת בעברית, זה יהיה עוד יותר מגניב שתכתבי משם, כך שזאת לא תהיה בעיה בשבילך להשתתף (וכך גם לציף יהיה עם מי לדבר סוף סוף באמצע הלילה!
).

שלום חן

New member
ד"ש חם...

לפיל ג'קסון ולקובי ברייאנט הלו הם המאמן והשחקן של הלוס אנג'לס לייקרס.

wommer

New member
שיהיה לך בהצלחה...

אל תשכחי שיש מדינה אחת בשבילנו ותחזרי לפה במוקדם או במאוחר... :) בהצלחה עם חברים חדשים בהצלחה עם הלימודים, שאולי יהיהו עכשי יותר קשים... בהצלחה עם המקום החדש... בקיצור בהצלחה עם הכל!

חרטושה

New member
אוי! ../images/Emo12.gif

אני בטוחה, כפי שאמרו קודם, שתוכלי להתחבר גם משם ולגלוש גם מארה"ב. אני יודעת שזו רק שאלה של זמן עד שתתחילי להנות מהמעבר ומהמקום ותכירי אנשים חדשים ונחמדים. שיעבור בקלות ובהצלחה.

מדובר בנערה

שההחלטה אינה בידה.... אגב, שים לב לשרשר את הודעותיך למקום המתאים.

למעלה