לכל באי הפורום שאלה חשובה

powerpuffgirl

New member
לכל באי הפורום שאלה חשובה

היכן ניתן לקנות קלפי טראוט ואיך אפשר ללמוד לקרוא בהם? תענו לי גם לאימייל או פה :) תודה

morning star

New member
קלפי טארוט

ניתן לקנות אפילו בסטימצקי (בד"כ רק ריידר טארוט, שאני אישית לא אוהב אותם במיוחד, אך זו החבילה הפופולרית ביותר ונוחה לשימוש). גם בחנויות טבע ומיסטיקה שונות ("בראשית" בקריון שבקרית ביאליק ובגרנד קניון בחיפה, "עידן חדש" בת"א מול הבימה, חנויות רבות פזורות בארץ בכל קניון כמעט) ניתן למצוא מבחרים די מרשימים של קלפי טארוט. כמו כן ניתן לקנות ספרים שונים (אני אישית ממליץ על "תרולוגיה" של אריאל עדן (בנדיק) אם כי הוא די לא פשוט וכדאי להתחיל מספרים של גלבוע ואחרים אם לא רוצים לעבוד קשה מדי כבר בהתחלה). בחנויות המיסטיקה גם מפרסמים קורסים שונים למיסטיקה - פשוט תקראי את המודעות או תשאלי את המוכרים. רוב הספרים וכן הקורסים מלמדים על הריידר טארוט - אם כי ניתן להשתמש בהם גם לחפיסות האחרות. אם יש לך חברים בעלי חבילת טארוט (שונות), אולי כדאי לך קודם להסתכל בחפיסות שלהם ולבחור את זאת ש"מדברת אלייך" עוד מראש. שלך הנווד

antianara

New member
....

אני דווקא די התקשתי במציאת קלפים... פניתי לסטימצקי אבל באותו הזמן אזלו הקלפים... ואז הם אמרו לי לחכות... וכמובן ששום תועלת לא יצאה מזה .. אבל בסוף מצאתי בסטימצקי רק סוג אחד של קלפים... של ריידר לא הייתה לי בחירה...

antianara

New member
תוצאה

וגם בגלל שלא הייתה לי כל בחירה נאלצתי לקחת את החפיסה של הריידר והנה לכם התוצאה אני לא מסוגלת "לתקשר" איתה... אז לפני שאת נחפזת לקנות תבדקי!!!!!!!! אני מדברת מנסיון אישי!!!

powerpuffgirl

New member
זו בעיה בשבילי

אני לא מבינה בזה ואני בקלות יכולה לקנות חבילה לא מתאימה וגם אני לא מכירה אף אחד עם קלפים. את הספאים גם אפשר למצוא בסטימצקי?

morning star

New member
בהחלט

בד"כ יש בסטימצקי יותר מספר אחד בנושא. את יכולה גם לגשת לחנויות מיסטיקה ולהציץ בחבילות עצמן - משני צידי הקופסא ישנן תמונות מתוך החבילה (אמנם רק של שני קלפים - אבל זה גם משהו). שלך הנווד

למעלה