לכל באי הפורום - שאלות!

לכל באי הפורום - שאלות!

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? מאיפה אתם? גיל? חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה? 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? (סטייל "אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו") 3. מה החלום הכי גדול שלכם? 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? 7. האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים? 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? (לדוגמה, אני מבזבזת הכי הרבה כסף על דיסקים) 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? (כמובן, אם אתם רוצים לשתף...) 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני (הכוונה היא ששמים לב אליו גם בלי להכיר אתכם. זה יכול להיות צחוק אפילו.. לאו דווקא מראה חיצוני בהכרח) ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? 19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? (אתם לא חייבים להכיר אותו...) 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי?

fleaboy

New member
פשש השקעה :]

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? מאיפה אתם? גיל? חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה? נדב, מנטף (ליד ירושלים), בן 17, פינגוין :] 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? חייך, זה לא עולה לך כסף וזה שווה זהב :] 3. מה החלום הכי גדול שלכם? אין חלומות גדולים... כל עוד אני יאהב מה שאני עושה זה פנאן :] 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? ואוו שאלה קשה... אני משער ש"אגדת עם מקסיקנית". מההופעה שלנו תמיד רציתי לשמוע את זה בביצוע לייב 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? מממ יש הרבה... אהבתי את הג'אם של השוטים עם עזרה מהבנות נחמה... בפסטיבל ג'ה פארק 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? לא זוכר חלומות :| 7. האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים? הספר האחרון שסיימתי זה צינורות של אדגר קרת והוא לא משו... עכשיו אני קורא התפסן בשדה השיפון של סאלינג'ר... בינתיים נחמד 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? מממ או דיסקים או באס... זה לא ברור 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? האמת שלא הייתה לי מערכת יחסים רצינית... בינתיים :] 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? לא הייתי משנה כלום... לא שאני אוהב הכל אצלי ולא שאני חושב שאני מושלם... אבל אני זה מי שאני... וטוב לי שאני אני ואני מקבל את זה... ואם הייתי משנה זה לא היה אני 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? ממ פתיחות... 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? על השמיעה שלי כמובן :] 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? לא מסתכל לשם... 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? אני ממש נהנה ללמוד מוזיקה :] 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? אני משער שבלאד שוגר סקס מג'יק... של רד הוט צ'ילי פפרס. 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? אני מנגן על גיטרה באס. ויש עוד כלמיני כלים שאני יודע קצת... חלילית, גיטרה, פסנתר, תופים... כלמיני בקטנה 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? אני ממש מחכה לדיסק של הגורילז... וגם הייתי שמח לקפוץ לתלאביב לחנויות רגאיי ולעשות שם פשיטה עצבנית על דיסקים... יש פשוט מלא שאני רוצה... 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? קנגרו :] 19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? פלי מרד הוט צ'ילי פפרס. פשוט איש מצחיק 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי? לנגן בבאס בעיקר

nawa

New member
סחתיקה

1. נאור, קרית אתא, 29, אריה 2. כן, יש לי הרבה מוטואים, הנה אחד מהם "כל אדם שמרגיש שהוא צריך לדבוק באיזו דרך, צריך להילחם על ההרגשה שלו ולדבוק בדרכו למרות כל המכשולים.אדם צריך להקשיב לנטיית ליבו הרבה לפני שהוא מקשיב להוריו ולמוריו, נטיית הלב היא הדבר החזק ביותר." 3. לא חלום גדול, חלום פשוט של כל אחד להתחתן ולהקים משפחה 4. אמממ, כבר ראיתי את כל הביצועים אפשריים (אני חושב) אבל תמיד יש מקום לשמוע עוד פעם את אח של סאלים וקול גלגל 5. מעניין, אני לא יודע אם מעניין אבל מרגש, מוש בן ארי ודין דין אביב 6. לא יודע, אני נוטה לא לזכור את החלומות שלי 7. לא קורא יותר מדי, אבל ממליץ על שיחות עם אלוהים 8. דלק, אין ספק שדלק זו ההוצאה הכי גדולה שלי 9. מערכת יחסים ארוכה, לא ממש היתה, האחרונה היתה שלושה חודשים 10. לא הייתי משנה כלום, אולי רק את הביישנות (וגם לא בטוח) 11. אופטימיות וכנות (זה כבר שתיים, אבל לא משנה) 12. חברים 13. אותו דבר כמו היום 14. שפות 15. לא יודע אם היה דיסק כזה ספציפי, אבל אין ספק שסגנון מוזיקה מסויים, מוזיקת עולם, אתני. 16.הייתי רוצה לנגן על גיטרה ועל תופים (ואפילו ניסיתי, אבל אין לי קורדינציה מספקת וגם עד עכשיו לא היה לי זמן להקדיש לזה) 17. אמממ, אין דיסק כזה, יש לי את כל הדיסקים שרציתי 18. אמממ...לא יודע 19. האמת בהופעות אני מסתכל על אברהם טל שהוא מבצע את קול גלגל והוא מעלה לי חיוך על הפנים או יותר התרגשות , אני רואה איך שהוא מתרגש בכל הופעה מחדש 20. פורומים, פאזלים, מוסיקה, חברים (לא בהכרח בסדר הזה)

תתתמר

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

1. תמר, הוד השרון, 15, נמר 2. "חיה ותן לחיות" 3. לרקוד בלהקת בת-שבע 4. ג'נריישן 5. שוטי הנבואה-דאם, המכשפות-קורין אלאל-דנה ברגר 6. חלום מוזר שאני כל הזמן רצה ובורחת מדברים 7. אני קוראת המון הספר האחרון שקראתי הוא "סקליג" ואני ממליצה ממש על: 'סוד הקלפים', 'באדולינה', 'יש ילדים זיגזג', 'שתי שלגיות'.... 8. הופעות ופסטיבלים 9. שנה ו4 חודשים עם אסף 10. אממ אני שונאת את הרגליים שלי ואני שונאת את זה שאני לוקחת דברים קשה 11. עומדת על שלי ולא משנה מה 12. אהבה כמובן 13. גרה בת"א קרוב לים עם שותפ\ה, כלב אנטון וחתולה שונרא ועובדת במה שיש 14. מוזיקה\מחול 15. כל כך הרבה השפיעו עליי ושינו אותי.... 16. אני מנגת על גיטרה ויודעת גם פסנתר, והייתי רוצה לדעת לנגן על כינור 17.המממ לא יודעת אני מרוצה ממה שיש לי 18. ההופעות שאני הכי נהנת בהם זה של שוטי הנבואה (וכבר הייתי ב9) 19. יותם 20. נוע"ל,מ"נ,גיטרה,ריקוד,מחשב

תשובות../images/Emo187.gif

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? לי מאיפה אתם?חיפה גיל?17 חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה?היפופוטם 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? (סטייל "אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו") 3. מה החלום הכי גדול שלכם? 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? שאלה טובה.. 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? מוש והשוטים..או מוש ודין דין אביב 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? שעברתי לגור באוסטריה 7. האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים? אני קוראת מדי פעם...בדרך כלל אני מפסיקה באמצע:p 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? (לדוגמה, אני מבזבזת הכי הרבה כסף על דיסקים) בעיקר הופעות אני חושבת..אבל תלוי..כי יש תתקופות היבושות שאין בהן בכלל הופעות.. 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? (כמובן, אם אתם רוצים לשתף...) חח חצי יום 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני (הכוונה היא ששמים לב אליו גם בלי להכיר אתכם. זה יכול להיות צחוק אפילו.. לאו דווקא מראה חיצוני בהכרח) ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? משפחה וחברים..אפילו שזה 2 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? גרה באיזה חור בגליל ונהנת מכל רגע 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? לא יודעת.. 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? אני שואפת לנגן בדיג'..כבר שנה..חח..אחרי שאני אקנה אני גם אדע 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? החדש של אביתר בנאי..שיהיה לי כסף אני אקנה. 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? קשה לי לענות...כי כבר פספסתי מלא הופעות של אמנים שאני ממש אוהבת 19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? (אתם לא חייבים להכיר אותו...) טל 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי? חברים, מוזיקה וציור שיש מוזה:p

תשובות שלי!! מוהאהאהאהאהההה!!!

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? מאיפה אתם? גיל? חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה? אני כמובן מכירה את עצמי, אבל בשבילכם: נגה, מיישוב ששמו עדי (בצפון, יחסית...), בת 17, יבחוש הביצות. 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? (סטייל "אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו") כן, שניים: "היופי בעיניי המתבונן" ו- "איש איש באמונתו יחיה" 3. מה החלום הכי גדול שלכם? מגיל 10, בערך, החלום שלי זה לעשות טראקים בנפאל. אבל תכלס, חלום אמיתי, זה להיות מאושרת ושלמה עם כל דבר שאעשה. 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? האמת שאף פעם לא ממש התעמקתי בזה, רק כתבתי את זה כדי להיות קשורה קצת לפורום.. אבל תכלס, אני תמיד אוהבת כשהם מבצעים את "מי שם ידו" ו"תני לי דקה בפרדס". 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? יש כמה. במקום הראשון זה בהחלט, בלי שום צל של ספק, זה פורטיסחרוף. אחרי זה: פורטיס ושבק ס'. אחרי זה: אהוד בנאי וברי סחרוף. אחרי זה: מוש בן ארי ומאיר בנאי. אחרי זה: אביתר בנאי וקורין אלאל. 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? חלמתי שהבגרות באנגלית שיש לי מחר מאוד מאוד קשה ושכולם מסיימים מאוד מהר ואני נשארת אחרונה, אפילו שיש לי עוד זמן, וזה מאוד מלחיץ אותי והבוחנת צריכה לעזור לי! ועוד איזה ילד שבקושי יודע אנגלית עונה לי את התשובות! אבל אני לא דואגת, כי תמיד החלומות שלי לא מתגשמים וההפך הגמור מהם מתרחש. חוצמזה שיש לי מגן 98. 7. האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים? אני קוראת ספרים. בהחלט הייתי מגדירה את עצמי כתולעת ספרים. הספר האחרון שקראתי הוא "הזהו אדם?" של פרימו לוי (אני עכשיו קוראת את "סלמנדרה" של ק.צטניק). אני בהחלט ממליצה. אבל רק לבעלי קיבה חזקה! הספר קשה ממש ומתאר בצורה מזעזעת את האושוויץ. 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? (לדוגמה, אני מבזבזת הכי הרבה כסף על דיסקים) נראה לי שכבר עניתי על זה. אבל גם על ספרים, נסיעות (לת"א בעיקר) והופעות. 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? (כמובן, אם אתם רוצים לשתף...) שבוע... לפני שנתיים.. עצוב.. 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני (הכוונה היא ששמים לב אליו גם בלי להכיר אתכם. זה יכול להיות צחוק אפילו.. לאו דווקא מראה חיצוני בהכרח) ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? מראה חיצוני: בכלליות כל המראה החיצוני שלי. פשוט להגיע למצב שאני שלמה איתו... פנימיות: יש כל כך הרבה.. אני כבר לא זוכרת... 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? גם יש הרבה... אני אוהבת את חוש ההומור שלי, את הפתיחות, את היושר וההגינו, ועוד... 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? על יכולת הביטוי שלי. או אולי יותר נכון להגיד חופש הביטוי... 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? יש כל כך הרבה סיטואציות שבהן אני רואה את עצמי בעוד 10 שנים, הדמיון שלי בחיים לא יפסיק להריץ סרטים... 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? פילוסופיה 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? לוידעת כל כך, אבל זה בטח אחד הדיסקים של אהוד בנאי או שבק ס... 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? הייתי רוצה לדעת לנגן על כל כלי נגינה אפשרי. אבל הכי הכי בזמן האחרון - על עוד וכינור. ואני יודעת קצת גיטרה, קצת אורגן ופסנתר, קצת על העצבים... 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? הפרברים - 40 השנים האחרונות (זה יותר נכון 8 דיסקים...) 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? אם יש אהוד בנאי באיזור או מוש, רוב הסיכויים שאני לא אפסיד... וגם לא שוטי הנבואה.. והאמת שגם לא בוטן מתוק בקרקס או מרסדס בנד, אבל זה לא כי אני ממש ממש אוהבת'ותם, אלא כי לא הייתי עדיין בהופעות שלהם ואני חייבת להיות כדי לדעת איך זה... 19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? (אתם לא חייבים להכיר אותו...) אח שלי הגדול אסף, דוד, עידו, שחר... 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי? בזמן האחרון בקריאת ספרים, אבל בדרך כלל אז בתנועה או בכתיבה...

אני עונה

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? מאיפה אתם? גיל? חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה? בר מתל אביב 16 ברווז 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? (סטייל "אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו") בסוף יהיה טוב בסוף כולם מתים..ו תנוצל זיקפת הבוקר 3. מה החלום הכי גדול שלכם? לאהוב ושיאוהבו אותי 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? פרילי 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? אמממממממממ לא יודעת 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? שאני בנבחרת של אנה פרנק נגד היטלר ואז וינדר מההנהגה מפריד מכות הזוייי 7 . האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים האלכימאי ? 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? (לדוגמה, אני מבזבזת הכי הרבה כסף על דיסקים) בגדיםםם 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? (כמובן, אם אתם רוצים לשתף...) אמממממממ חודשיים אני יותר בקטע של סטוצים חחח עמית מהשכבה שלי שניפרד מימני.. איזה צלקת יאללה 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני (הכוונה היא ששמים לב אליו גם בלי להכיר אתכם. זה יכול להיות צחוק אפילו.. לאו דווקא מראה חיצוני בהכרח) ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? אממ חיצוני להרזות פנימי להיות יותר שמחה 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? יפה ומצחיקה 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? על החברים והצופים והמשפחה 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? אממממממממממ נשואה עם ילד אחד דניאל... גרה בשיכון דן 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? קבלה 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? להציל את היום 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? צלו 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? של הדרובנים החדש אבל עדיין לא יצא 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? הדורבנים ויזהר ושוטי הנבואה 19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? (אתם לא חייבים להכיר אותו...) איה... דניאל... מיכלי... נועוש... דרורי.... נדבי.. דני.... דולי... 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי ? בחברים ובצופיםםם

one rainy wish

New member
מי טו......:)

1. קודם כל, הכרות. מאחר ואני לא מכירה כאן אפחד: מה שמכם? מאיפה אתם? גיל? חיה שמתחילה באותה האחרונה של היישוב/עיר שאתם גרים בה? אפצ'י,מקרית ביאליק,בת 16....קיפוד:) 2. האם יש לכם מוטו לחיים ארוכים ומאושרים? (סטייל "אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו") יש כל כך הרבה....הנה שניים עיקריים: smile t'ill i die מחשבה בוראת מציאות קיימת. 3. מה החלום הכי גדול שלכם? הכי גדול?יעני בהתפרעות?... שאהבה תשלוט בעולם..... 4. איזה שיר הכי הייתם רוצים לראות את שוטי הנבואה מבצעים? המ....אוייי.... קול גלגל..............:) 5. מהו שיתוף הפעולה המוזיקלי הכי מעניין שנתקלתם בו עד עכשיו? פורטיסחרוף,קורין אלאל ואביתר בנאי(אח,קסום).... 6. מה החלום האחרון שחלמתם בלילה? איך אתם זוכרים?!אופ,גם אני רוצה!...
7. האם אתם קוראים ספרים? אם כן, מה הספר האחרון שקראתם והאם אתם ממליצים? בטח...ספרים זה אחד הדברים הכי קסומים שקיימים. "יש ילדים זיגזג" זה הספר שלי. 8. על מה אתם מבזבזים הכי הרבה כסף? (לדוגמה, אני מבזבזת הכי הרבה כסף על דיסקים) הכי הרבה כסף?...חח עד כמה שיש כן....הופעות,מוניות,אוטובוסים,דיסקים.... 9. מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהייתה לכם ועם מי? (כמובן, אם אתם רוצים לשתף...) לפני חצי שנה,של חודש וחצי......מורכב.... 10. אם הייתם יכולים לשנות בעצמכם דבר אחד במראה החיצוני (הכוונה היא ששמים לב אליו גם בלי להכיר אתכם. זה יכול להיות צחוק אפילו.. לאו דווקא מראה חיצוני בהכרח) ודבר אחד לשנות באישיות הפנימית, מה הם היו? אני חושבת שבנאדם צריך להיות שלם עם עצמו עם כל המגרעות.... נבראנו ככה,אז כנראה שהגורל קצת חזק עלינו...לקבל ולאהוב את מי שאנחנו זה אחד הדברים הכי חשובים שבנאדם צריך שיהיה לו בשביל לחיות בדרך חיים מאושרת.....:) 11. תכונה אחת שאתם מאוד אוהבים בעצמכם? המ....פתוחה נורא,מתעמקת בדברים(חפרנית אם תרצו:) ),אופטימית.... 12. מה הדבר היחיד שבחיים לא הייתם מוכנים לוותר עליו? האופטימיות. 13. איך אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים מהיום? הדמיון משתולל,אבל לא מתעמקת בזה...חיה את הרגע... 14. מה המקצוע (לא מבחינת עבודה שמכניסה פרנסה) שהכי הייתם רוצים ללמוד? מוזיקה....זה בכל תחום בחיים....מה עוד אפשר לרצות(:) 15. מה הדיסק שהכי השפיע אליכם במהלך חייכם? אביתר בנאי-הראשון. 16. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים לנגן על כלי נגינה כלשהו ואם כן איזה? ניגנתי 5 שנים על סקסופון....לפני שנתיים הפסקתי 'רשמית'.. אבל בבית עדיין בכייף....:) התחלתי השנה גיטרה....ובכלל,כל כלי נגינה מושך לי את הסקרנות אז אני פשוט מנסה לזרום לפי שמיעה....=פסנתר,חליל,קלרינט,מפוחית ועוד..... 17. איזה דיסק הכי הייתם רוצים לרכוש ברגע זה? המ... o.k computer של רדיוהד...אני כל פעם חורשת עליו מחברה שלי:) 18. הופעה של איזה זמר/ת/להקה בחיים לא הייתם מפסידים? רד הוט!!!
19. מי הבנאדם שתמיד מעלה לכם חיוך לשמוע את קולו? (אתם לא חייבים להכיר אותו...) אחי-טל..... 20. במה אתם הכי מתעסקים בזמנכם הפנוי? מוזיקה זה כל חיי..... צופים...סתם לצאת לרחוב על ספסל,כיכר,תחנה--פשוט לאוויר....אם זה נחשב עיסוק:) היה טוב...(היה יוסי)

למעלה