לכל באי הפורום...

niRa1975

New member
לכל באי הפורום...

שמי נירה אני אם חד הורית לתינוקת בת שנתיים. מזה 5 חודשים אני מובטלת זה כבר מזמן הפך לנצח, אני כותבת כאן שזה כבר נסיון של יאוש. אני חושבת שלמרות שיש לי קו"ח מרשימים ולמרות שאני אקדמאית , רק בגלל שיש לי ירידה קלה בשמיעה נטרקות בפניי דלתות ואף אחד לא מוכן לתת לי צ'אנס לבחון את כישוריי. לצערי הרב, אני מתקשה לנהל שיחות טלפון ארוכות אך הדבר לא מנע ממני להיות מטמיעת SAP או ללמוד קרימינולוגיה ואני כרגע עוד לומדת,,בדיקות תוכנה בג'ון ברייס, ויש לי עוד הרבה מה ללמוד בחיי. אך גם בשביל זה אני זקוקה נואשות לעבודה מידיית!!! בבקשה, כל מי שיש לו הצעה שיכתוב לי ויקבל ממני את קו"ח שלי. בניסיון נואש מקווה שזה יצליח ומשהו יתפס חוף נעים לכולנו נירה

chinatree

New member
לנירה

לא רשמת איפה את מתגוררת, באיזה איזור את מחפשת עבודה, איזו סוג של עבודה, שעות וכו' אם תפרטי אולי אוכל להמליץ על מקומות.

gali 25

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!1

נירה, עבדתי עם סמנכ"ל פיתוח כבד שמיעה, אולי הירידה בשמיעה פגעה לך בבטחון העצמי וזה מה שבאמת פוגע בך יותר מכל? את יכולה להיעזר במישהו אחר שיתאם לך את הפגישות לראיונות לומר- רגע אתן לך לדבר עם... היא\הוא מנהלים לי את הלו"ז. זה עשוי לעזור ובפגישה פנים אל פנים יהיה לך קל יותר. בהצלחה!

למעלה