לכל בוגרי מגמות הערבית

לכל בוגרי מגמות הערבית

שעשו את השלון של 2 יח"ל השלמה ל-5 יח"ל. אתם זוכרים שדיברנו על הנושא של חישוב הציון הסופי וחישוב הבחינה שבעל-פה? אז דיברתי היום עם המפמ"ר ללימודי הערבית של משרד החינוך (מר שלמה אלון) וזהו קטע (ציטוט) מתוך דבריו: "אכן הציון אשר מפרסם המשרד הוא משוקלל עם הבחינה בע"פ ". לכן, אין אנו צריכים להתחיל עם חישובים של הבחינה בעל-פה (20%) והבחינה בכתב (80%) ! שנה טובה לכולם וחג שמח ! ליאור ברדי...

מה זאת אומרת?!...:-O

קיבלתי בבגרות עצמה בכתב 86 ומגן 100- הסופי {שהוא 50-50} יוצא 93 מה שאומר שזה בלי הבעל פה כי הבע"פ מעלה את הציון ל-94 {לא כזה קריטי אבל בכל זאת
}.

זאת אומרת שמה שכתוב באתר זה אחרי השקלול

של הבחינה בכתב והבחינה בעל-פה... למעשה הם לא פרסמו את הציון בכתב בלבד, שכן את הציון של הבחינה בעל-פה אנחנו יודעים. תוכלו לעשות חשבון פשוט ולדעת...

../images/Emo6.gifו... שלא תביני לא נכון

אין כוונתי לומר שאת לא הבנתי מה שכתבתי למעלה :)

מבאס לדעת!../images/Emo122.gifאני מתנחמת בזה שאם אני אעבור

את הקורס של המודיעין אז אני אוכל לגשת שוב ולהוציא 100

אני קבלתי סופי 83 בערבית ב5 יח"ל...

לפי מה שחשבתי וחישבתי את זה עם הבחינה בע"פ שקיבלתי בה 97 . עכשיו לאחר שאמרת את זה ואני מבינה שאין צורך לחשב את הבחינה בע"פ האם הציון הסופי שלי יהיה פחות מ83..? כתבתי את הציונים שלי בשאלונים למטה בשרשור אחר אני אכתוב אותם שוב פה.. יחידה 1- 94 סופי יחידה 2 השלמה ל3- 81 סופי השלמה ל5- 74 סופי תודה למי שיכול לענות ! חג שמח לכולם ושנה טובה ! :))

למעלה