לכל בוני אתרים על דמויות מקטנטנות!

לכל בוני אתרים על דמויות מקטנטנות!

הרבה מבוני אתרים על דמויות בקטנטנות, חושבים שזה שהאתר שלהם הוא האתר היחיד על קמילה\לואיסנה\טלי\סבסטיאן\טיטאן וכו´, זה אומר שהאתר שלהם הוא "האתר הרשמי ל..." אז הגיע הזמן שתדעו- לא אתם קובעים אם האתר שלכם יהיה האתר הרשמי לדמות שהאתר עליה! זה שהאתר שלכם הוא האתר היחיד בישראל על... זה לא אומר שהוא האתר הרשמי! ועכשיו אתם בטח רוצים לשאול אותי מה הופך אתר לאתר רשמי, אז גם יש לי תשובה לזה- אם בניתם אתר על.. קמילה, לדוגמא, ואתם רוצים שהוא יהיה "האתר הישראלי הרשמי על קמילה" אתם צריכים לשאול את קמילה. רק הדמות\הסדרה שעליה אתם בונים את האתר, יכול\ה\יכולים לאשר לכם להפוך את האתר שלכם לאתר הרשמי. האתר http://www.chiquititas.co.il לא אומר שהוא האתר הישראלי הרשמי לקטנטנות, והוא באמת לא האתר הישראלי הרשמי לקטנטנות. לקטנטנות אין אתר ישראלי רשמי, אבל אם מישהו מעוניין שאתרו יהיה האתר הרשמי, הוא צריך לפנות ליוצרי הסדרה. יש אתר אחד, על לואיסנה ועל קמילה (לחצו כאן) שבונת האתר שלו בטוחה לגמרי שהאתר שלה הוא האתר הרשמי על לואיסנה וקמילה. אבל הוא לא. זה אתר מאוד יפה, אבל הוא לא האתר הרשמי. אז דיי! תצאו מזה! זה שהאתר שלכם הוא האתר היחיד לדמות כלשהי, זה לא אומר שהוא האתר הרשמי!! ועוד משהו- יש מישהי שבנתה אתר לטלי לפני שהיא בכלל הכירה את טלי. למה? בגלל שהיא ראתה את הסרט וטלי נראתה לה נחמדה? ואולי בסדרה טלי לא ממש נחמדה? זה טיפשי לבנות אתר שלם לאיזו דמות לפני שמכירים אותה! ודרך אגב- גם בונת האתר על טלי בטוחה שהאתר שלה הוא האתר הרשמי לטלי. צאו מזה!!!
גוני

לא חשבתי שעכשיו כל בוני אתרים

"רשמים" על דמויות בקטנטנות ימחקו את כל המקומות באתרים שלהם שכתוב בהם "האתר הרשמי ל..." אבל העיקר שהבהרתי את עצמי... והכי חשוב- שהרבה ילדים קראו את זה... תודה, אם קראתם, ואני הכי מעריכה את אלה שקראו, ואחר כך מחקו את המקומות באתר שלהם שכתוב בהם שזה האתר הרשמי (למרות שזה לא)
גוני
ה
שלי!!

תיקון טעות

באם אני רוצה לעשות אתר רשמי על, נניח, רומינה יאן- אני לא חייבת לבקש ממנה רשות. הווב ספייס הוא שלי בלבד. העניין הוא בשם- וכן, אפשר קודם כל לברר אם אין כבר אתר ישראלי רשמי, ואם אין- אז אפשר לבקש רשות מהמשווקים והמפיקים של קטנטנות בארץ לבנות אתר רשמי לקטנטנות. אני בטוחה שלא תהיה שום בעיה. א. מהיכן לך לדעת שבונות האתר על טלי לא דיברו עם הממונים? ומה אם הם דיברו, ויש להן רשות? מלבד זאת- אותה ילדה לא שואלת אף אחד, ובמיוחד לא אותך, על מי לכתוב באתר האישי שלה. ואם היא אוהבת את טלי? ואם היא גם אוהבת את מרטיריו? זכותה המלאה. גם אם היא ראתה אותה בסרט. ב. יש גם יש אתר ישראלי רשמי לקטנטנות, וכתובתו היא- www.chiquititas.up.co.il, שכרגע נמצא בבניה. אם זכרוני אינו מטעני- האתר מורשה לתפעול כאתר הרשמי הישראלי, והוא אפילו נבנה ע"י נציגי הנוער *הרשמיים* של קטנטנות בארץ. אז לפני שאת סתם זורקת השלכות והאשמות באוויר- תחפשי מעט יותר טוב, או שפשוט לא תדברי בכלל. ג. בכתובת שציינת- www.chiquititas.co.il לא כתוב בכל צורה שהיא שהאתר הינו אתר רשמי. תפסיקי לצעוק כאן על כולם, אף אחד לא עשה לך שומדבר ואף אחד גם לא שואל/ת אותך מה לעשות. דבר או לא. ביננו- את הפאתטית הגדולה כאן. -נעמה.

keren007

New member
את טועה...

יש אתר רשמי לקטנטנות, אמנם לא בעברית, אבל יש:

למעלה